kinderjohren
New member
עזרה בתרגום
שלום,
אני צריכה עזרה בתרגום של שתי ברכות לראש השנה מעברית ליידיש.
אחת מהן היא לסבתא וסבא רבא שלי, ששפת האם שלהם היא יידיש (הם ניצולי שואה), והשנייה היא לאישה מבוגרת, בת 93 שאני מבקרת אותה פעם בשבוע מתוך התנדבות (אין לה כמעט משפחה, לא בארץ בכל אופן, ומה שנשאר ממשפחתה בא לבקר אותה פעם בחודש...)
אני לומדת יידיש, אבל אני בת 15 כך שהתחלתי ללמוד לא מזמן והיידיש שלי לא משהו...
את האישה אני כנראה אבקר מחר, לכן אשמח אם תענו לי ברגע שתוכלו (גם ייקח לי זמן להכין את הברכה ולקשט אותה...)
תודה רבה
הברכה לסבא וסבתא רבא שלי:
לסבא וסבתא,
חג שמח ושנה טובה!
אני מאחלת לכם הרבה בריאות והרבה אושר,
ומקווה שתהנו מהחג עד כמה שאפשר!
אני חושבת עליכם תמיד ואוהבת אתכם מאוד!
____
(אני עדיין לא בטוחה אם אכתוב את הברכה רק בשמי או גם בשם ההורים ואחי, אז תודה אם תוכלו להסביר לי איך לכתוב ״מאחלים״, ״מקווים״ וכו׳... אני עדיין לא ממש זוכרת את היחיד ורבים)
הברכה לאישה שאני מבקרת:
ל___,
חג שמח ושנה טובה!
אני אוהבת לבקר אותך ומקווה שאת נהנית מהביקורים באותה מידה
אוהבת,
___
תודה למי שיעזור
אם יש לכם רעיון למשהו שכדאי להוסיף, או משהו שנראה לכם לא לעניין וכדאי למחוק אז תודה גם 
שבוע טוב
שלום,
אני צריכה עזרה בתרגום של שתי ברכות לראש השנה מעברית ליידיש.
אחת מהן היא לסבתא וסבא רבא שלי, ששפת האם שלהם היא יידיש (הם ניצולי שואה), והשנייה היא לאישה מבוגרת, בת 93 שאני מבקרת אותה פעם בשבוע מתוך התנדבות (אין לה כמעט משפחה, לא בארץ בכל אופן, ומה שנשאר ממשפחתה בא לבקר אותה פעם בחודש...)
אני לומדת יידיש, אבל אני בת 15 כך שהתחלתי ללמוד לא מזמן והיידיש שלי לא משהו...
את האישה אני כנראה אבקר מחר, לכן אשמח אם תענו לי ברגע שתוכלו (גם ייקח לי זמן להכין את הברכה ולקשט אותה...)
תודה רבה
הברכה לסבא וסבתא רבא שלי:
לסבא וסבתא,
חג שמח ושנה טובה!
אני מאחלת לכם הרבה בריאות והרבה אושר,
ומקווה שתהנו מהחג עד כמה שאפשר!
אני חושבת עליכם תמיד ואוהבת אתכם מאוד!
____
(אני עדיין לא בטוחה אם אכתוב את הברכה רק בשמי או גם בשם ההורים ואחי, אז תודה אם תוכלו להסביר לי איך לכתוב ״מאחלים״, ״מקווים״ וכו׳... אני עדיין לא ממש זוכרת את היחיד ורבים)
הברכה לאישה שאני מבקרת:
ל___,
חג שמח ושנה טובה!
אני אוהבת לבקר אותך ומקווה שאת נהנית מהביקורים באותה מידה
אוהבת,
___
תודה למי שיעזור
שבוע טוב