עזרה בשביל חבר

Slash105

New member
אני קונה Gibson Les Paul Classic Custom

אני קונה Gibson Les Paul Classic Custom ומי שיודע עליה ניגן או משהו יכול לספר לי עליה סאונד וכו'

Slash105

New member
תיקון להודעה הקודמת...של ה Gibson Custom

אכן ניגנתי עליה אבל אני רוצה דעות של אחרים אני ממש שלם בהחלטה אבל אני רוצה סתם עוד דעות של אחרים וטיפים

PleZer

New member
אתה לא צריך לפתוח שרשור חדש../images/Emo13.gif

תראה, לפי הפרטים שלך אני רואה שאתה בן 15. אין לך מה לעשות עם גיטרה כזאת כי בשנים הבאות הסגנונות שאתה תנגן ותאהב ישתנו מאווד. גם אני אהבתי מאוד את סלאש, מה זה אהבתי, הערצתי אותו כמו זונה טיחואנית! כל מה שרציתי זה לס פול סטאנדרד כמו של סלאש. שיגעתי את הורי המסכנים שיקנו לי כזאת, ולבסוף "התפשרתי" על לס פול סטודיו ועוד במחיר מוזל יחסית. (ואחרי חודש כבר לא סבלתי את גאנס נ' רוזס אבל לא משנה
) עוד דבר, אבל זאת רק דעתי הפרטית: ממש אין טעם להוציא 15,000 שקל על גיטרה. גיטרה זה עץ פיקאפים ומיתרים.אם יש לך כזה סכום עדיף להוציא על מגבר. לילה טוב ובהצלחה

eran377

New member
מסכים../images/Emo45.gif

וחוץ מזה, אם תשקיע את הכסף הזה במגבר מארשל JCM800 אני מבטיח שתקבל סאונד קרוב לשל סלאש גם עם גיטרות יותר זולות... מילה שלי

eran377

New member
חלילית הם היבואנים של מארשל בארץ

ואצלם קניתי את המגבר... פרטים נוספים (כמו המחיר ששילמתי) - במסרים.

Slash105

New member
כמה עולה ליבא

כמה יעלה לי ליבא Gibson les paul Standard מארצות הברית לישראל אני מדבר על מיסים מכס וכו'

o r e n j

New member
עזרה בשביל חבר

חבר שלי חושב על לקנות Gibson Les Paul Classic Custom... אז ככה ניגנו על custom אחת בכלי זמר ברעננה... אהבנו את הסאונד שלה.. אז ככה הוא חושב על זאתי : http://www.guitarcenter.com/shop/product/Gibson-Les-Paul-Classic-Custom-Electric-Guitar?full_sku=104205364 אז ככה.. הוא רוצה לדעת בגדול איך היא...אם מישהו ניגל אל אחת כזאת, סאונד, נוחות וכו' .. כי ניגנו על custom אחרת...

למעלה