עזרה בקנית רכב

OutOfControl

New member
פרטים ונימוקים אם אפשר

כלומר, מחירים, מנוע, גודל, מודלים שונים, יתרונות וחסרונות שונים ושאר ירקות. פשוט השמות לא אומרים הרבה, בתודה מראש, (דא"ג, בעצמי אני עדיין שולט, בעתיד שלי לא, ומכאן השם)

sronis

New member
התקציב שלך בערך 70 אלף?

אז זה בטח סיוויק שנת 99 אולי 98, לא בטוח. משנת 97 אם אני לא טועה ועד 2001 זה הדגם הקודם (נראה מאורך כזה). מנוע 1.6 ם 125 כ"ס. ביצועי מנוע טובים מאוד, אחיזה טובה, מרווח גדול, אמינות מצוינת, סחירות מעולה. נוחות סבירה ולא יותר, איבזור בינוני, איכות ויופי די גרועה בתא הנוסעים, שלדה בינונית. מה עוד? רוני

OutOfControl

New member
השנתון נשמע קצת בעייתי, בכל מקרה

מה הכוונה באבזור בינוני ומה המשמעות של שילדה בינונית?

B.M.F

New member
המשמעות של "שלדה בינונית" ..

ממש לא רלוונטית עבורך. בייחוד לא רלוונטית כשאתה מתלבט בין אלמרה, סיוויק ושות´. את השיקולים שלך תציב לפי הקריטריונים הרגילים שלך ברכישות מסוג זה. לדעתי, חתך הקריטריונים העיקריים מבחינתך הם (בייחוס לקטגורייה הנ"ל) : אמינות - כל היפניות דומות. סחירות - כל היפניות דומות. צורה - כל היפניות דומות. בטיחות - כל היפניות דומות. יחס תשואה מתואם שנתי - כל היפניות דומות. מקדם אפרוריות - כל היפניות דומות. היטמעות בסביבה - כל היפניות דומות. שייכות ל"אחרים" - כל היפניות דומות. בקיצור - רוצה יפנית ? תעשה "אן דן דינו". (או איך שלא קוראים לזה)

דני ג

New member
לא מסכים איתך !!

אמינות - לא כולן דומות ! מיצובישי למשל פחות אמינה ! סחירות - לא כולן דומות ! ניסאן למשל פחות סחירה ! בטיחות - לא כולן דומות ! יש יפניות בטוחות ויש קטלניות ! בקיצור, זה לא "אן דן דינו" אבל לאור השיקולים של זה ששאל, זה באמת לא משנה. לירות הוא כבר ירה - עכשיו הוא מחפש את המטרה... דני G.

OutOfControl

New member
ראיתי אחת היום

לא בדיוק זוכר מה היה רשום עליה, אבל הרכב נראה ממש נורא, גם מבחוץ

sronis

New member
אתה יודע, יש הרבה סיוויקים בשוק

לא כולן אחרי תאונות ופגיעות פח שלא תוקנו או עם תחזוקה גרועה... יש כאלו במצב מצוין. צריך רק סבלנות. רוני

שפוצ

New member
אני ממליץ על סוזוקי בלנו

זהו אוטו מצוין בעל אופי ספורטיבי, מנוע זריז ואמין לא רואה מוסך מנסיון אישי

sronis

New member
לבאלנו יש אופי ספורטיבי כמו

שסבתא שלי זכתה במקום הראשון באינדי 500. המנוע באמת זריז והרכב באמת אמין. מצוין? הרשה לי לגחך. רוני

Alfa156 GTA

New member
אני אישית גם הייתי ממליץ על באלנו

אבל אופי ספורטיבי ??, באמת.

Ouri_s

New member
באלנו - פשוט לא

אומנם אמינה ולא רואה מוסך כמעט , אבל מכונית ממש לא בטיחותית.

redroze

New member
ממש לא בטוחה !!!

אתמול מישהי שעובדת איתי נכנסה במונית וכל החלק הקדמי התקפל כמו פסלטיק והגיע עד המנוע ולמונית בסך הכל קצת פחחות, הנהג מונית יצא וצחק עליה . . .

שפוצ

New member
בטיחות זה לא הכל!!!

ראיתי מכוניות רבות וטובות מהבאלנו שנמעכו להן במפגש עם סמי-טריילרים עצבניים. במסגרת התקציב שהייתה לי כשרכשתי את הבאלנו שלי היא הייתה האופציה הטובה ביותר (עדיף על קוריאניות)

OutOfControl

New member
עוד פעם, על מה מתבססת ההמלצה

ומעבר לכך, תנו פרטים לגבי מחירים, פשרטים על הרכב, יתרונות, חסרונות וכו´

sronis

New member
ההמלצה מתבססת על חוסר ידע

באלנו זה חרא של אוטו!!! שוב - מהיפניות לדעתי הסיוויק הכי תתאים לך. רוני

רן 56

New member
תסלחו לי על העברית, אבל....

חרא של אוטו, זריז שמה זריז. רועש כמו שופל וכך גם ההתנהגות שלו. לא לגעת.

יוסי®

New member
לידידה טובה שלי יש את הסוזוקי

בלאנו, וכאחת שאני יוצא איתה לא מעט, ונוהג מידי פעם ברכבה, אני יכול לאמר שזה בהחלט רכב זריז, אבל עם חרא של התנהגות כביש, לא יציב במהירויות גבוהות - בקיצור, רכב שממש לא בטיחותי וממש גם לא משרה בטחון על הנהג.... הוא משום מה, תמיד הזכיר לי כשנהגתי בו את הדיהטסו אפלאוז - שנתן לי את אותן תחושות פחות או יותר - גם רכב זריז (אמנם פחות) ומאוד לא יציב.

שפוצ

New member
באלנו לא רועשת

יש מכוניות עם אותו נפח מנוע שרועשות יותר כמו המגאן אכן הבאלנו לא ציבה במהירויות מעל 120 אך בדיקת פרונט יכולה לעזור שפוצ נעלב מהירידות על הבאלנו שלו ובוכה בכי מרורים על

rtwingo

New member
המגאן יותר רועשת מהבאלנו?????????

תגיד, אתה אמיתי??

למעלה