eternal itch
New member
עזרה בריענון מלתחה
החלטתי לכתוב כאן בשביל הבחור שלי שהתעסקות בבגדים ובאופנה היא ממנו והלאה. אבל גם הוא התחיל להבין לאחרונה שלא יוכל להמשיך ללכת לעד עם הטי-שירטים הדהויות שלו (חלן מראות סימני התפוררות מתקדמים) וחוץ מג'ינס אחד כל השאר קטנים/קצרים עליו... והתבאס קלות על שאני משקיעה בלבוש כשאנחנו יוצאים ולו אין ממש במה ללכת שיהיה קצת יותר מושקע. לעצמי אני אוהבת ללכת לקנות בגדים ויודעת לאתר כבר חנויות וגזרות פוטנציאליות, אבל מעולם לא התעניינתי באופנת גברים. והבחור, מזל שפעם אמא שלו הייתה קונה לו בגדים, אחרת הוא היה מסתובב ברחובות עוטה מפית (שהייתה פעם חולצה, כך ייטען
). בכל אופן, אנחנו זקוקים לעזרה והכוונה בהולים! הכיוון הוא ממש לבייסיק, הכי סולידי, צבעים קרים. בעיה נוספת היא שהבחור שלי גבוה (מעל 1.90) ולכן מתקשה למצוא בגדים שיהיה מספיק ארוכים בשבילו. חשבתי שראוי שיהיה לו לפחות ג'ינס אחד רציני של מותג. כבר מזמן לא קונה ג'ינסים ממותגים לעצמי (יקר!), אבל למיטב זיכרוני יש להם גם מידות אורך. אני צודקת? איפה מומלץ לחפש? ואיפה ניתן למצוא ג'ינסים ארוכים בחנויות שאינן מותגי ג'ינס? וחולצות? איה? לא נראה לי שהוא מעוניין להיגמל מטי-שירטים, אז איפה אפשר למצוא טי-שירטס נאות? אודה מאוד לעזרתכם, לבחורי המאותגר לבושית.
אנחנו אגב, גרים בב"ש (כך שחנויות שנמצאות רק במרכז זה לא רלוונטי) והבחור בן 21.
החלטתי לכתוב כאן בשביל הבחור שלי שהתעסקות בבגדים ובאופנה היא ממנו והלאה. אבל גם הוא התחיל להבין לאחרונה שלא יוכל להמשיך ללכת לעד עם הטי-שירטים הדהויות שלו (חלן מראות סימני התפוררות מתקדמים) וחוץ מג'ינס אחד כל השאר קטנים/קצרים עליו... והתבאס קלות על שאני משקיעה בלבוש כשאנחנו יוצאים ולו אין ממש במה ללכת שיהיה קצת יותר מושקע. לעצמי אני אוהבת ללכת לקנות בגדים ויודעת לאתר כבר חנויות וגזרות פוטנציאליות, אבל מעולם לא התעניינתי באופנת גברים. והבחור, מזל שפעם אמא שלו הייתה קונה לו בגדים, אחרת הוא היה מסתובב ברחובות עוטה מפית (שהייתה פעם חולצה, כך ייטען