~עזרה דחוף!~

akapulko2020

New member
וככה היא תדפוק את זו שהיא ה"עתודה"

שלה-כידוע לכל תורנית יש גיבוי... נגיד את זה ככה-אחרי הרבה הברזות כאלה,יהיו לך גם המון בעיות חברתיות

mariposa1983

New member
~עזרה דחוף!~

איך אני מוציאה פטור ממטבחים!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אני לא מסוגלת להכנס למטבח הזה ולעבוד! אני מסכימה לעשות 20 תורנויות בשבוע, לישון 5 שעות ביום רק לא מטבחים!!! אני נגעלת מזה אני לא מסוגלת.... בבקשה עזרו לי.....)))))): חשבתי ללכת לקב"ן ולבקש ממנו.. להסביר לו שאני לא מסוגלת. אבל אמרו לי שזה לא יעזור כי יש הרבה שלא רוצים ואין מה לעשות.. אין לי גם שום בעיה גופנית שתפטור אותי מזה... בבקשה!.. מה אני יכולה לעשות??? זה דחוףףףףףףף...

שירלי18

New member
היי..

שמעי, אני לא חושבת שיש הרבה לעשות.. בעיקרון כל הצבא הזה מלא בדברים שחייבים לעשות למרות שלא רוצים... זה חלק ממה שנקרא שליטה עצמית.. או אחריות או מה שתרצי... אם אכן אין לך שום בעיה פיזית או נפשית בעניין אני לא חושבת שתוכלי להתחמק מהמטלה הזו. .. תקנו אותי במידה ואני טועה

מייטוש

New member
יש מוצא!!!

נכון, פטורים על בסיס קבוע ממטבחים קשה מאוד להוציא - צריך איזה מחלה רצינית - צהבת, איידס וכו´ או איזה שהוא קילוף עור על הידיים או דלקת עיניים קבועה או משהו כזה אבל פטור על בסיס חד פעמי או קצת יותר מאוד קל להוציא - כשהחובש מוציא לך כשירות למטבח (חובה עפ"י פקודה), פשוט תגידי לו שאת משלשלת או מקיאה או לוקחת אנטיביוטיקה (ולא סתם אקמול). בהצלחה

Liv ליב

New member
ואז מה??

תדפקי את החברות שלך??? הפיתרון הזה ממש לא צודק!!! תנסי למצוא פיתרון תמידי ככה בכלל לא תהיה רשומה בהקצאה של התורנויות מטבח.

אני באותה בעיה..... ו......

ואני מאוד מאוד מאוד נגעלת מאוכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואפילו מרוב גועל יש לי בחילות ואני מסוגלת להקיא כשאני רואה או מריחה אוכל! עוד במטבח של הצבא..... איכססססססססס..... הקיצר חברות שלי התגייסו שבוע שעבר והם אמרו לי ששאלו אם למישהי יש בחילות או שלשולים או לוקחת אנטיביויקה, כי אם כן ל עושים תורנות מטבח. אז בדוק שכשישאלו אותי אני יגיד להם שיש לי בחילות, הם הרי לא רוצים שהמטבח יהיה מזוהם...... הם לא יקחו את הסיכון שמישהו יקיא להם שם!!! וחוץ מיזה חבר שלי חובש והוא אמר שיש כאלה שהוציאו אישור קבוע! אז אין מצב שאני יכנס לתורנות מטבח מתישהו!!!! עדיף לי ליכניסו אותי לכלא צבאי מאשר להקיא שם.....
אבל אני לא חושבת שתהיה בעיה לקבל אישור כזה.... במיוחד אם את באמת נגעלת ויש לך בחילה מזה....

אני באותה בעיה..... ו......

ואני מאוד מאוד מאוד נגעלת מאוכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואפילו מרוב גועל יש לי בחילות ואני מסוגלת להקיא כשאני רואה או מריחה אוכל! עוד במטבח של הצבא..... איכססססססססס..... הקיצר חברות שלי התגייסו שבוע שעבר והם אמרו לי ששאלו אם למישהי יש בחילות או שלשולים או לוקחת אנטיביויקה, כי אם כן ל עושים תורנות מטבח. אז בדוק שכשישאלו אותי אני יגיד להם שיש לי בחילות, הם הרי לא רוצים שהמטבח יהיה מזוהם...... הם לא יקחו את הסיכון שמישהו יקיא להם שם!!! וחוץ מיזה חבר שלי חובש והוא אמר שיש כאלה שהוציאו אישור קבוע! אז אין מצב שאני יכנס לתורנות מטבח מתישהו!!!! עדיף לי ליכניסו אותי לכלא צבאי מאשר להקיא שם.....
אבל אני לא חושבת שתהיה בעיה לקבל אישור כזה.... במיוחד אם את באמת נגעלת ויש לך בחילה מזה....

שירלי18

New member
אממממ....

בעיקרון נכון יש את האופציה הזמנית..... אבל לומר שהיא משלשלת והכל... כמה זמן יאמינו לזה? אל תשכחו שהשירות הוא לשנה ותשעה אפ לא לשנתיים... אז עכשיו מעניין אותי לדעת באמת.... מה הפתרון לדעתכם? כי לדעתי אם אין בעיה אמיתית, אז אין דרך............ וסורי לאכזב... עושד לא שמעתי על דרך להוציא פטוק ממטבחים ככה סתם.. ועוד אחד קבוע..

למעלה