עזרה- גזרות

Kaori chan

New member
עזרה- גזרות

היי, אני מתחילה לתפור בפעם הראשונה שלי (יאיי) אני תופרת קוספליי של מיילי מקוד גיאס ואני לא יודעת איך להתחיל לשרטט גזרה של החולצה שלה מישהו יכול להסביר לי או לשלוח תמונה?

akane

New member
אי אפשר להסביר איך לשרטט גזרה סתם כך

אלא אם כן את רוצה ללמוד תדמיתנות לפורים? :] במקום זאת, הייתי ממליצה לקנות חוברת בורדה בסטימצקי/חנות אחרת עם גזרה של ג'קט כזה/דומה עד כמה שאפשר למצוא לשנות במידת הצורך. הנה תמונה,כדי שכולם ידעו במה מדובר~ חשוב להוסיף לשרשור שאלות תמונה.

Kaori chan

New member
תודה!

אבל אני לא יודעת בכללי איך נראית גזרה, בכללי, אפילו הפשוטה ביותר... (אגב, התמונה הזאת מאוד תעזור לי

CibiHeart92

New member
אמג יאי, מילי!! ם:

את מכירה במקרה עוד אנשים שמתחפשים לדמויות גיאס? *-*

Kaori chan

New member
כן DD:

יוקו אונה צ'אן (33333333>) מכינה קוספליי (שבטח יצא מדהים מדהים מדהים!). אני לא אגיד של מי, אולי היא רוצה לעשות הפתעה או משהו, אז אני אשאיר את זה לה P:

Kaori chan

New member
../images/Emo32.gif אתם לא מאמינים מה קרה לי T~T

חייבת להוציא את זה איכשהו היום אני וחברה יצאנו להתרמות לאכודת טלו"ט לילדים אוטיסטים... הרווחנו סכום נכבד של כסף, וכנרא כוייסנו בקניון! מי היה מכייס כסף של תרומות? בושה! >< מה אני הולכת להגיד עכשיו לבית הספר? מחר אני אבדוק בדיוק מה קרה במצלמות הקניון

Kaori chan

New member
יאי, קיבלתי מכונת תפירה

על בטריות... אני לא ממש יודעת איך להשתמש בה, אבא שלי אולי קצת זוכר (מקווה) ועדיין יש לי בעיה עם הגזרות, מישהו יכול להראות לי גזרה לדבר פשוט ביותר, רק כדי לראות איך זה נראה? (אפילו לטי שירט)

NNoam chan

New member
משהו שאני למדתי מ"ניסיון"

מה"ניסיון" (שהוא אפילו לא שנה אבל תפרתי הרבה והתחלתי ללכת לפני חודש לחוג מסודר) שיש לי בתפירה הדבר היחדי שאני יכולה להגיד לך,שעם את לא יודעת איך לסרטט גיזרה אז פשוט תקחי חולצה ישנה שלך ותגזרי לחצי,עם הבד שלך לא נימתח תקחי את זה בחשבון שאת מעתיקה את הגיזרה ותוסיפי כמה סנטימטרים כי אחרי הכל עדיף שיהיה גדול מאשר קטן. ועוד משהו את יכולה להיכנס לאתר הרישמי של בורדה ולהירשם (בחינם) ויש להם שמה מדור הורדות ויש שם גיזרות שאפשר להוריד בחינם יש שמה ממש מעט אבל את יכולה לראות משהו שבבסיס יכול להתאים לך. ~~ וגם בבורדה של החודש הזה או של החודש שעבר היו הרבה ז'קטים בסגנונות דומים למה שאת מחפשת בהצלחה ^^

Kaori chan

New member
תודה! אני ארשם לאתר

אויסומי~ שחברים שלכם שחושבים שהם פסיכולוגיים לא ינסו לעבוד עליכם לגבי עצמכם XD

Kaori chan

New member
מכונת תפירה עלובה

לא מתאימה לתפירה, בקושי מכפלת... מישהו מכיר אולי michley double stich או משהו כזה?

למעלה