עזרה דחוף - מי יודעת?!

love4101

New member
את יודעת איך היתי קוראת לזה

כל מריבה היה אוכל לי את
חבל"ז ונהיתי מותשת וזה משפיע על הלב על אוךקוס הכל אף אחד אבל אף אחד לא שווה את זה באמת אז תעשי טוב עם תעשי את זה מסודר ופשוט תתפללי בשבילו חבל"ז כי הוא לא שפוי . אוהבת אותך ואני פה בשבילך תמיד.|חיבוק ןפשוט תרפי ושלחי לבורא עולם ויהיה בסדר.

s h o o s h a

New member
כמה תשובות

האם בית המשפט לענייני משפחה יכול להיעתר לתביעת מזונות עבור קטין שנולד מן הפנויה, בטרם הוגשה תביעה לאבהות? תשובה: לא! בית המשפט לא ידון בתביעת מזונות של קטין אשר נולד מן הפנויה, בטרם הוגשה תביעה אבהות ובטרם הוכרזה אבהותו של הנתבע, כפועל יוצא מן התביעה.
האם לאחר שהאב הסכים להכיר באבהותו לגבי קטין שנולד לחברתו, הוא יכול לבקש בדיקה לנוכח ספק המקנן בליבו שהילד איננו בנו? תשובה: כן! במידה וההורים אינם נשואים זה לזה, יש להניח שאם האב ייפנה לבית המשפט בבקשה מנומקת לערוך בדיקת רקמות, בית המשפט עשוי להיענות בחיוב לבקשתו של האב, ויאפשר ביצוע בדיקת רקמות. הצהרת אבהות כאשר הורי הקטין אינם נשואים זה לזה, הינה בלתי אפשרית ללא בדיקת רקמות.
לענין התנהגותו האלימה
מרגע שהאיש החל להפעיל נגדך אלימות מכל סוג שהוא חובה עליך לנקוט נגדו בכל ההאמצעים העומדים לרשותך. החל מפניה למשטרה והגשת תלונה מדויקת לגבי אופי האיומים שהוא נוהג בהם נגדך, הגעתו למקום עבודתך וכיו"ב. במקביל, מציעה לך לגשת בדחיפות למשרדי ויצ"ו או נעמ"ת באזור מגורייך ולהתייעץ עמם לגבי ההליכים שיש לנקוט באופן מיידי נגד האיש (ויש כאלו). כרגע, בטרם תתעסקי בתביעת מזונות, הסדרי ראיה וכל השאר, (מה גם, שכאמור לעיל, עד אשר לא תוכח אבהותו לא תוכלי לעשות דבר וחצי דבר בענין), עליך לפטור את עצמך מעולו של זה אשר מאיים על חייך. ממליצה לך להיכנס לפורום 227 'נאבקים באלימות' ולקרוא במאמרי וקישורי הפורום ולקבל מושג נרחב לגבי הגופים הקיימים לצורך סיוע לנשים במצבך. מצרפת להודעה זו וגם לפורום שלי את האתר הבא מהאנציקלופדיה היהודית שיכול בהחלט לעזור ולסייע בלשון פשוטה את הדרכים לזהות, לטפל ולסיים מערכת יחסים אלימה.

שוש תודה התשובות

קראתי חלק מהמאמרים שצירפת, כואב לי לזהות את הדוגמה של האלימות שמתבטאת גם ביחסים שלי עם האבא, אני מתכוונת בשלב ראשון לערב את העוסית שמטפלת במקרה שלי בלשכת הרווחה ואולי דרכה להגיש תלונה למשטרה.

חן אבל

New member
די לאלימות

תסתכלי רק קדימה החיים מחכים לך אישה.קדימה לדרך עשי מה שאת חייבת ואל תפחדי. בהצלחה ליום חדש.ממני חדשה בפורום.

a44

New member
הי, יקירה ../images/Emo24.gif

הגישי תלונה במשטרה, כך תקבלי צו הרחקה שלו אלייך ולמקום עבודתך. הוא טיפוס לא יציב, כפי שאמרת, ומזכיר במאוד את אבי פעוטתי. נגד אלימות יש לפעול רק עם המשטרה, ואח"כ עם החוק (בתימ"ש) הוא יכעס בתחילה, אך יבין שאי אפשר להמשיך כך. גברים כמוהו זקוקים לעקביות ולהסדרים ברורים ואסור לסטות מהם, אפילו במעט. מתוך נסיון אישי, כשהדברים ברורים עבורם, הם מתנהלים יותר רגוע. תחזיקי מעמד וקבלי
לכבוד שבת!

Bavmorda

New member
סומסומית יקרה שלי,

רק היום נכנסתי לפורום אחרי שלא הייתי פה כמה ימים. צרלי אבל לי אין תשובות לשאלותיך. אני לא כ"כ בקיאה בתחום. לי נראה באופן אישי שכדאי לערב מישהו/גוף מוסמך, עו"סית, עו"ד וכד', ולא לוותר ולא לשתוק לו. אני שולחת לך חיבוק גדול גדול לחיזוק
, BAV.

mishimashu

New member
סומסומיה

חשבתי עליך כל השבת. יקירה אל תחכי! תגישי תלונה. מזדהה עם כל מילה ששושה כתבה. אלימות אין בה מקום להידברות. צריך לעצור את האלימות, האיומים וההטרדות של הבחור ורק אח"כ להידבר. בעיני העניין הוא חד משמעי. אין כאן מקום להתלבטות. לא הוא החזק כאן. הכוח בידיים שלך לפנות לכל הגורמים ולהתלונן. אשמח לשמוע כל עדכון ולהיות לעזר תמיד!

לגשת ולהגיש תלונה!

לא משנה שהוא התנצל! הבחור נשמע לא יציב ולכן עדיף שהמשטרה תהיה בתמונה. ולגבי העובדה שהוא לקח את הילדה לראות אותה ולא ידעת איפה ולאן...לא מבינה איך נתת לו...וסליחה זאת חלילה לא ביקורת
אני בטוחה שמה שמניע אותך זה שלבת שלך יהיה אבא...אבל תחשבי על כמה הוא לא יציב וכמה לא בריא לתת לו לראות את הילדה לבד ועוד במקום שאין לך מושג מה ואיפה הוא... לדעתי הסדרי ראיה רק דרך בית משפט במרכזים מוגנים ובנוכחות עובד סוציאלי. מאחלת לך בהצלחה ותשתדלי להרגע ולטפל בעניין תוך מחשבה על העתיד כמו גם על היום...לפעמים לילד עדיף בלי אבא מאשר עם אבא שלא תורם כלום לרווחתו הנפשית

לא התלוננתי

קשה להגיע למשטרה עם העניין הזה למרות שהוא צעק עליי והטריד אותי במהלך כל השבת במכתבים וסמסים הוא מתחרט ומנסה את דרכו חזרה, בכל דרך שיש לו וכרגע מה שיש לו זה להמשיך לשלוח לי מכתבים (האחרונים עוסקים בפסיכולוגיה של הילד, המבין הגדול אומר שאני עושה טראומה לקטנה) הוא רוצה להיות אבא שלה בכל מחיר שאפשר אבל הוא לא מבין שיש סדר לדברים ושיש מסגרת ושיהיו לו הסדרי ראיה ושבהתחלה הכול יהיה בפיקוח ושלא יצפה לקבל כל זמן שמתחשק לו כי הוא עבר בסביבה ובא לו... הגעתי היום לשיחה עם פקידת הסעד בלשכת הרווחה, היא תדבר איתו ותתן לו על הראש, אני חושבת שלעת עתה זה יהיה מספיק סמכות כדי לעצור אותו. פעם הבאה שזה יקרה אני לא אחכה פעמיים. אלוהים יעזור לי להחזיק מעמד מול הטירוף הזה.

למעלה