עזרה בקשר לזמן

The Terminator4

New member
עזרה בקשר לזמן

שלום...כמעט סימתי את כל הנושאים בכמותי אז ניסיתי לעשות פרק כמותי עם הגבלת זמן.,אבל לא הלך טוב ,אחרי שבדקתי את התשובות גיליתי שהיו לי מלא טעויות שבלי הגבלת זמן הייתי פותר אותן בקלות, יש הצעות לשיפור? אגב זה השפיע עלי גם במבחן שעשיתי במועד אפריל ולא רוצה שיקרה לי שוב

The Terminator4

New member
אם לא הבנתם.

אני תמיד לא מספיק לפתור איזה ארבע שאלות בפרק למרות שאני שולט טוב בחומר...

m121

New member
בד"כ לא מספיקים לפתור הכל..

אלא אם כן אתה גאון. מה שחשוב זה שאת השאלות שהספקת לפתור שיהיו נכונות ומה שלא הספקת פשוט תנחש.(תסמן סתם תשובות)

The Terminator4

New member
הבעיה זה שאני נלחץ

ובגלל שאני ממהר אני עושה כמה טעויות ...האם עדיף להשאיר את הגרף לסוף?

m121

New member
אז, קודם כל להוריד את הלחץ.......

לחץ במיוחד בפסיכומטרי יכול להרוס הרבה. כרגע אתה רק בתירגול וממש אין ממה להילחץ. יש עוד זמן עד לבחינה. מכל טעות שיש לך תלמד. אם יש נושא מסויים שיש לך הרבה טעויות תחזור עליו שוב. לגבי הגרף זה יכול להיות רעיון טוב מצד אחד בגלל שזה לוקח הרבה זמן (לפחות לי) אבל מצד שני שלא תשכח לחזור אליו וגם שלא תהיה לך הסטה בתשובות. דבר שיכול להרוס את כל הפרק.

The Terminator4

New member
אני טוב בגרפים

בדרך כלל אין לי טעויות אבל זה לוקח יותר זמן.לפי דעתך לפתור לפי הסדר או להשאיר לסוף?

m121

New member
לפי דעתי.

אם אין לך טעויות בגרפים תפתור לפי הסדר. אבל זה תלוי בך. טוב, אני חוזרת ללמוד.

RebelRex

New member
אתה צריך לבדוק איזה שאלות אתה פותר

בהכי מעט זמן ובהן יש לך הכי פחות טעויות ולעשות אותן קודם. אם גרפים אתה מסיים בזמן ובלי טעויות , תעשה אותם לפי הסדר. גרפים הן בדר"כ שאלות שגוזלות זמן רב ובדר"כ גורמות לך להישאב אליהן גם מעבר לזמן הדרוש (4 דקות) אז כך את זה בחשבון.

RebelRex

New member
ועוד משהו

אני אישית דחיתי את הגרפים לסוף , אלא אם כן הגרף היה ב13 שאלות הראשונות ואז הייתי פותר ישר

The Terminator4

New member
תודה

אחרי כמה סימולציות אני אדע בדיוק מה המצב שלי....מקוה שיהיה שיפור

למעלה