עזרה דחוףףף!!

עזרה דחוףףף!!

שלום לכולם אני צריך ממכם עזרה.. יש לי להגיש עבודה ליום שישי הקרוב על נושא- מלחמת האזרחים באמריקה! אני אמור להגיש את העבודה באנגלית.. ואין לי מושג מאיפה לקחת חומר והכל.. למי שיש כל עצה/טיפה/כל דבר אחר בבקשה עזרה!! אני לא יודע מה לעשות!

irisish

New member
נגמרו לי... יקר!

קודם כל חיכיתי לחוויות מהמבחן שלך בלשון.. שנית - באיזו כיתה אתה ? מה רמת האנגלית שלך ? אתה מחפש אתרים בעברית או באנגלית ? אתה חייב להגדיר לנו טוב יותר מה בדיוק אתה מחפש. דרך אגב - אתה בודק גם בפורומים נוספים? למשל פורום עזרה בשיעורי בית? סביר להניח ששם תקבל יותר תגובות אם אתה רוצה להתחיל מחומר קל בעברית ולתרגם אותו הנושא יימצא בוודאי בערך ארצות הברית בכל אנציקלופדיה ורצוי להגיע להסטוריה של ארצות הברית ! good luck איריס

כנסו

אני כרגע בכיתה ט´ ואני בהקבצה ב´ זאת אומרת שהאנגלית שלי סבירה.. אני מחפש יותר מאמרים או עבודות מוכנות אשר אוכל לקחת מהם חלקים וכדומה.. אני מחפש חומר לעבודה על הנושא של מלחמת האזרחים באמריקה ואני צריך להגיש את העבודה באנגלית.. ואני מעוד מתוסכל מזה.. בבקשה חייב עזרה!

irisish

New member
נגמרו לי :

מאמרים או עבודות מוכנות יהיה לך קשה, אפילו בלתי אפשרי, למצוא בפורום זה. לדעתי בוואלה יש פורום שיעורי בית (אולי גם בתפוז לא יודעת), שם יש סיכוי שתמצא מישהו שהכין עבודה דומה והיא נמצאת אצלו במחשב. אם בכל זאת, תחליט, ששווה "להשקיע" וללמוד את הנושא הזה, בלי לקחת משהו מוכן, אני מצרפת כתובת אתר באנגלית. אולי תוכל להעזר בו לתמונות וכו´. אבל זה לא מאמר ולא עבודה מוכנה. סורי.

udiyulis

New member
תלמיד יקר מכתה ט´,

אם אתה מעוניין לקרוא ולהכין את העבודה בנושא "מלחמת האזרחים" (ולא לחכות לעבודה מוכנה), ממליצה לך להיכנס לאתר The Civil War Home Page . תוכל לקרוא שם (באנגלית לא כל כך קשה) על הקרבות, האנשים, דיווחים, מכתבים, ועוד... וכן למצוא מפות ותמונות. שיהיה לך בהצלחה, חביבי!

למעלה