עזרה דחוף !!!!

מולי210

New member
עזרה דחוף !!!!

לפני כחודש קרה לי משהו שאף פעם לא קרה לי , חברה שלי ישנה אצלי ובלילה התמזמזנו וחשוב לציין שזאת חברה מאוד קרובה שלי, לא דיברנו על זה אח"כ והמשכנו להיות חברות כרגיל . מאז זה קרה עוד כמה פעמים , וחשבתי שהיא מרגישה מה שאני מרגישה , אני חושבת שהתאהבתי בה ... זה היה נסיון רציני ראשון שלי עם בנות , מאז אני לא מפסיקה לחשוב אליה , ואני כל הזמן מתגעגעת אליה , אבל אני לא מעיזה להגיד לה את זה כי אני חושבת שזה יהרוס את החברות הזאת שמאוד חשובה לי , ניסיתי ללתת לה רמזים אבל היא לא הבינה ,מה לעשות להגיד לה את זה ? או להמשיך לסבול כשאני רואה אותה מתנשקת עם בנים ??? עזרו ליי מה אתם חושבים ....

lily kane

New member
זה באמת בעייתי

דבר ראשון לדעתי היא לא לוקחת אותך ברצינות היא רואה אותך כידידה וכנראה שהיא בחורה פתוחה וזורמת אם היא מתנשקת מול בנים לידך אז אני לא חושבת שהיא מבינה שאת מאוהבת בה גם יכול להיות שהיא לא בחורה של קשר מנוגמי במקרה הזה את צריכה לחשוב בעצמך מה יותר כואב לך להשאר ידידה ולראות אותה גם אם אחרים או להגיד לה ולדעת סיכוי שבזה מסתיים הקשר בניכים את זה רק את יוכלה לדעת

מולי210

New member
ממ אוקי

הקטע הוא שגם אני מתנשקת ליידה עם בנים , שוב אני אומרת לך לא דיברנו על זה ואין לי מושג מה היא חושבת על זה בתחלה ההייתי בטוחה שהיא רוצה אותי היום אין לי מושגג.. ואני לא יכולה להתנתק ממנה אני יותר מידי אוהבת אותה והיא יותר מידי חשובה לי . גם רק בעקבות הנסיון איתה אני חושבת שהבנתי שאני בי ...

TerryKasper

New member
מה חשוב לך יותר?

נשמע שאת מחבבת אותה מאוד [ובכן, זה ברור. אחרת לא היית רושמת את ההודעה הזו כאן], וגם אם לא היית אם בנות בעבר, או עדיין מעדיפה גברים ככלל אין הדבר מוריד מהערך שלך כלפיה. כתבת מאוחר יותר שגם את וגם היא "מתנשקות עם בנים אחת מול השניה", הכוונה למזמוזים בטח? אני מניח שאת לא מכוונת לקשר מונוגמי, אז אין לך מה לדאוג יותר מדי מלחשוף את הרגשות שלך בפניה. נדמה שאת חשובה לה, גם. אתן חברות טובות, והמקרה שהיה ביניכן לא היה חד-פעמי. את לא דורשת ממנה להפסיק להיות עם אנשים אחרים, רק מבהירה לה שאת עושה את מה שאת עושה איתה מתוך אהבה אליה.

למעלה