עזרה דחוף!!!!!!!

Doni 1

New member
עזרה דחוף!!!!!!!

היי אני חדשה בפורום הזה ואי רוצה לבנות אתר מיוחד לדוליז אבל אין לי את התוכנה וחיפשתי ואני לא מוצאת מישהוא יכול לשלוח לי בהודעה פרטית מאיפה להוריד את התוכנה של הדוליז זה ממש חשוב לי

Shusho

New member
למי שער-תכנסו לצ´אט!

טוב איזה תוכנה בדיוק את רוצה?... לבניית אתרים? (יש הרבה) לציור בובות? (זה לא תוכנה שעושה לך בובה! את אמורה לצייר אותה.) יש כמה תוכנות טובות בשביל זה- 1.צייר paint - התכונה שרוב הפורם משתמש בה (למרות שאני לא מסתדרת עם התוכנה הפרמיטיבית הזאת). 2. פיינצ´ופ (פיינט שופ) paint shop - תוכנה גרפית שעולה כסף (400$ בפעם האחרונה שבדקתי בחנויות)... להורדת גרסת ניסיון לשלושים יום (למה לי זה נתן 60?!) לחצי פה. 3.אדוב פוטושופ adobe photoshop - גם תוכנה גרפית. עולה כמה אלפי שקלים. אם נורא בא לך חפשי בקאזה את התוכנות שהזכרתי (את הראשונה יש לך אם יש לל וינדוז), ותורידי. אגב יש מלא וירוסים תבדקי לפני שאת פותחת את הקובץ. וזהו.

shloompi

New member
ניצלו"ש , בבקשה כנסו

לקחתי את עצתה של מישהי מהפורום (סורי , לא זוכרת מי...) ולקחתי לעצמי תקופת למידה , של בערך שבועיים. אז , הנה מה שיצא לי אחרי השבועיים האלה.... הראשונה - בדולי הזאת השתמשתי פעם ראשונה בPSP (ציירתי בצייר ואז עשיתי כמה דברים עם הסמדג´ טול)

shloompi

New member
והדולי השנייה

ניסיתי לעשות כמה מהחלקים בבגד שקופים . אני לא יודעת כמה זה הצליח לי , זה מה שיצא ...

shloompi

New member
בבקשה תגיבו על ההודעות למעלה

קפיץ קפוץ , קפיץ קפוץ , הקפצה!

למעלה