עזרה בקשה:

עזרה בקשה:

אני בת 18 .יש לי חברה טובה מגיל 16 בערך.השנה היא נורא השתנתה וכבר לא בסגנון שלי בכלל ועקב זה החברות התרופפה,היא גם הרבה פעמים היתה פוגעת בי היא אפעם לא התכוונה לפגוע אבל בי זה פגע ותכלס התרופפות הקשר באה יותר מצידי..ניסיתי לדבר איתה על זה פתוח אבל היא נורא סגורה אז שלחתי לה מכתב ,במכתב כתבתי שאני מתגעגעת לחברות שלנו כמו שהיא היתה ונורא קשה לי עם זה וכתבתי גם שהיא פגעה בי ונורא נפגעתי.הבאתי לה תמכתב באותו יום היא התקשרה ובכתה לי שהיא בכלל לא התכוונה לפגוע וכו' .חזרנו לכמה ימים ליהות חברות ושוב התרופף(ושוב מצידי)כי הרגשתי לחץ שאני צריכה ליהות איתה אז העדפתי בכלל לא ליהות איתה והיא היתה מתקשרת ואני התחמקתי כל הזמן יום אחד היא התקשרה וצעקה לי שהיא לא מבינה מה אני רוצה??!שלחתי מכתב וכתבתי בו שאני רוצה שהחברות תחזור אז מה אני רוצה עכשיו??!ולמה אני כל הזמן מתחמכת.אז עניתי לה שאני רוצה הפסקה של כמה חודשים כי זה נורא מלחיץ אותי הקשר הזה הסברתי לה שאני רוצה שהחברות שלנו תבוא מרצון ואצלי זה לא מרצון זה מכפיה.אז היא הפסיקה קצת.ואז שוב היא התחילה להתקשר,היא לא מנדנדת אבל היא מתקשרת מדי פעם ומבקשת ממני לבוא איתה לשם ולפה ואני מתחמכת כל הזמן,האם זה בסדר מצידי?או שאני פשוט צריכה להכריח את עצמי ליהות איתה למרות שאין לי הרבה שיחה איתה.?

mirit111

New member
אז מה היתה מטרת המכתב?

בס"ד חבל.... כתבת לה מכתב כדי שתחזרו להיות חברות כמו קודם לכן וכשהיא מנסה ליצור קשר את לא ממש רוצה. אני אישית במקומה הייתי די נפגעת אם ככה היו מתייחסים אלי. נכון, היא פגעה בך והתחרטה על זה. אז סלחת לה. אבל גם אם את רוצה לנתק את הקשר אז אל תתחמקי כל הזמן. חוץ מזה שלפעמים גם כאשר דברים נעשים בכפיההם בסופו של דבר הופכים להיות דבר טוב ולא כפייתי. אם את לא רוצה להיות חברה שלה פשוט תגידי לה את ואל תמרחי אותה כי זה פוגע.

sweetdreams

New member
באמת קצת שיגעת אותה...

את צריכה להחליט עם עצמך מה את רוצה.. אי אפשר ככה להחזיק אנשים על אש קטנה... את מזכירה לי את כל הזוגות האילו, שאחד מבני הזוג מבקש מהשני "לצאת להפסקה".. את צריכה להבין שאם את מנתקת איתה את הקשר עכשיו, אז יש סיכוי טוב שאת גם מנתקת איתה את הקשר לתמיד... זה ממש לא מבטיח שמתי ששוב יתחשק לך, אז היא עדיין תהיה שם ועדיין תרצה.. זה לא אומר שאת צריכה לכפות על עצמך להיות איתה, זה רק אומר שאת צריכה להחליט - או שכן, או שלא! חד משמעית, זה שחור או לבן מבחינתך.. ואם יש פה גוונים של אפור, אז זה תלוי בה ולא בך (עם כל הכבוד, היא זו שתחליט אח"כ אם מתאים לה לחזור לקשר איתך אחרי דבר כזה).. אני רק אגיד לך, שאם את תמשכי את זה ככה עוד הרבה זמן, אז את הורגת גם את הסיכויים האילו של האפור.

אתן צודקות

אולי באמת שיחקתי איתה יו-יו,הבעיה שרק אחרי ששלחתי את המכתב נזכרתי שבעצם אני בכלל לא בטוחה שאני רוצה להמשיך ליהות חברה שלה.אבל זה כבר לא היה לעינין והמכתב עשה את שלו.לכן כשביקשתי תהפסקה הסברתי לה שאני רוצה שזה יבוא ממני שאני ארצה תחברות הזאת שאני לא ארגיש לחוצה.ידעתי שיכול ליהות שבאיזה שהוא שלב היא תעזוב אותי אבל לא היה אכפת לי,להיפך ,העדפתי שזה גם יבוא מצידה ואז לא יהיו לי תספקות האלו אם להמשיך או לא.בכל אופן עכשיו זה במצב סטטי כזה.רק היא מתקשרת אלי ואנחנו מדברות קצת וזהו.בכל אופן תודה לכן!!

sh53

New member
לא ממש התמודדת עם המצב

כתבת שיש 2 בעיות ביניכן: 1. שהיא כבר לא בסגנון שלך. 2. שהרבה פעמים היא פגעה בך. שלחת לה מכתב, ועל מה המכתב? "במכתב כתבתי שאני מתגעגעת לחברות שלנו כמו שהיא היתה ונורא קשה לי עם זה וכתבתי גם שהיא פגעה בי ונורא נפגעתי." אולי היה יותר קל אם היית מפרטת למה את מתגעגעת כמו שהיה פעם (לא לכתוב משהו מעורפל וכללי, אפשר אפילו לתת דוגמאות). אפשר לתת דוגמאות איך היא פגעה בך ולא לכתוב "וכתבתי גם שהיא פגעה בי ונורא נפגעתי." לפעמים אדם בכלל לא מודע שהוא פוגע באחר, ולכן גם לא ידע איך פגע ואיך לתקן. מסכימה עם מה שכתבו לך פה - החלטת משהו (לנסות לתת לקשר צ'אנס), אז לכי אל זה ולא להרים ידיים או להחליט שאת מתחרטת פתאום. החברה באמת ניסתה, אבל קשה כשלא נותנים באמת הזדמנות.

נתתי המון דוגמאות במכתב

כתבתי בדיוק למה אני מתגעגעת.וכתבתי בדיוק ממה נפגעתי.בכל אופן,תודה לכם..

ItsyPitsy

New member
אני במקומה..

הייתי ממש נפגעת והיתי רואה את זה כמאוד לא בסדר את רוצה להיות חברה שלה אז יאללה לכי על זה מה קיבלת רגליים קרות שקיבלת מה שאת רוצה? אני לא קיבלתי הזדמנות כזאת שחברהשרציתי לחזור אליה קיבלה אותה בכזה חום ..תנסי לחשוב למה את מתחמקת ממנה... אם זה בלי סיבה אז את סתם יורה לעצמך ברגל כי חברות טובות שאוהבות אותך זה לא דבר מובן מאליו בכלל

תגובה

היי אתה לפי מה שאת מרגישה כלפיה, אם את נהנית אתה תשארי אתה ואם את נהנית רק קצת היי אתה רק קצת. אם הרעה לך נזפי בה ושמרי על זכויותיך.

למעלה