עזרה בקשה!!

central girl

New member
עזרה בקשה!!

מישהו בבקשה מוכן לתרגם לי את הקטע הבא- Attended The Performing Arts school in Galway Attends College in Galway, studying science. Born in Galway, Newcastle, Ireland Previous acting role before "The Magdalene Sisters" was as Jan in a High school production of "Grease" Is a dancer and musician - can play the piano. ויש איזשהו אתר שמתרגם קטעים ומשפטים מעברית לאנגלית ומאנגלית לעברית?

Nietz§che

New member
here we go..

למדה בבית הספר לאומנויות בגאלווי (?) לומדת מדעים בקולג' בגאלווי. נולדה בגלוואי, ניוקאס(ט)ל, אירלנד. תפקיד במשחק לפני "האחיות מגדלנה" היה בתור ג'אן בהפקת בית הספר התיכון של "גריז". היא רקדנית ומוזיקאית, מנגנת בפסנתר. (בעלת יכולת לנגן בפסנתר.. ) זה תרגום די חופשי, לא מילה במילה, אבל המשמעות נשארה מצטערת.. ממהרת :p

שני תיקונים קטנים דארלינג

תפקידי משחק קודם ל-"אחיות מגדלנה" - שיחקה את ג'אן בהצגה "גריז" בית הספר התיכון. רקדנית ומוזיקאית - מסוגלת לנגן על פסנתר.

central girl

New member
תודה רבה!! ועוד משהו..

יש אתרים שמתרגמים משפטים וקטעים מאנגלית לעברית ומעברית לאנגלית???

יש את start.co.il

אבל שיהיה לך ברור שאמינות התרגום שלו בקרשים... אישית אני ממליץ שאם את משתמשת בו, תבררי כמה התרגום אמין אחרי זה עם מישהו שיודע אנגלית טוב....

Nietz§che

New member
בהחלט שתי הנקודות שהפריעו לי :p

שזה נשמע כאילו אפשר להסיק מזה ששם בית הספר התיכון הוא "גריז" (במה שאני כתבתי) ולגבי הפסנתר.. בגלל זה כתבתי בסוגריים כי זה נשמע טיפה מאולץ :p

למעלה