עזרה דדחוף!!!

segevsegev1

New member
עזרה דדחוף!!!

שלום לכולם. הייתי אצל קבן וביקשתי פטור משמירות כי אני באמת לא מסוגל לישון בבסיס לא נתנו לי כלום.. הפנו אותי לפסיכאטרית וגם היא בשלה שלא נותנים כלום. עכשיו חשוב מאוד.. ! רשמתי לה מכתב שאני רוצה להתאבד אבל אחר כך ביקשתי ממנה סליחה והיא קיבלה את התנצלותי. והפנו לעוד פסיכאטר הסברתי לו שוב את אותה הבעיה.. הוא מצידו התעלם והתרכז רק במכתב שרשמתי ואמר שמוציאם אותי מהצבא. לאחר הרבה דיונים איתם ואמרתי להם שאני מוותר על הפטור שמירות רק שייניחו לי הם החליטו להוציא אותי מהצבא ושלחו אותי לועדה רפואית לעוד שבוע.. שעד אז ישלי גימלים. מה זה אומר ועדה רפואית? האם אני יכול להגיד שם שאיני מעוניין לצאת מהצבא. אני באמת רוצה לשרת ולא לצאת.. מה יעשו לי שם יש מצב שישנו לי פשוט את הפרופיל? ואם אני רוצה לערער עד כמה באמת יתייחסו לעירעור שלי? אני באמת חייל טוב בלי בעיות שרוצה לתרום פשוט רק הייתה לי בעיה עם השמירות.. תודה לעונים. זה

ori239

New member
בהחלט סביר להניח שזו חותמת גומי. ולכותב

אני במקומך כבר עובר להתייעץ בפורום מתנדבים לגבי חזרה לשירות.

למדת שיעור חשוב בחיים - חתימה שלך על דף - אלף פקידים/רופאים/רמטכ"ל לא יצליחו לשנות.

hillator

New member
חזרה לשירות אחרי 21 נפשי בזמן שירות

רק ערעור והעלת פרופיל

אושי231

New member
ראה, ועדה שכזו היא בעיקרה

כחותמת אחרונה, והיא לא תשלול דיעה של 3 גורמי ברה"ן שראו אותך.
ערעור תמיד אפשר להגיש אך שים לב שכבר ראית מספר גורמים והומלץ על שחרור- אז לדעתי אין ממש סיכוי שהעירעור יתקבל.
אבל זה לא חייב להיות הסוף, תמיד אתה יכול להתנדב- לא חסרות מסגרות.

בהצלחה!

למעלה