עזרה ב]פריסה

עזרה ב]פריסה

הקשר ביני לבין חברי נותק וניסיתי לערוך פריסה לפי השאלה אשמח לקבל המלצחתם בפירוש הקלפים שאלתי מהו - יצא נסיך הגביעים (הפוך אם יש לזה משמעות) הגורם-הסיבה - יצא קלף המרכבה לניתוק - 6 מטות (הפוך) הקשר - יצא קלף השוטה (הפוך) האם - יצא קלף 10 הגביעים (הפוך) יחודש" יצא קלף המיזוג (הפוך) איך צריך להתייחס לקלף הפוך? בברכה עולם נפלא

שלום לך

אם רוב הפריסה יצאה הפוך כנראה שהחפיסה הוחזקה הפוך, כלומר יש להפוך את כל הקלפים כש שיוצא שרק קלף המרכבה בעצם הפוך....

sharon30s

New member
למה קלף המרכבה צריך להיות הפוך?

אף פעם לא שמעתי על זה... אני תמיד מיישרת את כולם כמו חיילים

לא ניסחת טוב את השאלה שלך....

לטעמי בשאלה שכזו היה עלייך לפרוס פריסה זוגית כלשהי אשר תתן לך היבטים שונים לשאלות שלך. אין זה מקובל לשאול שתי שאלות בפריסה אחת - על אחת כמה וכמה בפריסת מילים. מדוע כל הקלפים יצאו לך הפוכים? האם לא סידרת את החפיסה קודם לכן או שזה באופן מכוון שאת נוהגת לטרוף את הקלפים תוך כדי היפוכם?

יצא במקרה הפוך

מאחר ויש לי חפיסת קלפים ואין לי שום רקע עדיין ניסיתי אשמח לקבל המלצה לגבי השאלה המתאימה. מפריסה לפריסה אני מערבבת את הקלפים וכך יצאו הקלפים הפוכים. אני מנסה לפענח בעזרת ספרים אך אין לי מושג איך לחבר את משמעות תוכן הקלפים ל"סיפור" אחד שיתן את התשובה. אודה לך אם תכתבי לי דוגמא של שאלה וכמה קלפים אני אמורה להוציא מהחפיסה. אני מנסה ללמוד גם בעזרת הפורום. חן חן

האם תוכלי לכתוב לי את השאלה

שעלי לשאול וכן גם כמה קלפים להוציא? ולאחר מכן אערבב שוב את הקלפים מחדש. מודה לך מאוד

בוקר של אור ../images/Emo42.gif

לדעתי את יכולה לשאול "מה ההתפתחות הצפויה בתחום הזוגי בין X ל- Y בשלושה החודשים הקרובים". את יכולה להוציא שלושה קלפים של - עבר, הווה, עתיד. או לפרוס פריסה קלטית או לפרוס את פריסת ה"אקס" שאם אינני טועה פורסמה באתר של אורי רז. אני מאוד ממליצה לך לפני הערבוב והפריסה לטהר את הקלפים - אפשר באמצעות נר - ואם את לא מאמינה בקלפים הפוכים אז פשוט לסדר את החפיסה :) בברכת אור ואושר הילה.

אוקי תודה

היום אעשה את זה לפי מה שכתבת חיפשתי את האתר של אורי רז - והיא נעלמה אנסה לחפש שוב. תודה ויום נפלא

הוכנס לרשימת הקישורים בקטגורית

פריסות ממוחשבות. תודה אורי

צהרים טובים הילה והחברים../images/Emo14.gif

קראתי בעיון את הצעתך עשיתי טיהור לקלפים מעל נר ערבבתי והשתדלתי שלא יהיו קלפים הפוכים לפני הערבוב ובאמת היו הרבה. ושאלתי את השאלה שהצעת מה- נסיך המטות ההתפתחות - קלף הנצחון הצפויה - הנזיר בתחום הזוגי - קלף הכח בין X - מלך החרבות ל-Y - מלכת המטבעות בשלושה החודשים הקרובים - הקיסר פשוט הלכתי עם הספר לכל קלף וקלף וכתבתי מהו בעצם הקלף אשמח לקבל בברכה סיכום בתודה מראש - שבת שלום

עולם נפלא - גם שכחת בפריסה

לכתוב את התשובה הסופית. אכן חיברת שתי שאלות וזה לא כדאי. שאלי קודם כל למה נותק הקשר - עם קלף מסכם. אחר כך האם הקשר יחודש - עם קלף תשובה סופית. באמת העולם נפלא וכדאי לשים לב אילנה

תודה

לא שאלתי מכיוון שאין לי מושג בקלפים ולא בצורת השאלות. קיבלתי אותם במתנה. ואני לאט לאט לומדת להבין איך להתייחס אליהם. תודה

נפלא עולם נפלא - אז כך:

הפריסה הפשוטה והקלה ביותר הינה פריסת השאלה. את שמה קלף לכל מילה, בערך. למשל: מהו הקשר ביני לבין א'? תשובה כלומר יש לך 6 קלפים. סדרי בצורה הזאת זה מאוד פרקטי. השאלה בשורה אחת והתשובה - מתחת באמצע. מעבר למה שתקראי בספר על הפירוש, או ממה שיגידו לך בפורום אנשים טובים - את יכולה בהחלט להתחיל להשתמש באינטואיציה ובתחושות שלך. ת ר ג י ש י לגבי הקלף. קודם כל אם הוא עושה לך תחושה נעימה ואופטימית, האם הוא מכווץ אותך, האם עושה תחושה של התנגדות. האם הקלף נראה לך "חיובי" או "שלילי" (לא שיש קלפים שליליים, אבל להתחלה את יכולה להרגיש כך) חשוב ביותר בפתיחה בטארוט למקד טוב את השאלה. לתמצת. לשאול כל פעם שאלה אחרת ולא ביחד שתי שאלות ויותר. את גם יכולה לשאול בתוכך שאלה ולבקש רק קלף של "כן" או "לא" ולמשוך קלף אחד בלבד. לפני שאת פותחת בקלפים - מומלץ לעשות תהליך של התחברות לטארוט. זה יכול להיות על ידי התמקדות, נשימות עמוקות והרפיה, הדמיה שלך מוקפת באור וצינור עולה מראשך למעלה, קריאה מילולית למדריך/ה טארוט שיבוא לעזור לך. והעיקר - לכבד את האנרגיה הבאה לידי ביטוי בקלפים. לעטוף את הקלפים בבד קטיפה או משי. בהצלחה אילנה

שלום לך כוכב אור :)

לא הצלחתי להבין את הפריסה שנתת כדוגמא כאן. אמרת שישה קלפים בעוד שבשאלה יש חמש מילים בלבד. האם את מוציאה גם קלף סיכום? ועוד... האם בפריסת שאלה את מפרשת כל קלף למול מילה או מתייחסת אך ורק למכלול הקלפים ומהם בונה את התשובה? כאשר אני שואלת שאלה אני באופן אישי נוהגת לפרש קלף אל מול מילה ובסוף להוציא קלף סיכום. לדוגמא: האם - מדוע נשאלת השאלה. מהיכן היא נובעת הילה - מי זו הילה והאם זו התקופה המתאימה לה כעת לרכישה. תקנה - הרכישה כשלעצמה. מבחינה כלכלית/חומרית וכדומה. את הדירה? - הדירה כשלעצמה. האם היא טובה ומתאימה וזהו הזמן. קלף סיכום. - תשובה בגדר פוטנציאל. מה דעתך?

פריסה נוספת

שאני משתמשת בה כפריסת היכרות, ומוצאת אותה טובה לכל תחום: 1. היכן אני נמצא כעת 2. לאן ברצוני להגיע 3. מה עוזר לי להגיע לשם, באילו תכונות עלי להשתמש 4. מה מפריע לי, ממה עלי להמנע 5. הפוטנציאל בנושא השאלה

שמא נכין שרשור של פריסות ?

אני כבר פותחת הודעה חדשה ואני אשמח אם כל אחד מאיתנו ישרשר את הפריסות האהובות והשימושיות ביותר עבורו - אם אפשר לפרט עד כמה שרק אפשר את הפריסה וכן להוסיף כמה מילים מדוע היא חביבה / מועדפת עליכם. ורשףףףףףף תצרפי את הפריסה המדהימה של הכהנת הגדולה. היא פשוט אדירה!

אפרופו פריסות - גם איזה לחם מועדף

ומה מורחים עליו... סתתתתםםםםם צוחקת והולכת יום יפה לכולכם אילנה

למעלה