עזרה ב]פריסה

היי הילה

קראתי את תגובתך ומזה למדתי שאני צריכה להוציא עוד קלף סיכום. האם זה בתוך ה-6 שהצעת לי? תודה על תשובתך

תודה אילנה

היום אנסה לפתוח שוב בקלפים אחרי שאעשה טיהור כפי שכתבה לי הילה בסגול אתם מאוד נחמדים ותודה

היי כוכב אור - אילנה

עשיתי גם כהצעתך מתוך כך אני גם לומדת על הקלפים וגם אלמד מה יהיה בעתיד למה - מלכת המטבעות נותק הקשר - 8 חרבות סיכום - מיזוג האם - 5 חרבות הפוך הקשר יתחדש - קלף הכוח סיכום - 4 מטבעות שפי שכתבתי להילה אין לי מושג במשמעות הקלפים אשמח לקבל הסבר מה אומרים הקלפים - שבת שלום

שלום לך כוכב אור - אילנה

הכנתי פריסה כפי שהצעת לי ואשמח לקבל את דעתך מהקלפים שיצאו למה - מלכת הטטבעות נותק הקשר - 8 חרבות סיכום - מיזוג האם - 5 חרבות הפוך הקשר יתחדש - קלף הכוח סיכום - 4 מטבעות שבת שלום - עולם נפלא

תשובה לעולם נפלא

הקשר ותק על רקע של שיקולים מעשיים ואולי גם כספיים ארוכי טווח. לא נראה לי שהקשר יחודש כי 4 מטבעות מראה על תיקעות. שוב קשור לחומר. לא התיחסתי לכל הפתיחה כעת כי אין ביכולתי כעת. אולי החברים האחרים יעזרו. שבת שלום אילנה

שבוע טוב הילה

פרסתי קלפים לפי המלצתך ועוד פריסה אחת שחברה הציעה לי אשמח אם תוכלי לעזור לי להמצלתך השאלה היתה: מהי ההתפתחות הצפויה בתחום הזוגי בין X לבין Y בשלושת החודשים הקרובים? יצא נסיך המטות, קלף הנצחון, הנזיר, קלף הכוח, מלך החרבות והקלף האחרון מלכת המטבעות. לשאלה נוספת: האם טוב ונכון לרחלי להמשיך הלאה בתחום הזוגיות יצאו הקלפים 9 חרבות, 4 מטות, 5 חרבות הפוך, צדק, נסיך החרבות ולסיכום הכהן הגדול אשמח אם תוכלי לעזור לנו בפירוש הקלפים שבוע טוב ותודה

שלום לך עולם :)

אני רוצה לעזור לך בשמחה אבל.... השאלה שלך לא מספיק מפורטת. עבורי. את שואלת על התפתחות במצב זוגי. איזה מצב זוגי? האם הוא קיים? האם הוא בראשית דרכו? איזה קלף יצא לכל שאלה וכדומה... כדי שאוכל לתת לך תשובה מדויקת את צריכה להעתיק לכאן בדיוק את השאלה. בדיוק מירבי !!! תני גם קצת פרטים מסביב כדי שאוכל לתת את תשובתיי בהתאם.

היי הילה העתקתי את

המלצתך לדעתי את יכולה לשאול "מה ההתפתחות הצפויה בתחום הזוגי בין X ל- Y בשלושה החודשים הקרובים". את יכולה להוציא שלושה קלפים של - עבר, הווה, עתיד. או לפרוס פריסה קלטית או לפרוס את פריסת ה"אקס" שאם אינני טועה פורסמה באתר של אורי רז. בברכת אור ואושר הילה. יצאתי עם חבר כשנה נפרדנו כרגע הוא התחיל לצאת עם מישהי אחרת רציתי לדעת האם יש לנו סיכוי לחזור או שמא הוא התחיל רומן רציני מה שעשיתי הוצאתי קלף לכל מילה כמו שהצעת לי. אולי טעיתי? אשמח לתקן בתודה.

למעלה