עזרה דחוף!!!!

konito

New member
דעיכת האהבה אין בה כדי להעיד על נטיה מינית

אלא על אי רצון ויכולת להשקיע בקשר. אם דועך הקשר, יחפש האדם גירוי חדש בהתאם לנטייתו.

סורנטו

New member
לי בכל אופן נוח יותר להאמין שיש את סולם קינסי

(אינטרס אישי...). אבל גם ההגיון שלי גם אומר-למה לראות הכל שחור לבן? כפי שהבנתי, יש מי שלא אוהב מגע של בין המין השני כלל (שמעתי על כך וזה כן מוזר לי, כי מגע גופני ללא מין? זה כמו שאני נגעלת לנגוע בעור של כלב..) אוקיי, אם אינך נמשך לבין המין השני ולא רוצה או יכול לקיים איתו יחסי מין, מובן וזה בסדר-ההעדפה המינית שונה ואין בעיה, גם סטרייט לא רוצה את כל הסטרייטים בעולם והומו לא נמשך לכל גבר... אבל אם אני מושיטה לו יד, מבקשת חיבוק של אחווה, אח ואחות, חבר והוא נגעל ממני? לא מתקבל על הדעת שזה סביר... לכולנו עור של בני אנוש. אני מקצינה זאת בכוונה כדי להדגיש שיש את השחור לבן של החיים שהוא מוטעה ולא מחייב שזה יהיה כך. אני כסטרייטית מאמינה שגם לסטרייטים יש תקופה שאתה סקרן (לא בהכרח עושה מכל מיני סיבות) או מפנטז וזה עובר או לא אז לא תמיד שחור לבן הוא הנכון. לגבי אלה שמקיימים יחסים גם וגם, יתכן שהם הומואים בהכחשה ויתכן שפשוט קבלו גרויי ויזואלי או מחשבה כמו גם אדם סטרייט שיש תסריט של פנטזיה להיות במין עם אותו בין מין. אולי מתוך סקרנות וראה כי טוב גם כן, אולי מגע ישיר שגרם לו לקיים עם בין המין השני. לא רוצה כל כך להתעסק עם כותרת כי לא רוצה לשלול כל אחד שפתאום עובר לו בראש לעשות משהו שונה ובמיוחד אם זה לא קבוע. קוניטו-ההגיון שלי אומר: אם אדם גבר או אישה רוצים ויותר נכון אולי מסוגלים לקיים יחסי מין עם שני בני המין ונהנים באותה מידה (תמיד תלוי בפרטנר גם להומו וסטרייט ...), למה הוא חייב להיות בי בהכחשה? אני הייתי אומרת אולי ההגדרה מטעה אבל הייתי קוראת לזה הומו שמקיים יחסים גם עם נשים כלומר, מעדיף ונהנה יותר עם גברים אבל אין לו בעיה אם מזדמנת לפניו אישה לטעמו - לשכב איתה. זו רק מחשבה שלי (קצת משוחדת אבל הגיונית לי לפחות). יום טוב,

הומוסקסואליות גם היא, כידוע, שלב מעבר...

ביפוביה לרוב נצפית בקרב אנשים כמוך- הומואים/ לסביות מיליטנטיים, שלא מוכנים לקבל את העובדה שביסקסואליות קיימת. הטיעון של "ביסקסואליות היא רק שלב מעבר" הוא טיעון דמגוגי- העובדה שהומואים ולסביות רבים מגדירים עצמם כביסקסואלים כשלב מעבר בתהליך ההשלמה עם הזהות המינית, לא אומרת שביסקסואליות לא קיימת. הגדרה עצמית כהומו נצפית גם בקרב סטרייטים שחושבים שישיגו כך יותר סקס מבנות (אני אישית מכיר מקרים כאלו..), או מכיוון שלהיות הומו זה נורא "אופנתי". זה לא אומר, כמובן, שהומוסקסואליות אינה קיימת. קיימים ביסקסואלים רבים שאצלם הזהות הבי/פאנ/אנתרופוסקסואלית מגובשת לחלוטין. שנאמר "אתה מבולבל! אני בי." נ.ב: המחקר של קינסי אמנם לא עדכני, אבל למיטב ידיעתי, תיאורית הסקאלה שלו עוד לא הופרכה בשום מחקר רציני. אני אישית מאמין שהסקאלה קיימת, וכמו ברוב ההתפלגויות האנושיות הסקאלריות- מדובר בעקומת גאוס. לדעתי רובם המוחלט של בני האדם (ובכללם גם ההומואים והלסביות) הם ביסקסואלים ברמה זו או אחרת, אלא שהם מעדיפים להכחיש זאת, מתוך נוחות חברתית...

שזה גם מסתדר עם הציטוט התנ"כי בבראשית... ../images/Emo45.gif

"זכר ונקבה ברא אותם"!

לדעתי "בי" קיים במעט, אבל רוב "הבי"ים הם

למעשה הומואים. גם עם ההתקדמות האדירה בנושא זכויות ההומואים עדיין קיים לחץ עצום מצד החברה לקיים חיי משפחה סטרייטים. הלחץ גדול עד כדי כך שעדיין ישנם אנשים שאינם מוכנים להשלים עם היותם הומואים, והם מעדיפים לראות את עצמים כביסקסואלים. לא שמעתי על ביסקסואל שנמצא בקשר זוגי עם גבר ומתגנב מאחורי גבו לסטוץ עם אשה. על מצב הפוך- כולנו שמעו רבות.

אז הנה חדשות-

היה לי אקס בי שנפרד ממני כי הגיעה לו תקופה שהוא לא נמשך לגברים... (אצלו זה עבד בתקופות...) אני מכיר הרבה יותר סיקסואלים בהכחשה מאשר הומואים בהכחשה, אנשים שאומרים/ היו אומרים לי: "אני נמשך גם לגברים וגם לנשים, ואני מרגיש שאני חייב להחליט, כי אין באמת דבר כזה בי, אבל אני לא מסוגל..." אני לא מקבל את הגישה הזו. וד"א, כמו שאמרתי- אני חושב שהרבה יותר ביסקסואלים מעדיפים לראות את עצמם כהומואים/ לסביות מאשר כמו שהם. הסיבה הפשוטה לזה היא שבניגוד לביסקסואליות, אף אחד בימינו כבר לא אומר "אין דבר כזה הומואים/ לסביות". ביסקסואלים, לעומתם, סובלים מחוסר הבנה והכרה הן מצד העולם ההטרוסקסואלי, והן מצד רוב הקהילה...

סורנטו

New member
פורטי, שמעתי השבוע מפי פסיכולוג בטלויזיה

שדיבר על הנושא ואמר שיש גם סטרייטים שקיימו יחסים עם בני מינם ויש הומואים ולסביות שמקיימים עם בני המין השני. אולי זה הסולם שדיברו עליו?....

לדעתי אכן ביסקסואלים קיימים בדרגות שונות

אבל התופעה מוטֵית לכיוון ההטרוסקסואלי בגלל לחץ חברתי חזק בכיוון זה

סורנטו

New member
קראתי לא לפני הרבה זמן מאמר שנכתב בו על

כך, שרוב בני האדם הם בי סקסואלים ברמה זו או אחרת. יש סטרייטים שהתנסו במין עם בני מינם מתוך סקרנות וחזרו ועשו זאת ו/או המשיכו לפנטז....

orbinin

New member
החברה שלה לא עושה שטויות

החברה שלה הולכת בדרך חדשה שהיא מאמינה בה די כבר לראיה החד מימדית הזאת על אנשים. ואיך הגעת לזה שהיא כבר אישה פאנטית?! רק טוב. ולחברה, תקשיבי, יש רגעים שלאנשים נמאס מהריקנות של חייהם והם מחליטים לעשות שינוי. בהרבה פעמים זה בצורה של אמונה. תתני לחברה שלך לצעוד לפי האמת הפנימית שלה אם את אוהבת אותה, תשתדלי לא להפריע לה, כי השינוי שהיא בחרה לעשות בחייה, כנאה נובע מחוסר סיפוק מחייה הקודמים..

למעלה