עזרה דחוף!!!!

HuRLeY GiRLY

New member
ממתי 40 שקל זה זול?!

בארה"ב פוסטר עולה 3 או 4 דולר!! (פוסטר די גדול) ובארץ זה הפך להיות 40 שקל!!! איזה בושה... תומר יקרנים ד"א... כמה עולים השרשראות האלה ששמים בארנק ועל המכנס?

oliveoil

New member
תראי בחנות של חיות

לא, באמת! אח שלי קנה שרשרת של כלב, וגם יש לזה רצועה בסוף, לחבר את הארנק! *רעיון!*

shiepki

New member
הם יקרות מאוד!!!!

70 שקל!!!!! אבל ענקיות כאלה- כמו שרשרת של אופניים.

HuRLeY GiRLY

New member
מה?!?! 70 שקל?!זה לא נורמלי!!

יש אולי כאלה פחות גדולות? שעולות פחות? אני הייתי שם לפני יומיים אבל לא לקחתי כסף, והייתי עם הורים שלי, אז לא היה סיכוי שהם יקנו לי או ילוו לי 70 ש"ח בשביל שרשרת כזאת :(

t o m 1 8 2

New member
הפוסטרים שם דיי יפים

כאילו כן זה עם תמונות והכל, אבל הם לא זולים. 40 שקל לפוסטר?! עם כל הכבוד לבלינק, 40 שקל זה הרבה (למרות שאני הייתי מספיק משוגעת כדי לקנות 3 פוסטרים)

SHIRA2811

New member
ז"א... 120 ש"ח על 3 פוסטרים?!

וואי... יאלדה!

ThE Fire GiRl

New member
אני הולכת עם זה...

ואם יש לך בעיה עם זה לפנות אליי במסרים, וזה לא מפחיד... יש עוד שאלות?בעיות?מענות?בקשות?סעד?מין?כלכלה???

SHIRA2811

New member
אוקיי, אוקיי! זה זול!

ובארה"ב יש גם פוסטרים שעולים בין 10-20 דולר! אז זה לא זול מאוד, אבל זה זול בהשוואה לחולצות שם!

ilbe182ebli

New member
זה לא כזה יקר!

אבל לונורא.. זה רק פוסטר,, נכון.. אבל בכל זאת הייתי רוצה אחד כזה על הקיר :) זה באמת זול יחסית לכל השאר! לא הייתי מוציאה 90 שקל על חולצה! אבל ארבעים על פוסטר .. לא ככזזההה נורא. לא נתחיל עכשיו לעשות ויכוח עצבני על כל זה! מי שרוצה לקנות יקנה, ומי שלא אז לא :) אני לא חושבת שייצא לי לבקר שם אי פעם :| לא נורא :) אוף נמאס לי מהפרצופים האלו! למה אני תמיד עושה אותם!?!

SHIRA2811

New member
../images/Emo45.gif+../images/Emo32.gif

והקטע הם החולצות ב´מת מעצבן... אני לא אקנה חולצה ב-90 ש"ח, כי זה נוגד את העקרונות שלי, אבל מצד שני, אני לא מכירה עוד חנויות בארץ שמוכרות חולצות של בלינק, וראיתי באתר שלהם חולצה נורא יפה עם הלוגו שהופיע בטייק אוף... זה קטע מעצבן
. ועכשיו ל
: כפי שפה 2 אנשים כבר יודעים.... ההורים שלי טסים לפריז וביקשתי מהם לקנות לי את Enema Of The State + Dude Ranch אבל אני לא סגורה על זה בסוף, כי אלמייטי אמר לי שיש 5 דיסקים לבלינק- שאותם אני לא כך מכירה. איזה 2 כדאי לקנות?

hen182

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo104.gifלמה לקנות בשביל החוברת?

אם יש לך MP3 אני יצרוב לך את כל הדיסקים שלהם! רק אם את יכולה להגיע לת"א.............

SHIRA2811

New member
כמה דברים:

1. מה זאת אומרת "למה לקנות בשביל החוברת?!? 2. אין לי MP3. 3. לא נראה לי שאני יכולה להגיע לת"א. תגידו - אפשר לקנות דברים מלוזרקידס לישראל? יש שם דברים מהממים ולא כ"כ יקרים של בלינק!

shiepki

New member
או-והה!!!!....

הדברים לא כל כך יקרים, והם עושים משלוחים לארץ, אבל הדמי משלוח של כל פריט עולים בערך כמו הפריט עצמו!!! ולוקח לזה מלא להגיע, אלא אם את רוצה את זה בדואר מהיר ואז זה עוד איזה 200 שקל יותר וזה לוקח איזה 2-3 ימים(בתנאי שיש במלאי). נחמד, אבל לפעמים לא ממש שווה את זה.

hen182

New member
את הדיסקים הורדתי מקאזה

מה הבעיה להוריד ולצרוב?

ThE Fire GiRl

New member
את אנמה ודוד ראנץ´

אפשר להשיג בקלות גם בארץ, עדיף שתבקשי מהם את the mark tom & travis show ואת צ´ישיר קאט למרות שאותו אפשר להשיג גם Bישראל, אבל את the enema stricks back אי אפשר כי אני אישית התקשרתי לרוב החנויות של דיסק קלאב וטאווררקורדס בארץ... אהה, וגם תבקשי דיוידי... ואגב שלשום קניתי את הדיוידי ה2 של blink , רק חבל שאני לא יכולה לצפות בו, כי אין לי דיוידי... ועכשיו כולם ביחד: "אלינוש תתחדשי
"

ALMIGHTY

New member
את יודעת למה ?

כי ההוצאה של הדיסק של ההופעה היה זמני ולמספר מוגבל בלבד ואני חלק מהאנשים האלו!

למעלה