עזרה בקווסטים?

שירלי317

New member
עזרה בקווסטים?

קווסטים של האיוונט: ARAN WELCOME CELEBRATION צריך להשיג MAHA CHARM איפה לעזאזל אני מוצאת את זה? TORR'S HORN מאיפה משיגים? אם יש למישהו מושג זה יהיה מאוד שימושי. תודה

miss_t

New member
זה לא האיל במפה של קריסמיס?

הוא אמור להיות בצד הכי ימני של המפה יכול להיות שאני טועה

ממש לא!

הוא נמצא בחנות חדשה שליד חנות הבגדים שבליט' הרבור קוראים לה INFO SHOP וחייבים לסיים את המשימה כדי לקבל את הסקילים הדרושים כי אם לא אין מספיק סקילים כדי להגיע לעבודה שנייה

Don Nirtin

New member
היי שירלי../images/Emo87.gif

MAHA CHARM- קסנדרה נותנת אותו. צריך לשמור על זה שעה ואז לגשת לקסנדרה. HORN- קאשופ. עולה 1 מסו. תשתמשי בפונקציית החיפוש שם. TRU- בחנות המידע בלית' הארבור- הוא נמצא ממש ממש בקצה למעלה הכי אחרון (אחרי חנות נשקים). זהווווווווווווווווו.

איזה גרב??

השנה לכלכו עם המשימות.. אין כלום הכל לאראנים

אז אולי תנסי להגיע לרמה 30 לפחות?

אפילו ברמה 30 עוד טבעת רק תעזור לשחקן הראשי אני מתכוון להשיג את זאתי של רמה 70 כי יש לי 6 חודשים !

אני אנסה באמת לרמה 30

אבל לא נראה לי שאמשיך יותר מזה.. זה ממש מתוסבך הפעמיים מקשים האלה
לפחות יהיו יותר אנשים לCPQ2

GינGית

New member
ראיתי ב-FM שמוכרים כדורי צמר בצבע צהוב וכתום

שמיועדים לסריגה מי מפיל את זה?

Guid

New member
../images/Emo41.gifמשימת הגרב../images/Emo41.gif

לא להתלהב יותר מדי, כי זו הייתה הטעות שלי ושל טל~
המשימה של הגרב היא ממש פשוטה- אחרי שלוקחים את המשימה הראשית של הקריסמס מהNPC ההוא מהדוכן של החדשות, מקבלים קווסט בעיר של הקריסמס, מהNPC ששמה ms.santa (או משהו בסגנון, לא זוכר. היא סורגת גרביים~) היא תתן לכם כמה משימות בהתחלה (ששוב, אני לא ממש זוכר אותן, חלקן הם סתם לדבר איתה וזהו), ואחרי כמה משימות פשוטות כאלה היא תבקש מכם להכין גרב. היא תתן לכם אייטם שיהיה בETC, וכשעושים עליו דאבל קליק ייפתח לכם חלון קטן עם תמונה של פלסטיק בצורת גרב (כמו החלון של הקווסטים שהיו בעבר- עם הביצה והאפרוח, ועם הצלחת עוגה). בשביל "לתפור" את הגרב על הפלסטיק אתם צריכים את הכדורי צמר הוורודים האלו שנופלים מאיש השלג (הבוס שמופיע פה ושם בעיר של האיוונט), וכל כדור צמר שתזרקו לתוך החלון עם הפלסטיק-גרב הזה, ייגרום לגרב להיטוות מסביבו. צריך בערך 25 כדורים בשביל לייצר את כל הגרב. כשהגרב נוצר דברו עם אשתו של סנטה וסיימו את הקווסט. והגרב מוכן! D: אז זהו שזה ממש לא מרגש, כי זה סתם גרב לקישוט עץ אשוח של קריסמס, שתתנו אותו לNPC שנראה כמו עץ אשוח בקווסט שייפתח ברגע שתייסמו עם הקווסט של הגרב.
לא יודע מה אתכם, אבל אני כבר בניתי על גרב שאפשר ללבוש, עם סטאטים והכל~ די בעסה.. XD אבל שיהיה בהצלחה, זה אחד משרשרת של קווסטים לא רעים של האיוונט...

btekx

New member
עזרה בקווסט חדש

קווסט שאני תקוע (בSleepywood) [Part 3] Deciphering the Signals of Horny Mushroom NPC: The Rememberer Task: Collect 20 Tainted Horny Mushroom Caps אני לא מצליח למצוא דרופים מפטריות קוצים...?? מה טעיתי...? איך אני מוצאים את הדרופים האלו? וקווסט חדש שבאריאט, משהו יכול להסביר מה לעשות? גם שכניסה לטריה הפטריה צלחתי להכנס, ושם יש עוד שער שלא יכול להכניס (אראן רמה 30...) משהו יכול להסביר איך יכול להכניס?

Don Nirtin

New member
הנה התשובה../images/Emo87.gif

בדרכה המיוחדת, נקסון הצליחו לדפוק את המשימה הזו. זה משימה עם באג מסויים- במקום ליפול מHORNY MUSHROOM- זה נופל ממפלצות אחרות. אני עוד לא הבנתי ממי בדיוק. יש שמועות שאלה הפטריות הירוקות/כתומות/סיניות (בפורטל שליד הנסייס). בקשר לטירת הפטריות- אתה צריך לעשות את הקווסט של KARSACA שנמצא באריאנט ואז לדבר עם הגמל ולעשות כמה משימות שלו. זהו.

למעלה