עזרה בתרגום סיפור.

עזרה בתרגום סיפור.

אני ממש אודה למי שיוכל לתרגם לי את הסיפור (או חלק ממנו). - أَلأَسَد وٱلثِّيران ٱلثَّلاثة האריה ושלושת השוורים عاشَ أَسَد في غابة كَبيرة وَفيها ثَلاثة ثِيران: ثَوْر أَبْيَض وَثَوْر أَسْوَد وَثَوْر أَحْمَر. كانَ ٱلأَسَد يُحاوِلُ ٱفْتِرَاس ٱلثِّيران وَما قَدَرَ عَلَى ذٰلِكَ ، لأَنَّ شِعارَها كانَ: "أَلْكُلّ لِلْواحِد وٱلْوَاحِد لِلْكُلّ" فَكَّرَ ٱلأَسَد في حِيلة. فَقالَ لِلثَّوْرَيْنِ ٱلأَحْمَر وٱلأَسْوَد: لَوْنِي مِثْل لَوْنِكُما ، وِلٰكِنَّ ٱلثَّوْر ٱلأَبْيَض لَوْنُهُ فاتِح وَيَرَاهُ ٱلصَّيَّادُونَ مِنْ بَعِيد فَيَعْرِفُونَ مَكانَنا. إسْمَحا لِي بِأَكْلِهِ لِكَيْ نَكُونَ في أَمان هُنَا. فَقالا لَهُ: "كُلْهُ" فَأَكَلَهُ. وَبَعْدَ مُدَّة قال لِلثَّوْر ٱلأَحْمَر: لَوْنِي مِثْل لَوْنِكَ ، وَلٰكِنَّ ٱلثَّوْر ٱلأَسْوَد مُخْتَلِف وَهُوَ خَطَر عَلَيْنَا. إسْمَحْ لِي بِأَكْلِهِ . فَقالَ لَهُ: "كُلْهُ" فَأَكَلَهُ. ثُمَّ قالَ ٱلأَسَد لِلثَّوْر ٱلأَحْمَر : "وَٱلآن جاءَ دَوْرُكَ". فَوَجَدَ ٱلثَّوْر ٱلأَحْمَر نَفْسَهُ واحِدًا أَمامَ ٱلأَسَد فَتَذَكَّرَ شِعار "ألْكُلّ لِلْواحِد وَٱلْواحِد لِلْكُلّ" وَبَكَى، وقالَ: "لَقَدْ أُكِلْتُ يَوْم أُكِلَ ٱلثَّوْر ٱلأَبْيض". - תודה רבה לעוזרים

Peepy

New member
תרגום ../images/Emo9.gif

האריה ושלושת השוורים ------------------------ אריה (אחד) חי ביער גדול שבו היו שלושה שוורים: שור לבן, שור שחור ושור אדום. האריה נהג לנסות לטרוף את השוורים, אך לא יכול היה לעשות זאת, משום שסיסמתם הייתה: "כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם". האריה חשב על תחבולה - הוא אמר לשור האדום ולשור השחור: "הצבע שלי הוא כמו הצבע של שניכם, אבל צבעו של השור הלבן בהיר והציידים רואים אותו מרחוק והם יודעים את מיקומנו. תרשו לי לאכול אותו על מנת שנחיה כאן בביטחון". שניהם אמרו לו: "תאכל אותו!", אז הוא אכל אותו. לאחר זמן מה אמר (האריה) לשור האדום: "הצבע שלי הוא כמו הצבע שלך, אבל השור השחור שונה והוא מסכן אותנו. תרשה לי לאכול אותו". אמר לו (השור): "תאכל אותו!", אז הוא אכל אותו. לאחר מכן אמר האריה לשור האדום: "וכעת, הגיע תורך". השור האדום מצא את עצמו לבד מול האריה ונזכר בסיסמה: "כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם". הוא בכה ואמר: "אכן נאכלתי עוד ביום שבו נאכל השור הלבן". מקווה שעזרתי
בהצלחה!

למעלה