עזרה בתרגום מילים

gamari

New member
רונית - כל הכבוד

למה להלחץ ? מה שצריך לקרות , קורה ומה שלא, פשוט לא. כשז יגיע, אני אעדכן, כרגע אין חדש.. רונית, המשיכי כך .

פרויז1

New member
בבא ג'אן ! ע'ורבונד ברם,

תסדוע'ד בשם, אין רפתרה צ'ייה? בורוו יה זן בגיר, דו תה פסר בצ'ה ביאר, אמרוזה בפרדה ננדז, היפה תוס. בבין פסרה אטוללה חאנה! שודה ביסו שיש סלה וו הנוז זן נגרפתה. אים כה רסמו רוסום נשוד, בבא ג'אן!

gamari

New member
ג'ונה מן

יש לי חברה, מדברים על חתונה. בקרוב אקנה טבעת, כשאשים לה ,אעדכן.. בכוונה אני לא מדבר כדי שלא ישתבשו דברים בדרך... אז שחררתי מידע וזהו, מרגע זה שומר על זכות השתיקה. רונית, תשמרי על המידע שלך, בעניין הסטטוס. מה שאני יודע נשאר רק אצלי ואצלך... יש פה כל מיני אשמדאים צמאים למידע רכילותי...

niya

New member
עזיזום../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האשמדאים האלה, הם פעיקר פרסים, והניק שלהם מתחיל באות "פ" אחריה באה האות "ר" ? ונגמר באות "ז"???? ב-מ-ק-ר-ה??? אני אתך! אל תעשהשום דבר שלא מתאים לך! תחיה את החיים שלך כמו שטוב לך, לא כמו שלאחרים טוב שתחיה!

פרויז1

New member
"עזיזום" בשירזית ! כל הכבוד!!!

בבינם! אין ע'מרי צ'ישי גופתה? האאאאאן? יכּנפר במן גופת כֵה ע'מרי בהאוּן גופתה כּה שומה נמזד דריד. מובארכנון בשה! אישאללה כחיירה המדיגה רה בביניד וו בא הַמדיגה פיר בשיד. בבינם! מגר אוּן אע'א, בראדר שווהרה שווכת חנום כה זנה בע'לייה כה ברדרה נון פורושה כה מדרש דובר ערוסי כרד - ניס? האאאאאן? הַר כי בשה, מוברכתון בשה אישללה. בבינם, שומה באון, K שיריני חורונתונה וע'תשה גוזשתיד, האאאאאן ?

פרויז1

New member
נַכּון!

אמרוזה בפרדה ננדז! הייפה תוס.תו טהסיל כרדאי! סנעת דרי. אע'אי! דוניה דידה הסתי! בא אשחסה בולנד מע'ם רפתו אמד דרי בבא ג'ון! מן נמידונם בה אין רוניתצ'ימון צ'כר כונם...
בבינם! צ'ה רמזו סרררי בא אין רוניתצ'י דרי? הָאאאאאן ?
יכּ צ'יזה חובי הַם ברָאיה אין רוּניתצ'י פּידה כון, תה ברה סרו סאמונה חודשה בגירה... רכלנים !!!
רק הדגמתי איך שנכנסים אל מתחת לעור של אנשים.

niya

New member
אנחנו ????../images/Emo122.gif

רכלנים???? ה-ג-ז-מ-ת ! ! ! מה פתאום? חוצמזה לא הבנתי כלום מהפרסית

niya

New member
../images/Emo88.gifקבל נזיפה

על כתיבה בפרסית ללא תרגום אני מקווה שבאת עם

פרויז1

New member
למה החמרת?

בחוק השיפוט הצבאי, נזיפה היא עונש יותר חמור מ- 7 ימי מאסר על תנאי לתקופה של 6 חודשים על אותה עבירה. אפשר לשבת ולגמור עניין?

niya

New member
ש לי הצעה יותר טובה

נשלח אותך לאחמדיניג'אד...

פרויז1

New member
../images/Emo131.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo130.gif

לעיל הודגמה חפירה ארכיאולוגית בעומק רב אל מתחת לעורם של החברים : gamari ונייה. אחרי כן, החופר (במקרה אני
)עוד בא בטענות כנגד שני חסרי הישע האלה. ועל כך נאמר בפתגם הפרסי העממי - כנגד החופר : גוּז דָדֵה - טוֹאוּנַם מיחָד . guz dade tounam michad שפירושו המילולי יספיק להבהיר כאלף מילים : הפליץ, ורוצה פיצויים. ולמה הקישור לרדיו הפרסי לא משמיע קול???

JMac

New member
הבנאים

ידוע אצלנו במשפחה שיש קרבה משפחתית - אני אף פעם לא זוכרת איך בדיוק אבל גם הם מוצאם משירז, אע"פ שבארץ מס' דורות. ולפני שסבא מצד אבא עלה לארץ הוא שלח כסף לסבא של אהוד, לירושלים כדי שישמור לו עד שיגיע והלך לאסוף ממנו שם בשוק מחנה יהודה כאשר בא לארץ. האמת היא שאנו לא מכירים כלל ולא בקשרים בכלל עם המשפחה של אבא שלי מצד אביו, אני יודעת שהיא מאוד ענפה ושלאבא שלי יש בסביבות 50 בני דודים שלא לדבר על הילדים שלהם. מס' פעמים השתעשעתי עם הרעיון של לנסות ולארגן אילן יוחסין. אני כל הזמן אומרת לעצמי שאלך יום אחד לשבת עם סבתא שלי שתיבדל לחיים ארוכים ופשוט לכתוב את כל מה שתוכל לדלות מזכרונה.

niya

New member
בואי נקל עלייך את העבודה../images/Emo140.gif

כנסי לכאן
זה אתר שמסדר את כתיבת הגיניאולוגיה, שולח מיילים לאנשים שאת מכניסה ומציע להם להצטרף, לערות את המידע עליהם וכו'. אני צירפתי כבר חלק מהמשפחה... ואם את רוצה לדלות מסבתא מידע זה רק יכול להקל

למעלה