עזרה בקניית מגבר

עזרה בקניית מגבר

אני מנגן כבר 5 שנים יש לי גיטרה חשמלית "fender startocaster" ואני רוצה לקנות מגבר בסביבות 1500-1700 שקל. יש לי מגבר גרוע ואני רוצה לדעת בסביבות המחירים האלה מה ישמע טוב. תודה מראש

Mr MAG

New member
איזה מגבר יש לך עכשיו?

האם אתה מעוניי למכור אותו ? הא אתה מוכן לקנות יד שניה? איזה סגנות אתה מנגן ? האם אתה מתכוון להשתמש בדיסטורשן של המגבר או שיש לך כבר אפקטים חיצוניים ואתה צריך מגבר בשביל הקלין שלו ? האם אתה מופיע או מנגן עם אנשים נוספים? תן קצת יותר פרטים. אם מישהו היה בא לשאול אותך איזה כלי רכב הוא יכול לקנות בX שקלים היית יכול לענות לו ככה שזה באמת יעזור לו ? לא ממש.. מה הוא מחפש, רכב ספורט, או סטיישן שיסיע את כל הילדים והמון קניות ? אולי בכלל יש לו רשיון רק לאופנוע או שבכלל הבנאדם עובד בהובלות וצריך טנדר... חוץ מזה, ברוך הבא לפורום, ולפני שתכתוב את הודעתך הבאה תקרא את חוקי הפורום, יש אליהם לינק בחלק השמאלי של הדף וולא סתם כתוב שם באדום בולט שחובה לקרוא. ספ"ש נעים !

Molchansky

New member
היי

ישמע טוב זה עניין אישי מה שלאחרים ישמע טוב יכול להשמע לך חרא תלך לכמה חנויות ותשמע את המגברים שנכנסים לתקציב שלך אני ממליץ גם לבדוק בלוחות היד-שניה וללכת לשמוע כמה מגברים תיקח איתך את הגיטרה שלך ואולי איזה אפקט או שניים שיש לך ואתה רוצה לשמוע אותם על המגבר אל תנגן 10 דקות ותחליט שזהו, תנגן מינימום של חצי שעה על המגבר, ותנסה כמה שיותר קונפיגורציות סאונד ושאר האופציות של המגבר. אני בטוח שאם תעשה את הדברים האלו, תמצא את המגבר שתאהב.

למעלה