עזרה דחוף!!!!

shiepki

New member
עזרה דחוף!!!!

מישהו יודע מה השעות פתיחה של החנות הידועה לשימצה "תומר"? או לפחות מתי הם פתוחים מחר? למישהו יש את הטלפון שלהם?

tom 1 8 2

New member
אני לא יודעת מתי הם פותחים אבל..

יש לי את הטלפון שלהם: 5280651

SHIRA2811

New member
90 שקל לחולצה של בלינק?! ../images/Emo46.gif

אוקיי, אז היא יפה- אבל... WTF?! 90 שקל?!

shiepki

New member
הייתי שם הבוקר

נחמד מאוד. ולא הייתה חולצה של בלינק, אז קניתי חולצה של אקספוליטד (רק כי היה כתוב עליה punks not dead...). אבל היו הרבה פוסטרים של בלינק

SHIRA2811

New member
כמה עולה פוסטר של בלינק?

ו... תתחדש!

hen182

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo60.gifאיזה פוטרים היו?

מאיזה סוג? כאילו מנייר פשוט או מצופה ניילון??????? ומי שרוצה מצאתי אתר של קעקועים של בלינק אבל שכחתי את הכתובת ותתחדש על החולצה

shiepki

New member
תודה לכולם על הברכות...

איזה פורום מפרגן... חחח... האמתי שהנייר עצמו באמת קצת פושטי כזה, אבל לא נורא. קניתי גם פוסטר חדש של בלינק. אה! וגם אחד מהשרשראות המגניבות האלה למכנסיים (למפתחות או לארנק או ווטאבר). זה אשכרה "החנות לפריק/פאנקיסט המתחיל/מתקדם"

ilbe182ebli

New member
אה ארבעים זה זול! (נראה לי :| ... )

יוו אני רוצה ללכת לשם מתישו... אבל יש שמה את הקולרים המפחידים האלו! מי הולך עם זה?... לונורא אני גם רוצה לקנות חולצה אבל זה עולה מלא יחסית לחולצה שתהרס ביום מן הימים! יש שם פוסטרים שווים? יענו לא רק איזה סמל של בלינק.. אלא תמונות והכל?

oliveoil

New member
40 שקל זה זול?!

לחתיכת נייר עם בלינק עליה? אוקיי.. אני לא מבינה למה אתם צריכים לבזבז את הכסף שלכם על שטויות כאלה (וסליחה לכל מי שהולך להגיד ´שטויות?! בלינק הימודים שלי שטויות?!´) שלדעתי מספיק פשוט לשמוע מוסיקה שלהם. וזהו.

blinkme

New member
אני הולכת עם זה =]

מה את לא יודעת שאני מאגניבה? סתם חחחחחחח אבל הם לא מפחידים!

למעלה