עזרה בפעולת מלך האריות

POWERBOOK

New member
עזרה בפעולת מלך האריות

היי כולם יש לי פעולת מלך האריות ואני די צריך עזרה כי אינלי מושג מה לעשות בה... אני ממש ישמח לעזרה, כל עזרה שהיא,..

ערכים...? מטרות...?

זה לא קייטנה שאתה יכול להגיד פעולת שוקולד ואז מביאים לך מיליון משחקים עם שוקולד צופים זה הכל על הרעיון והמסר...

זה מטריף אותי.

בחייאת, לפעמים נדמה לי שהתנועה הזו הולכת ונהיית "פעוטון וולט דיסני" או לכל הפחות "קייטנת כיף לי וכוסשילירבאק".
"יש לי פעולת מלך האריות ואין לי מושג מה לעשות בה". נתחיל בזה שתציב לה מטרה ערכית,חינוכית,חברתית-משהו! היה פעם בתנועה שלנו מין מושג מצחיק כזה קראו לו "חינוך". שווה שתברר לגביו קצת פרטים. או שאתה מדריך בחוג לניתוח סרטי דיסני, ואני מתנצל.

POWERBOOK

New member
לא לא לא!

אל תהפכו אותי למדריך שכונה יש לנו טיול פסח בנושא מלך האריות אז אנחנו רואים את הסרט בפעולה ואני ממש רוצה להלהיב אותם ולצאת עם מקסימום חניכים, אז באמת אין לי כל כך ערך חוץ מכיף אבל זה ממש חשוב להלהיב אותם לקראת הטיול

DoMiK

New member
קראתי פה את כל ההודעות.

גם לפעולת סרט אתה צריך ערך רקע ומטרות. הדרכה 2,000 צריך לכל דבר. לדעתי "מלך האריות" זה נושא ממש לא לרמה של טיול פסח. לא ערכי בשיט! אני מקווה מאוד ש"מלך האריות" זה רק נושא של פעולה שבה אתה מקרין את הסרט, במקרה כזה תפתח מתודה כיפיית שממשיכה את הסרט/ מבקרת אותו. לרוב פעולות ערב עוסקים בגיבוש הקבוצה...אולי זה יעזור לך בערך והמטרות.

DoMiK

New member
פעולות סרט במקום ערב*

למרות שזה נוגע גם לערב.

cohen shir

New member
מלך האריות זה סופר ערכי!!!!!!!!

רק צריך לראות את הסרט כמה פעמים טובות להבין. כל הסרט הזה מלא בערכי המשפחה, חברות, אחד למען השני ובהסבר על שיטות שילטון... דמוקרטיה נגד דיקטטורה... תחשבו על זה.

DoMiK

New member
כנראה הגזמתי אבל

לראות סרט זה לא ממש ערכי אם אין את המתודות הנלוות... אם דבר כזה היה מותר הייתי עושה מערך "מסע בין כוכבים" וסוגר שנה.

למעלה