עזרה בספרים!!

nihilism

New member
עזרה בספרים!!

היי אני זקוק נואשות לעזרה... אני חייב ספרים שיגרמו לי לחשוב או שיגרמו לי לשוק להלם משהו כזה אם יש גם סופרים של ספרות מקצועית גם יתקבל בברכה / פילוסופיה פסיכולוגיה וכדומה... אני אציין כמה ספרים שגרמו לי לשוק ולחשוב בעבר, אם אני לא מציין שמות ספרים סימן שקראתי את כל שכתב... הרמן הסה, גטה (רק את יסוריו של וורטר), קפקא, דאגלס אדמס (רק את המדריך לטרמפיסט), איזק אסימוב (אני רובוט, הטרילוגיה שלו), then they were one - לא זוכר מי כתב..., דוסטוייבסקי ניסיתי לקרוא לא אהבתי אולי אנסה שוב בעתיד, אלבר קאמי, סארטר (מחזה שלו לא זוכר איזה משהו על חיים אחרי המוות) אז.......... תודה מראש

Boojie

New member
"איש הקוביה", קראת?

"משחק האל", קראת? "ספר יום הדין", קראת? "שטן", קראת? "בית האלוהים", קראת? נתתי לך מספיק המלצות לשבוע, נגיד. אחר כך תחזור ונדבר שוב.

Boojie

New member
אה, כן, שכחתי:

הרבה מהספרים שגרמו לי לבלגן בראש ולקשר בבטן היו של "הספריה לעם" של עם עובד. "אחשוורוש היהודי הנודד", "הליצנים", "הקפות ביער", "חייו הסוערים של לאזיק רויטשוואניץ", "חייו וזמניו של מיכאל ק'" ועוד. כל אלה שציינתי נעים בין משקל רגשי כבד לערך פילוסופי עמוק. ותוסיף גם את הספרים של יז'י קושינסקי, אם כי צריך לקרוא אותם עם רווחים זה מזה, אחרת הם גורמים לך לקהיון.

rannot

New member
יז'י קוז'ינסקי?

לפני כמה שנים קראתי את אחד הספרים שלו, סתם איזה רומן טפשי עם קצת סקס בשביל לטבל, באמת לא משהו מרשים... אולי הוא שווה יותר מהערכה הנמוכה שהוא קיבל אצלי? קראתי את מכונת משחק אני חושב...

דדאלוס

New member
אתה תמיד יכול לנסות את

"המדריך לחשמלאי המתחיל". אם תתחייב לא לפעול ע"פ ההוראות, מובטח לך שוק. מעבר לכך, נסה את "ואליס" או "סורק אפלה", שניהם של פיליפ ק. דיק.

בלגאנים

New member
"המדריך לחשמלי המתחיל"??

מה זה??? מרגע לרגע העולם הזה מתגלה כיותר מוזר רק לפני כמה זמן הצלחתי לעכל את העובדה שיש ספר בעולמנו שקרוי "האישה שאהבה בתי שימוש נקיים" (משהו כזה) ועכשיו השם המוזר הזה...

דדאלוס

New member
את רצינית?

מדובר ברב-מכר של וולטר אמפארז', שדן, בין היתר, בנושאים כמו: כיצד להתמודד עם מתחים, איך להתנגד למטענים שלילים ובאופן כללי: כיצד לזרום טוב יותר. אם טרם קראת - מומלץ.

p31r

New member
כמה מומלצים

אני לא בטוחה שלזה התכוונת אבל- שני ספרים שגרמו לי לחשוב הרבה על המוסר שלי ועל איך אני הייתי מתמודדת במצבים אלא- על העיוורון של סארמגו, ארץ הדברים האחרונים של פול אוסטר- רק תהייה מוכן לתאורים קצת קשים. תהנה...

Rivendell

New member
ואת גם חדשה, לא? ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
אם יבוא לך, תצטרפי לשרשור חדשים לטקס חניכה.

למעלה