עזרה בקשה!!!!

bitonano

New member
עזרה בקשה!!!!

אני מחפש חוות איכותיות באיזור הצפון בגלל שניא עוזב את החווה שלי הייתי בעמק זוהר רצוי: חוות שיוצאות לתחרויות התדירות גבוהה מאמנים טובים וסוסים טובים ומטופלים תודה על העזרה מראש.......

אממממ......./images/Emo182.gif

מה שאני יכולה להציע לך באיזור זה- עין המפרץ משמר העמק יגור (לא מומלץ במיוחד
) אמממ... איפה אתה גר? ככה נוכל יותר לעזור לך.

RoNy S

New member
זה אח של אבישג

איתמר מותק אני מתגעגעת
אני ממליצה לך (אני יודעת את הסיבות) שתישאר עוד קצת אצל יעל בעמק זהר ואם זה ימשיך ככה אז תעזבו אני הייתי ממליצה על משמר העמק או עין המפרץ נשמעות לי הכי טובות....

bitonano

New member
שמעי....

אני רבתי איתה טחו שרמוטה והיא יודעת כבר שאני עוזב אז אני מחפש חווה בינתיים כנראה שזה יהיה שבוע אחד דניאלה ושבוע שני עין המפרץ או יגור חשבתי אולי יש עוד חווות

bitonano

New member
בגלל ש

ההנהלה חרא ההדרכה חרא(רוני:דפנה ורבקה עזבו) הסוסים לאט לאט עוזבים ולא באים חדשים לא יוצאים לתחרויות כמעט והעלות שלהם עולה הרבה מאוד(150 הובלה ועוד מקצה) ויש עוד מלא סיבות במיוחד לי(אההה... רוני)

אם אתה רוצה לצאת לתחרויות מהר../images/Emo182.gif

אז לך ליגור. אבל לדעתי ממש נוראי שם. לא מבחינת החווה וזה, תראה מי מנהל אותה

bitonano

New member
כן...

היא אמרה לי תגידי רוני אחותך צבעה את השיער לשחור?!?!?!? אני לא מאמין זה נשמע מטורף!!

bitonano

New member
את לא תביני

זה מין ריב כזה שהיא מאז שהגעתי לעמק זוהר היא מנסה להכשיל אותי ולשים לי רגליים והיא מפלה בנים על בנות ויש לה יחס של חרא בגלל זה אין יותר סוסים פרטיים בחווה וכל מיני.... ופעם אחרונה שבאתי היתה לנו שיחה שזה היה הקש ששבר את גב הגמל קיצר לשם אני לא חוזר וכנראה אבישג עוברת איתי

bitonano

New member
גם אני לא ממש

מת על יגור במיוחד בגלל הסוסים שלהם! אבל אני מעדיף לא להתחרות השנה כי אם אני יתחיל עכשיו הדירוג יהיה לא טוב ובינתיים אני יתרגל לחווה חדשה או שניים

bitonano

New member
רוני!!!!

מה קורה חמודה? אני מתגעגע גם!!!! בגלל שנאי עוזב כנראה אני לא אראה אותך :( אבל אם אני אראה אני מבטיח לך שאני יעשה עוד סמיילי בגב בשבילך :)

RoNy S

New member
לאאאאא אל תעזובב!!!

אני מתגעגעת~!!! אני יבוא לחיפה לבקר אותך בקיץ ונעשה לך סמיילי חדש יפה יפה שיראה ככה

RoNy S

New member
בטח מותקק

את לא היית בשבוע השני איזה צחוקים איתנו כמעט זרקתי לו את הכפכפים לתוך העגלה עם הזבל
והוא רדף אחריי כמו מטורףףף... חיחיחי וביום הלפני אחרון או האחרון לא זוכרת כבר הוא אמר לי לצייר לו סמיילי עם קרם הגנה על הגב ואז שכבנו בשמש והשתזפנו ואז נכנסנו לבריכה ואחר כך תיקנתי לו קצת את הסמיילי כי חלק ירד שהוא היה במים אז שחזרנו לחווה לא היה כמעט כלוווםםם וממש התבאסתי
אבל אז אחרי עשרים דקות הוא חוזר כזה ושואל אותי אם יש שינוי ואני קולטת... כל הגב שלו אדוווםםםם חוץ מהסמיילי שלי
זה היה ע=נ=ק

bitonano

New member
לא הייתי אומר השתזפנו

אולי את השתזפת אבל אני "די" נשרפתי אבל היה מצחיק!!!!!

RoNy S

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"די"...?! הייתי אומרת ש.... פשוט נשרפת~!!! אבל זה היה שווה את זה!!! איזה סמיילי שאווה היה לך על הגב!!! אווווףףףףף אני מתגעגעת

למעלה