עזרה בפיענוח אור

• פותח הנושא eza
  • פורסם בתאריך

eza

New member
עזרה בפיענוח אור

שלום לכולם ! ברצוני לשתף אתכם בתופעה המתרחשת אצלי מדי פעם. כשאני עוצם עיניים לפני השינה לפעמים מקיף אותי אור לבן (כאשר עיני עצומות) ואז אני מתעורר בבהלה. אבל אתמול הוקפתי באור כתום. האם מישהו מבין מה קורה

אלדר

New member
יש הסבר אבל לא בטוח שהוא נכון..

אז ככה. אתה יכולת לחלום בהקיץ ´חלום צלול´ ואז לצבוע את האור הזה לכתום... ויכול להיות שאתה מדמיין את האור.. או שקורה לך שלב העברה לשלב הבה... כאילו אתה תמחיל לראות ´הילות´ קודם לך הלבנה והכתומה... ואלי אף אחרות במשך הזמן...... אבל לבן בלבד זה אומר על ישות מהשאר ´הילה´ שלך בלבד. לבן אדם יש כמה צבעים ב´הילה´ שלו... לישות יש לבן ואולי עוד כמה צבעים חלשים יותר ..... ויכול להיות שאני טועה בכל.. הרי חלום צלול אפשר לעשות הכל.. ואפשר לראות אור לבן ואחר לצבוע אותו בכתום.. וזה יכול להגיד לך שמהו שתנה אצלך בחיים מין הקצה לקצה בקרוב מאוד... שאני חושב שמשהו ישתנה אצלך מאוד בקרוב מאוד... אז בהצלחה. ועוד משהו... תברר אם זה היה חלום צלול או ממש ערנות כי לפי דבריך זה נשמע חלום צלול ולא ערנות רגילה שיש לבן אדם אור ואהבה eza... שלך tksr

CAT4

New member
אני חשוב שאני יכול לעזור

אני אשל אותך שאלה ותענה לי בבקשה. איך את יודע שמקיף אותך אור לבן (או בכל צבע אחר) אתה מריגש אותו רואה אותה סביבך או רואה את עצמך בדיונך בתוך. האם אתה באותה תנוכה בה את נימצא כאשר את ישן או שאתה בתנוכה אחרת. מקווה שאוכל לעזור לך[ Y.G.A the CAT

eza

New member
תודה לעונים , הנה הבהרות ../images/Emo51.gif

האור המדובר נראה כמה דקות לאחר שאני הולך לישון ועיני עצומות. התופעה מתרחשת הן בשכיבה על הגב והן על הצד. האור הו לבן (כשעיני עצומות) בפעם האחרונה הצבע היה כתום.

אלדר

New member
שאל בחלומות צלולים......

זו דעתי... אם אתה ישן ונרדם אז זה חלום צלול משמע זה לא שייך לפורום הזה אם יש פורום מוסמך לזה ממש לידנו... ושנית אתה יכול לעשות הכל.... תנסה לשנות את האור לכחול או אדום.... ותרגע בחלום אל תבהל או משהו כזה... תקח באיזי הכל... ותשנה את הצבעים... תעשה משהו שונה.. תישן כשאתה מתפלל שזה יקרה בצורה אחרת....או משהו... שלך tksr

CAT4

New member
אני מוכן לנסות אבל לא יותר מיזה

אני חושב שהאור שאת רואה הוא סוג של אנרגיה. האנרגיה הזו היא אנרגיה אשר נימצאת ביקום ואשר סובבת אותנו באשר אנו. אני לפני שאני הולך לישון אני עושה תהליך בשם "רייקי" (זו שיטת ריפוי בעמצעות הידים) אני הרחבתי את השיטה הזואת ככה שאני מעביר אנרגיה בחלקי הגוף שלי ומרגיש אותה ישנם אנים שרואים אותה ויש לא מרגישדים בכולם. אני חושב שאור שאת רואה הוא סוג של אנרגיה אשר באה לאזן אותך לאחר יום העבודה הקשה שעברת בחיים שלך. לצבע של האור יש משמעות והוא יכול להשתנות בהתאם להרבה גרמים (כמו: מצב רוח, בריאות, חולשה, העונות והסביבה בא את נימצאת) אבל עליך לבל את אשר את מקבלת ולא לפחד מן הלא ידוע. לכל דבר יש זמן וזמן לכל דבר. ובבוא היום את תדעי מה משמעות הצבים ומה משמעות האור עבורך. מקווה שעזרתי Y.G.A the CAT

ten

New member
פיענוח אור (לא רוחות)

בצורה מדעית ומדוייקת יותר קיימים בעיין פוספינים(מולקולות)הנושאות חלקיקי זרחן וכאשר הינך עוצם עיניים זוהרים חלקיקים אלו ומבהיקים. אל תיבהל,שטוף היטב את העיניים לפני שינה ובחן את התופעה אם חל שינוי הרי כאן התשובה לשאלתך.

למעלה