לי בכל אופן נוח יותר להאמין שיש את סולם קינסי
(אינטרס אישי...). אבל גם ההגיון שלי גם אומר-למה לראות הכל שחור לבן? כפי שהבנתי, יש מי שלא אוהב מגע של בין המין השני כלל (שמעתי על כך וזה כן מוזר לי, כי מגע גופני ללא מין? זה כמו שאני נגעלת לנגוע בעור של כלב..) אוקיי, אם אינך נמשך לבין המין השני ולא רוצה או יכול לקיים איתו יחסי מין, מובן וזה בסדר-ההעדפה המינית שונה ואין בעיה, גם סטרייט לא רוצה את כל הסטרייטים בעולם והומו לא נמשך לכל גבר... אבל אם אני מושיטה לו יד, מבקשת חיבוק של אחווה, אח ואחות, חבר והוא נגעל ממני? לא מתקבל על הדעת שזה סביר... לכולנו עור של בני אנוש. אני מקצינה זאת בכוונה כדי להדגיש שיש את השחור לבן של החיים שהוא מוטעה ולא מחייב שזה יהיה כך. אני כסטרייטית מאמינה שגם לסטרייטים יש תקופה שאתה סקרן (לא בהכרח עושה מכל מיני סיבות) או מפנטז וזה עובר או לא אז לא תמיד שחור לבן הוא הנכון. לגבי אלה שמקיימים יחסים גם וגם, יתכן שהם הומואים בהכחשה ויתכן שפשוט קבלו גרויי ויזואלי או מחשבה כמו גם אדם סטרייט שיש תסריט של פנטזיה להיות במין עם אותו בין מין. אולי מתוך סקרנות וראה כי טוב גם כן, אולי מגע ישיר שגרם לו לקיים עם בין המין השני. לא רוצה כל כך להתעסק עם כותרת כי לא רוצה לשלול כל אחד שפתאום עובר לו בראש לעשות משהו שונה ובמיוחד אם זה לא קבוע. קוניטו-ההגיון שלי אומר: אם אדם גבר או אישה רוצים ויותר נכון אולי מסוגלים לקיים יחסי מין עם שני בני המין ונהנים באותה מידה (תמיד תלוי בפרטנר גם להומו וסטרייט ...), למה הוא חייב להיות בי בהכחשה? אני הייתי אומרת אולי ההגדרה מטעה אבל הייתי קוראת לזה הומו שמקיים יחסים גם עם נשים כלומר, מעדיף ונהנה יותר עם גברים אבל אין לו בעיה אם מזדמנת לפניו אישה לטעמו - לשכב איתה. זו רק מחשבה שלי (קצת משוחדת אבל הגיונית לי לפחות). יום טוב,