עזרה דחוף!

simpel girl

New member
עזרה דחוף!

שלום לכם חברים! מישהו יכול לתת לי כישוף לביחון עצמי,ולהרזיה ב8 קילו דחוף,בבקשה ,זה ממש חשוב לי! תודה מראש חברים שלכם קרין

היי...

זו לא את שלפני שלושה שבועות לערך ביקשת כישוף להרזייה מהירה של שמונה קילו? את יודעת שאם בין אז ועכשיו היית מפסיקה לאכול דברי מתיקה וג´אנק-פוד, והיית עושה עשרים דקות פעילות גופנית ביום, באמת היית מצליחה לרזות את שמונת הקילו האלו? לא חבל לבזבז את האנרגייה על מציאת כשפים במקום להשתמש בה בצורה הכי פשוטה שאפשר- פשוט להזיז את התחת? אני מצטערת- פשוט נמאס לי מעצלנים שחושבים שכישוף יפתור את כל הבעיות שלהם בחיים. אם אין לך את כח הרצון לעשות דיאטה ופעילות גופנית מינימלית, גם את לך את כח הרצון לעשות כישוף מוצלח. אם את רוצה משהו שיעזור לך לדכא תיאבון- קריסטל "אפטייט". אני ממליצה לך להשרות אותו במים (הוא לא רעיל) ולשתות אותם. אם את רוצה אנרגיה לפעילות גופנית, עשי את אותו הדבר גם עם אבן אגת. בהצלחה

simpel girl

New member
תודה אבל....

שלום לך! תודה רבה לך על העצה,אבל זה לא עוזר לי אני כל החיים בדיאטות ועושה ספורט כל יום שעה הליכה ואת יודעת נימעס לי,נימעס לי לבכות על שוקולד שאני הוכלת,נימעס לי לדאוג על כל דבר קטן שאני מכניסה לפה,והכי נימעס לי לקנות בחברה טובה שלי,אני מאחלת לה רק טוב ואני חולה עלה ועם אני מקנה זה רק בגוף שלה ולטובה הלוואי שהיא תמיד תיהיה ככה ,אני אישית מקנה בגוף,היא לא דואגת על כל דבר שהיא מכניסה לפה היא אוכלת נהנת ולובשת ת´בגדים הכי יפים שיש,חולצות בטן והכל ואני לא יכולה ,כל כך נימעס לי! אני רוצה לחיות כמוה,לא רוצה לידאוג ולחשוב על הליכות שאני צריכה לעשות,אני רוצה לבלות עם חברים ולא לותר,הליכה לוקחת ממני זמן ואני צריכה לותר! והכי חשובף,אני לא סובלת את הגוף שלי,אני לא סובלת את אורך החיים הזה! אז חשבתי על כישוף,לעשות אותו ולשנות את הגוף לתמיד(עם קיים דבר כזה כמובן)להנות מהחיים כל הזמן כי בסך הכל זה הפך לדבר הכי חשוב אצלי(חוץ מהבריאות של מישפחתי)ועם זה היתגשם החיים שלי יהפכו לדבר הכי יפה! אני יודעת שזה מה שאני רוצה רק את זה,כבר שנתיים אני נעבקת בזה! תודה,שלך קרין

למעלה