עזרה בקניית מגבר

Drums

New member
עזרה בקניית מגבר

אני רוצה לקנות מגבר... אני בעיקרון מתלבט בין 3 דגמים: Fender FM212R Marshall AVT50X Ibanez TB100R אני מנגן הרבה סגנונות, אבל בעיקר רוק קלאסי, רוק כבד, בלוז, Fאנק וקצת מטאל... לדעתי המארשל הכי מתאים, לא? לפנדר אין דיסטורשן משהו והאיבנז כבד מדי... אם למישהו יש עוד המלצות בטווח המחירים כמו של המגברים שציינתי תרגישו חופשי.... (ואני לא רוצה לקנות יד שנייה...)

grassus

New member
...

האיבנזים ממש ממש ממש ממש מעפנים הפנדר לא רע יצא לי לנגן עליו אבל אני הייתי הולך על המארשל

Noctural

New member
בחיים אל תיגע בטון בלאסטר של איבנז.

פשוט אסון. לא יודע מה עבר לאיבנז בראש כשהם תיכננו את הסדרה הזאת. לדעתי גם שני המגברים האחרים לא משהו... המארשל לדעתי יתן את התמורה הכי טובה. אחריו הפנדר.

Drums

New member
אגב...

מה הקטע של המנורה בפריאמפ ב-avt50x? זה באמת נותן צבע של מגבר מנורות? או שזה סתם שטיק כמו ה-FDD המעפן בסדרת ה-MG המעפנה?
ועוד משהו, אם נגיד אני מחבר פדאל דיטורשן לקלין של המארשל... גם במצב הזה המנורה תפעל? או רק כששמים על ערוץ OD עם הרבה GAIN?

sheepeH

New member
כן היא תפעל

ומנורה זה מנורה. לא עיבוד דיגיטלי כמו בMG [האיכס]

Aviraman

New member
לפי מה שאני רואה

אתה הולך לקנות מגבר חדש בטח... לדעתי ה50 של מרשל ייתן לך הכי הרבה, למרות שהוא הכי קטן אבל הוא אנגלי והוא עדיף על הפרונטמן של פנדר, שלא לדבר על האיבנז... ראיתי כמה אנשים שמוכרים מגברים יותר חזקים מה50 ביד שניה, גם כן מרשל אנגלים (80 וואט, 150 וואט, גם עם מנורה בפריאמפ). חפש, אולי תוכל לקנות משהו יותר גדול באותו מחיר. זה לא כזה שטיק המנורה, אמנם סאונד מנורות זה לא ייתן לך אבל זה משפר בהרבה את הביצועים של המגבר.

yoavse

New member
לדעתי

אם משהו מאלה זה המארשל.. תנסה פיוי, רולנד VOX.. לא איבנז ולא פנדר.

Drums

New member
היית אומר

שהרולנד קיוב 60 יותר טוב מה avt50? לא נראה לי...

The Walrus

New member
למה לא?

תן לו הזדמנות, הרי לא עולה כסף לנסות אותו. ואגב, במקרים כאלה אין דבר כזה מגבר יותר טוב, יש מגבר שאתה יותר אוהב. טוב זה עניין של דעה.

Drums

New member
עוד שאלה

מה אתם אומרים על המגבר 60W של בודגוב? שווה משהו?

Aviraman

New member
לך ותנסה אותם.

לא יצא לי לבדוק אותם האמת, כשבאתי עם בן דוד שלי לחפש איתו מגבר שם ישר הם הלכו על הדברים הכבדים (אשדאון וגנץ בנץ). נותנים לך אחלה יחס שם, אתה יכול ללכת להתרשם... אבל אני עדיין בדעה של תשאר על מארשל, למרות שהאוזן שלך היא שקובעת...

למעלה