עזרה בתרגום :]

אריק12121

New member
עזרה בתרגום :]

הממ.. אני יודעת שזה די ישן ! אבל אני רואה עכשיו את כל העונות מהתחלה.. ובפרק 15 היילי שרה שיר .. מיש'ו יכול לפרש לי אותו ? :) אני פשוט לא מוצאת ת'תרגום של זה.. :/ טנקס מראש .. ושיהיה לנו שבוע מצוין !! :]

karin771

New member
אני לא יודע מה אתה רוצה לפרש בשיר

אבל השיר זה bethany joy lenz-when the stars go blue זה של השחקנית שמגלמת את היילי.

karin771

New member
טעות זה לא היה זה!!!!1

אני חושבת שזה היה:bethany joy lenz-i believe

נראה לי הוא רוצה תרגום

זה שיר של שרה מקלכלן במקור אם אני לא טועה. או פולה קול.

s h a r u s

New member
אמממ אני אנסה..

אני אוהבת את הזמן שביננו I love the time and in between השקט שבתוכי (זה בעיקרון צדפה אבל אני מתארת לעצמי שזו הכוונה) the calm inside me במקום שאני יכולה לנשוםin the space where I can breathe אני מאמינה יש שםI believe there is a מרחק שתהיתי distance I have wandered לנגוע על השנים to touch upon the years of משיגים לבחוץ משיגים לבפנים (ברחה לי המילה של ריג'ינג!!!) reaching out and reaching in הוצרים החוצה עוצרים לפניםholding out holding in אני מאמינה I believe זה גן עדן שאף אחד אחר חוץ ממניthis is heaven to no one else but me ואני אגן עליו כמה שאני יכולהand I'll defend it as long as I can be אחר שאשמע את השקט left here to linger in silence אם אוכלif I choose to האם תנסה להביןwould you try to understand אנייודעת האהבה הזאת מעבירה זמןI know this love is passing time מעבירה בדרך כמו נוזל passing through like liquid אני שיכורה בתשוקתיI am drunk in my desire ... אבל אני אוהבת את הדרך שאתה מחייך אליbut I love the way you smile at me אני אוהבת את דרך הידיים שלך משיגים החוצה ועוצרים אותי ליד I love the way your hands reach out and hold me near... אני מאמינה I believe... אני מאמינהI believe שיש גן עדן שאף אחד אחר חוץ ממניthis is heaven to no one else but me ואני אגן עליו כמה שאפשר and I'll defend it as long as אחרי שאשמע את השקט I can be left here to linger in silence אם אבחרif I choose to האם תנסה להביןwould you try to understand הילדה השקטה ממתינה ליום שהיא תוכל לנשום חופשי Oh the quiet child awaits the day when she can break free התבנית שנדבקה כמו יאוש the mold that clings like desperation אמא את לא יכולה לראות יש Mother can't you see I've got לאהוב את חיי בדרך שאני מרגישה שזה טוב בשביליto live my life the way I feel is right for me בטח לא נכון בשבילך אבל נכון בשביליmight not be right for you but it's right for me אני מאמינה I believe... והפיזמון חוזר... אני ארצה להתמהמה כשאשמע שקט (משהו כזה :S חחח)י I would like to linger here in silence אם אבחר if I choose to ארצה שתבין את זה would you understand it האם תנסה להביןwould you try to understand קיצר עשיתי כמה שאני יכולה בטח יש לי פה מלא טעויות בתירגום אבל מה לעשות אני לא דוברת אנגלית או משהו חחחח אני תירגמתי איך שאנייודעת אם יש משהו תקנו אותי... ואמממ בעיקרון השיר על זה שהיא רוצה עולם של שקט והוא לא יודעת אם הוא יבין אותה, ואחר כך בבית האחרון היא מדברת על ילדה כאילו איך שהיא צריכה לגדול להאמין בדרך שלה ולא לעשות אחרי כולם. אחלה שיר :)

אריק12121

New member
וואי תווווודה מאמי :)

חחח אני יודע שזה די מאיחור , אבל רק עכשיו יצא לי לראות !!! אז הממ .. תודה !! :]

למעלה