עזרה בקווסט

the man 123456

New member
עזרה בקווסט

אני רמה 21 עכשיו ודיברתי עם אלקס מקריגן ואז עם אבא שלו הצ'יף, והצ'יף רוצה ממני שאני ישיג לו משהו שאין לי מושג מה זה או איפה למצוא את זה... קוראים לזה evil משהו.... ןגם עם לוק השומר של הדנג'ן בהינסס הוא רוצה ג'וניור משהו....

ToryMaster

New member
קרא את הוראות הקווסט כראוי

בתשעים ותשעה אחוזים מהמקרים זה ייתן לך את כל התשובות שאתה צריך.

ככה../images/Emo87.gif

1. דבר עם אלכס. 2. דבר עם הצ'ף סטן. 3. השג 50 זנבי EVIL EYE. המפלצת הזו נמצאת עמוק בדג'נון. והיא די קשה לחיסול. השג 100 סרטי חזירים (נופלים מחזירים שנושאים את הסרטים. מקום מומלץ- PIG'S BEACH. אם אתה לא יודע איפה זה אני אתן לך קישור למפה בה נמצאת פיג' בייץ'. 4. חזור אל הצ'ף סטן ומצא את הדרך לגרום לו להתרכך. הוא יתן לך משהו כדי לתת לאלכס. 5. חזור לאלכס וקבל את הגמול. בקשר לקווסט השני- 1. דבר עם לוק. 2. השג 100 עורות נחשים. (JR NECKI). סלט שאפשר לקנות באנט טאנל עמוק בדג'נון. אפשר להגיע לחנות הזו דרך המוניות השחורות. בהנחה ואתה עשיר ויש לך מספיק כסף להגיע לשם. את המרכיב השלישי אפשר למצוא בSUBWAY- כנפיים של עטלפים. דרושים 10 מהם. 3. חזור ללוק. קבל את הגמול המגיע לך. מומלץ לעשות את שניהם בשלבים קצת יותר מתקדמים. 30+ נגיד.

מתקן במשהו../images/Emo87.gif

זה לא EVIL EYE. זה CURSE EYE. המפלצת הצהובה שזזה מהר יותר משידור חוזר של "הלב" בפעם המיליון ואחד.

sapir aloud555

New member
Curse eye זה הירוק,

הצחקת אותי. :] (היי, תן לי רמז אם אתה בראש לPq היום? אתחבר אם כן)

ToryMaster

New member
בטסי!

תביאי את הבורגר ובואי נעשה את הקווסט איסטר

ToryMaster

New member
הייתי צריכה ללכת ../images/Emo10.gif

אימא הקפיצה אותי ואז הלכתי לתקן את הספריה בישוב

אני רוצה PQ נורמלי../images/Emo87.gif

ושיעזרו לי לגמור את שלב התנינים במקום להיות אגואיסטים. זה כל מה שאני מבקש. תתחברי.

למעלה