../images/Emo41.gifמשימת הגרב../images/Emo41.gif
לא להתלהב יותר מדי, כי זו הייתה הטעות שלי ושל טל~
המשימה של הגרב היא ממש פשוטה- אחרי שלוקחים את המשימה הראשית של הקריסמס מהNPC ההוא מהדוכן של החדשות, מקבלים קווסט בעיר של הקריסמס, מהNPC ששמה ms.santa (או משהו בסגנון, לא זוכר. היא סורגת גרביים~) היא תתן לכם כמה משימות בהתחלה (ששוב, אני לא ממש זוכר אותן, חלקן הם סתם לדבר איתה וזהו), ואחרי כמה משימות פשוטות כאלה היא תבקש מכם להכין גרב. היא תתן לכם אייטם שיהיה בETC, וכשעושים עליו דאבל קליק ייפתח לכם חלון קטן עם תמונה של פלסטיק בצורת גרב (כמו החלון של הקווסטים שהיו בעבר- עם הביצה והאפרוח, ועם הצלחת עוגה). בשביל "לתפור" את הגרב על הפלסטיק אתם צריכים את הכדורי צמר הוורודים האלו שנופלים מאיש השלג (הבוס שמופיע פה ושם בעיר של האיוונט), וכל כדור צמר שתזרקו לתוך החלון עם הפלסטיק-גרב הזה, ייגרום לגרב להיטוות מסביבו. צריך בערך 25 כדורים בשביל לייצר את כל הגרב. כשהגרב נוצר דברו עם אשתו של סנטה וסיימו את הקווסט. והגרב מוכן! D: אז זהו שזה ממש לא מרגש, כי זה סתם גרב לקישוט עץ אשוח של קריסמס, שתתנו אותו לNPC שנראה כמו עץ אשוח בקווסט שייפתח ברגע שתייסמו עם הקווסט של הגרב.
לא יודע מה אתכם, אבל אני כבר בניתי על גרב שאפשר ללבוש, עם סטאטים והכל~ די בעסה.. XD אבל שיהיה בהצלחה, זה אחד משרשרת של קווסטים לא רעים של האיוונט...