עזרה בקשר למגרש ביתי 5

עזרה בקשר למגרש ביתי 5

שלום, פספסתי פרק או שניים של מגרש ביתי עונה 5 ואני רוצה לדעת את מספר הפרקים שפספסתי.. הפרק האחרון שראיתי הוא שלוקאס עומד להתחתן עם לינדזי ובסוף הם לא מתחתנים והאומנת קארי חטפה את ג'ימי ובסוף בן מחזיר את ג'ימי הביתה וככה הפרק נגמר.. איזה פרק זה היה?. אני רוצה להוריד את הפרקים שהחסרתי.. פליז תעזרו לי... תודה!! :)

Learn To Fly

New member
../images/Emo207.gif כמה שאלות בקשר לפרקים 16-18 ../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרקים האלה בלי כתוביות אז לא הבנתי כמה דברים... מה זה המכשיר הזה שדן קיבל? בזכות האיש שמת בסוף הוא היה אמור להמשיך לחיות יותר מחצי שנה? ולמה הרופא לא אמר לברוק בהתחלה מה השם הפרטי שלו? היו לי עוד שאלות אבל שכחתי כבר
תודה D:

elena20

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

דן קיבל ביפר, כאשר תהיה בשבילו תרומת לב הביפר יצפצף ודן מיד צריך להגיע לבית חולים על מנת לעבור השתלת לב. השתלת הלב אמורה לעזור לו לחיות יותר זמן. בקשר לרופא, לא נראה לי שזה כזה חשוב....

lir972

New member
../images/Emo207.gif לא ידעתי לאן לשרשר

יש משהו שאני חייבת לשתף בו, ואני מניחה שהרבה יסכימו איתי. התחלתי לראות את הסדרה מההתחלה, מן מרתון שיעמום, ונכון, שרואים איך שניית'ן התפתח, ממניאק רציני לבחור הכי מקסים בעולם. ואיך שברוק הפכה מביצ'ית תורנית למלאך משמיים, שכל מה שהיא רוצה זה שהאנשים שהיא אוהבת יהיו בסדר. הכל ברור לעין. אצל דב, לעומת זאת, כמה שמפרק לפרק חושבים שהיא מדרדרת........:) אני חושבת שהדמות שהיא הפכה להיות הרבה יותר מרתקת, וההתחלה שלה הייתה מוזרה. רואים איך שהיא מנסה להיות חברה של קרן, ואישתו של דן....ודואגת מהעובדה שהיא נמצאת כל הזמן בעבודה ולא מבלה עם הבן שלה....ולא מכירה אותו. מה אתם אומרים?

B Davis

New member
נכון, גם אני חשבתי על זה (../images/Emo58.gif קטן בסוף)

איך שבהתחלה כל מה שהיא רצתה זה להתקרב למשפחה שלה ובמיוחד לנייתן, ובעונה הרביעית היא הייתה כ"כ עמוק בסמים שהיא בחרה בהם על נייתן וכמעט התאבדה.. אני אישית לא אהבתי את הדמות של דב בעונה הראשונה. לא יודעת למה אבל עכשיו כשאני רואה אותה לפעמים במרתונים היא נראית לי ממש מוזרה בעונה, הראשונה מתוקה מידי.. אבל אני לא מאשימה אותה בקטע של הסמים כנראה שזה מה ששנים עם דן עושה לבנאדם.. אישית, הכי אהבתי אותה בעונה השלישית כשדן רצה להיות ראש העיר והיא שיחקה אותה אישתו ובאמת התעללה בו ועזרה לקרן
וגם בעונה החמישית והשישית היא ממש חמודה עם
סקילס

למעלה