עזרה דחוף!!!!

ל י ש ל י

New member
עזרה דחוף!!!!

שלום לכולם... אני ממש חייבת עזרה אז בבקשה מי שיכול ויודע!!! תעזרו לי. אני דו והייתה לי חברה שהיא גם הייתה דו. היא תמיד האמינה בשם ושמרה שבת אם הזמן היא התחזקה והתחזקה התחילה ללכת לשיעורי תורה וחזרה בתשובה עקב זה היא נפרדה ממני למרות שהדגישה כי היא מאוד אוהבת אותי והיא נפרדת ממני אך ורק!!! כי זה לא הולך עם הדת. בבקשה תעזרו לי ותגידו לי אם אכן אפשר לשלב את זה בדת מאוד חבל לי ואני נורא עצובה כי שתינו אוהבות מאוד מי יודע למה כן אפשר למה אי אפשר בבקשה אני זקוקה לעזרה שלכם!!!!

וואו, אוקיי, אממ...

אני חושב שמדובר בשלמות פנימית. זה משהו שצריך להגיע עם הזמן. לא קל להשלים עם הנטיה, במיוחד בצל הדת. ובהתחלה אני גם חשבתי שאפשר להכיל בחייך רק צד אחד של המתרס. בסופו של דבר התברר לי שאני לא מסוגל לוותר על הנטיה, וגם לא רוצה לוותר על הדת... ואז הגעתי להשלמה העצמית הזאת של הנטיה עם הדת. אני מניח שאת צריכה לתת לה את הזמן שלה, להבין לבד שנטיה לא מתשנה כ"כ מהר רק בגלל שנכנסת לדת. מה יחסה בנוגע לעניין נישואין עם גבר? זה עד כדי כך חזק, כדי שתרצה להתכחש לעצמה ולהתחתן עם גבר?

כפרה עלך, תסתכל שוב בהודעה-

החברה שלה בי, לא לסבית. מה שאומר שלהתחתן עם גבר לא בהכרח יהיה מבחינתה להתכחש לנטייה שלה- יכול להיות שהיא תמצא גבר שהיא תאהב ותמשך אליו, ואיתו תתחתן. זה עצוב, זה כואב, אבל צריכים לשים לב גם לזה...

ל י ש ל י

New member
כן היא תתכחש

כן היא מעדיפה להתכחש לעצמה ולרגשות שלה. והיא אומרת שהיא כן מעדיפה להיות עם בנות אבל בגלל הדת היא תהיה עם גבר ולמרות שהיא אומרת שהיא תהיה מאושרת יותר עם מישהי היא מעדיפה מישהו בגלל השם היא אומרת שהיא תהיה עם מישהו ושהשם יעזור לה להיות איתו והכול ושהיא עם בנות בגלל יצר הרע תאמת...שאני כבר לא יודעת מה לעשות ואני ממש צריכה עזרה מה לעשות איתה????

ל י ש ל י

New member
כן היא תתכחש

כן היא מעדיפה להתכחש לעצמה ולרגשות שלה. והיא אומרת שהיא כן מעדיפה להיות עם בנות אבל בגלל הדת היא תהיה עם גבר ולמרות שהיא אומרת שהיא תהיה מאושרת יותר עם מישהי היא מעדיפה מישהו בגלל השם היא אומרת שהיא תהיה עם מישהו ושהשם יעזור לה להיות איתו והכול ושהיא עם בנות בגלל יצר הרע תאמת...שאני כבר לא יודעת מה לעשות ואני ממש צריכה עזרה מה לעשות איתה????

konito

New member
לדעתי את צריכה לתת לה ללכת

היא החליטה. את לא חשובה מספיק בשבילה. למעשה היא אומרת לך שהיא לא אוהבת אותך. וזאת לדעתי הנקודה. את צריכה בת זוג שתראה את הזוגיות שלכן כדבר החשוב ביותר. החברה שלך עושה שטויות וטועה ותשלם על זה ביוקר, אבל אלה הם ההחלטות שלה ואם לא הצלחת להגיע אליה עד כה על ידי אהבתך, דבר כבר כנראה לא יעזור. הדבר האחרון שאולי את עוד יכולה לעשות הוא להדפיס מאמרים מהאינטרנט בנושא ואולי זה ישכנע אותה. אני בספק. ואם לומר את האמת, אני לא הייתי רוצה זוגיות עם אישה כזאת פנאטית ותשאלי את עצמך מדוע את נמשכת אליה.

סורנטו

New member
היי, אם היא לסבית, היא לסבית ולעניות דעתי

לסבית שונה מדו-מינית כי דו מינית יכולה להיות גם וגם ואם היא החליטה לרצות להיות עם גבר-יש לכבד את רצונה. למה היא עושה שטויות אם היא יכולה להיות גם עם גברים? אם היא אוהבת גברים ונשים כאחד יכולות להיות לה בעיות גם בחיים משותפים עם אישה משום שהיא יכולה להתאהב באופן מפתיע בגבר. מי שיכול לשלם על זה ביוקר זה בני זוגה משום שגבר יהיה בפחד מתמיד שתלך לאישה ואישה תהיה בפחד תמידי שתתאהב פתאום בגבר (למעשה גם לסטרייטים יש הפחד הזה).

אני מסכים עם החלק הראשון, אבל

החלק השני של דבריך הוא סתם ביפוביה... גם הומו יכול פתאום להתאהב בגבר אחר, או לסבית באישה אחרת, וכנ"ל לגבי סטרייטים... אין שום בסיס למחשבה שבי יהיו יותר בוגדניים... אם בי מחליט/ה לחיות את חייו עם בן/ת זוג מהמין שלו/ה, או להפך, הוא/היא יישארו עם בן/ת הזוג בדיוק כמו הומו/ לסבית/ סטרייט/ית... לכן הפחד הזה שאתה מדבר עליו אמנם קיים אצל חלק מהאנשים, אבל כמו רוב הפוביות- הוא לא רציונלי לחלוטין... לתשומת לבך...

סורנטו

New member
היי, לא אמרתי שבי יכולים להיות יותר בוגדנים,

הכוונה שלי היא, שכאשר את/ה בי - יש לך אפשרות או יכולת או איך שתקרא לזה להתאהב בשני המינים והבגידה ברור אותו סיכוי של בגידה. החברה שלה התייחסה כפי שהבנתי לפרידה כאילו אם תלך עם גבר - תצטער והרי לעניות דעתי מי שהוא בי סקסואל, מסוגל להתאהב בגבר ולהיות נאמן ובאישה ולהיות נאמן.

konito

New member
דו מיני וחד קרן הם מיתולוגיה

כלומר, במקרים נדירים יכול אדם להולד עם שני אברי מין אבל לא בזה מדובר. אנחנו מדברים על ביסקסואל, על נטיה ריגשית לשני בני המינים. לדעתי הסבירות שאדם הוא ביסקסואל אפסית אם כי יש לכבד כל אדם שגורס שזה מה שהוא. לכן הצעתי לה שתתן לה ללכת ושתבין שאותה היא לא רוצה! שהיא מעדיפה את הדת, את מה שהיא גדלה עליו, שהיא לא מסוגלת להתמודד עם הסביבה והיא מוכנה בלב שלם להקריב אותה בגלל כל אלה. אני לא הייתי רוצה אדם רופס שכזה, חסר אישיות, חסר מחויבות לקשר שלנו ושבשורה התחתונה מקריב את האהבה שלנו ולא אוהב אותי. אותה אישה תקריב את בן זוגה העתידי כשתגלה יום אחד שהיא בעצם לסבית. רואים את זה יום יום. אותו אדם שהיום לא יכול להשלים עם מיניותו, משלים עמה מאוחר יותר ואז כבר נמצא תקוע בתוך קשר שהוא לא מבין מה הוא עושה שם. בדיוק כמו שהיא חשה היום. ואז כמובן מתחילות הבגידות וזה נגמר במקרה הטוב בגירושין וחזרה לנקודת המוצא. רואים את זה יום יום. ביסקסואליות לרוב נצפית אצל אנשים כשהם מתקשים להשלים עם נטייתם המינית. אפשר לקרוא על זה למשל כאן.

אתה מתבלבל עם המונחים...

אנדרגונוס - אדם בעל איבר מין זכרי ונקבי, שברוב המקרים עושים ניתוח כשתינוק/ת עדיין בן/ת חודש... עושים בדיקת הורמונים, ורואים איזה הורמון הכי שולט בגוף התינוק/ת: טסטסטרון או אסטרוגן. ולפי זה מסירים את איבר המין הלא-נחוץ. זה מונח מוכר ביהדות.
דו-מיני או ביסקסואל - אדם הנמשך לשני המינים. אתה יכול לשים שמדובר בתרגום סימולטני לעברית - בי = דו סקסואל = מיני דו מיני = ביסקסואל. בשונה מחדי-קרן (למרות שגם על חדי הקרן אפשר להתווכח
), דומיניים/ביסקסואלים קיימים במציאות.

konito

New member
דו מיני זה חיה או צמח בעל איבר זכרי ונקבי

ראה למשל שבלול או כאן. אני מסכים שאפשר להתוכח על חד קרן כמו על הדת היהודית...

וכתגובה לקישור שהבאת ("דו הוא הומו מבולבל")

הרשה לי להציג לך את הסקאלה של קינסי, לאחר שחקר את הנושא - אלפרד קינסי הציע סולם של 7 דרגות לתיאור משיכה מינית, שבו 0 מציין הטרוסקסואליות מוחלטת ו-6 מציין הומוסקסואליות מוחלטת. וביסקסואליות נחשבת לדרגה 3 בסולם קינסי. סולם קינסי מבטא את התפיסה כי ניתן לראות משיכה מינית כרצף בין משיכה בלעדית למין השני ובין משיכה בלעדית לאותו המין זאת בניגוד לתפיסה הדיכוטומית שטוענת שאדם הינו סטרייט או שהינו הומו.

סורנטו

New member
יש לי חברה שקיימה יחסי מין עם בנות (גם עם

בנות) כשהייתה צעירה ורווקה (לפני כ28 שנים) , בהמשך התחתנה וחזרה בתשובה והיום היא חיה כ-20 שנה עם גבר בלבד! הקימה משפחה עם ילדים ולא רוצה לשמוע על אותה תקופה. (אגב היא הייתה גרה בפנימיה שכולן בנות). אומרים שכל אדם נמשך באופן כזה או אחר לשני המינים, אם בפנטזיה או במציאות...

konito

New member
מחקרו משנת 1948

ומאז קצת למדנו על הנושא יותר... אני לא אפתח כאן בדיון שלם על הנושא למעט שכאמור אנשים בצעירותם נוטים לסווג עצמם כדו מיניים בעיקר משום קושי להתמודד עם החינוך אותו קיבלו. כמעט כל אדם הומוסקסואל יציין שהיה לו שלב בו חשב (בעצם נכון יותר לומר רצה להאמין) שהוא דו מיני... מה שבטוח הוא שזכות אדם להגדיר עצמו ככזה.

סורנטו

New member
מה שאני מבינה שאתה אומר, שהומו הוא הומו גם אם

יצא לו לקיים יחסי מין עם סטרייט? האם זה לא נקרא בי סקסואל? או האם זה תלוי כמה? אני סתם שואלת, לדעת.... תודה ושבת שלום,

konito

New member
השאלה היא מה מגרה אותך. מה הנטיה הרגשית שלך

ישנם הרבה מאוד הומואים או לסביות שמקיימים יחסי אישות עם בני זוגם אבל זה לא עושה אותם נמשכים לבני זוגם או לשני בני המין. בעולם עתידי בו הומוסקסואליות תהיה אופציה חינוכית לגיטימית באופן זהה לחלוטין לסטרייטיות, כנראה לא תשמעי שאדם נמשך לשני המינים. רמז לכך הוא שאין כאלה שנמצאים במערכת זוגית מאותו מין שמקיימים יחסי מין עם בן המין ההפוך. יש הומופובים שטוענים כי אלה שחיים בזוגיות כזאת משוכנעים בנטייתם אבל זאת טענה שגויה משום שכיום רבים האנשים שלא נתונים כלל לכל מורא ביציאתם מהארון ולו היו חשים בנשיכה שכזאת היו פועלים על פיה. כל אדם יודע מה עושה לו את זה. זאת הנטיה הרגשית שלו. הוא יודע מה מגביר לו את הדופק. מה הוא מחפש. מי גורם לו לסובב את הראש. בודדים אם בכלל מסתחררים רגשית משני המינים.

סורנטו

New member
שמעתי על דו-בפורומים , שיש תקופות שהם

מסתחררים ממין מסויים ותקופות מהמין האחר אני גם לא ראיתי עדיין בגילי "המופלג" זוג סטרייטי לחלוטין נשוי כ"כ הרבה שנים שממשיך להתרגש ולהסתחרר כמו ביום שהכירו זה את זו. נותרת אהבה אבל לא ריגוש, כבר לא נוגעים זה בזה ומיד בא לך להכנס למיטה, כבר לא מביטים בערגה כמו בימים הראשונים ואני מניחה שכך גם זוגות חד מיניים שחיים כ"כ הרבה שנים יחד. אם החיים טובים.... יש כבוד, אהבה, שיתוף, חברות אבל ריגוש? צריך לעשות מעשים מיוחדים ליצור אותו.

למעלה