עזרה דחוף!!!!

BISLABUTI

New member
עזרה דחוף!!!!

מי שיודע כישוף קטן שיגרום למישהי להמשך אליי בטירוף שירשום לי בבקשה... אני אודה לו מאוד

ShiVeee

New member
שלום

במילים אחרות את רוצה לחש לאהבה כבר היו מיקרים שהכינו ועשו כישוף אהבה וה"קורבן" נעשה אובססיבי בצורה שלילית ביותר.. לא נעים במיוחד וגם מבחינת מצדדי חוק השילוש זה רע כי לחש אהבה נמצא תחת קטגוריה "מאגיה שחורה" (אל תתנפלו אני רק מציין נקודת מבט) אם אני לא טועה עדיף לך כישוף שיגרום לך פשוט להראות מושכת בכלליות אני יכול לפרסם משהו רק אם ירשו לי ... (זה בסדר מבחינתכם?)

The Spirit

New member
דיייייי!!! נמאס!!!!

אני פונה בזאת לשאר חברי הפורום- אולי כדאי כבר שניתן פעם אחת וזהו איזה כישוף כמו שהם מבקשים ואז לא יפתחו כאן מלא שרשורים, נמאס כבר לראות את זה כל פעם מחדש... במחשבה שניה, אולי לא כדאי. בכל זאת, זה נמאס כשכל הזמן צריך להסביר מחדש למה כן לעשות ולמה לא לעשות. לי אישית יש לחש כזה מהקבלה, אבל אני לא אתן עד שאני אשמע את דעתכם.

Remirat

New member
מצויין...

נחזור לאנלוגיה של הילד עם האקדח? ילד: אבא, אני רוצה לירות במישהו! אבא: לא. ילד: אבא, אני רוצה לירות במישהו! אבא: לא. ילד: אבא, אני רוצה לירות במישהו! אבא: לא. ילד: אבא, אני רוצה לירות במישהו! אבא: לא. ילד: אבא, אני רוצה לירות במישהו! אבא: נו, טוב... אבל רק פעם אחת...

לאלירם.......

אני ממש חושב, במיוחד ש- FIRE DRAGON עזב בגלל המצב בפורום שצריכים להכין מאמר או מה שהם אמרוה GAQ משהוא כזה, שיכלול הכול, במיוחד את המשפט:" בפורום זה לא נותנים כשפים וכישופים מכיוון שהכישוף הכי חזק זהו הכישוף שתכין בעצמך" וזה יופיע בשורה הראשונה של המאמר....... ואז כל שאלה פשוט נשלח את האיש למאמר או שפשוט נגזור ונדביק את המאמר להודעה עד שיימאס להם והם לא ירשמו הודעות מעצבנות!!! אז כולם להגיב, במיוחד לסטט כדיי שזה יצא לפועל וזה יוכל להרים, אפילו קצת את הרמה כאן בפורום!!!! ובקשר לכישוף מהקבלה, לי ממש לא איכפת אם תרשום אותו אבל נראה לי שאם יראו שרשמת כישוף אז ימשיכו לשאול שאלות כאלה....... אז כולם להגיב כי זה נושא ממש חשוב!!!

holy_sheep

New member
אולי פשוט.. (לסטאט:))

נעשה איזה אייקון שיהיה רשום עליו "כישוף אהבה"- והיה מפורט שם למה כן ולמה לא, ואם כן אז איך עושים את זה לבד (ואז רוב הסיכויים שה"מתחיל" לא ממש יצליח). או שפשוט נרשום את השאלות שבדר"כ שואלים כאן, כמו: "מה זה וויקה?" או "מה זה פאגאניזם?" וכו´... מה דעתך לסטאט? כבשה ירושלמית (שטסה לחו"ל אז להתראות לכם)

bigbadjoe

New member
תגידו לי

נראה לכם שאחרי שתעשו עמוד FAQ אנשים יפסיקו לשלוח הודעות בסגנון: "איך אני גורם לה להתאהב בי?", "איך אני אגרום לו למות?". הרי אף, אדם לא יחשוב יותר מרבע פעם על להסתכל בקישורים. נוח להם פשוט לשאול ישר והם חושבים שזה מה שהפורום מייצג, ושכישוף כולל בתוכו רק את שתי התכונות הללו. מרגיז אותי שאנשים לא שמים יותר לב לדברים. אז ראיתם הארי פוטר, אז מה? למה לא מעניין אותם לבדוק קודם על מה הם מדברים? ולמה הם חושבים שזה מסתכם בשתי השאלות הללו? מה קרה לרבדים העמוקים והחשובים יותר של הכישוף כמו התפתחות עצמית ?

The Charmd One

New member
אבל אף פעם לא תדע

אם היא איתך בגלל הכישוף או האהבה האמיתית וזה לא ייגמר טוב. זה בדוק.

כל פעם ששואלים משהו בפורום הזה...

אתם עונים...את דעתכם...קוטלים ולא עוזרים! אני מבינה למה אתם כועסים...מישהו נכנס ללא כל ידע...וללא מחשבה ופשוט תוקע שאלה כגון: "איך אגרום למוות". אתם סתם מתעצבנים ועונים לו שהוא לא יודע למה הוא מכניס את עצמו וכו´ וכו´ אולי פשוט תנו לו אתר או כישוף...שהוא ישבור את הראש לבד! נ.ב. ללא ידע קודם זה גם רוב הסיכויים לא יצליח...אז מה זה משנה?...

בקשר להודעה שלך...........

ובמיוחד השורה האחרונה...... "ללא ידע קודם זה גם רוב הסיכויים לא יצליח.....אז מה זה משנה?..."זה לא תמיד נכון, קרו פעמים שהאנשים הזיקו לעצמם, כמו למשל האנשים שעושים סיאנסים בלי שיודעים את כל החוקים!!! ונרדפים על ידי רוחות...... תחשבי על זה.....

L e s t a t

New member
זה לא חוקים

זה יותר כמו התנהגות מסויימת שיכולה לגרום לרוחות לעשות ממך עוגת פירות (למוגבלים: כינוי נוסף למשוגע) או לשתף איתך פעולה.. תלוי לאיזה כיוון ההתנהגות שלך מתנדנדת..

לא התכוונתי לסיאנס...

חוץ מזה.....סיאנס זה משהו אחר...אפילו ההורים שלי עשו את זה... לא צריך לבוא לפה בשביל לדעת איך לעשות את זה! זה די ידוע...

למעלה