עזרה בנושא רעש...
שלום חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנושא שהתחיל מאוד להציק לי לאחרונה. אני גיטריסט, ויש לי מגבר Marshall Valvestate שמספק 200 וואט של רעש מבורך...הבעיה היא שאני גר בדירה קטנה להפליא, בבניין קטן להפליא, ברחוב צפוף ועם מלא מלא מלא אנשים שמסיבה שאני לא מצליח להבין מכנים את המוזיקה הנהדרת שלי "רעש" וכל הזמן רוצים שאני אחליש אותה-ולך תסביר להם שהמגבר לא נשמע טוב כשנובים שלו זזים בין 0 ל-1 מתוך 10
ולכן החלטתי בצעד חסר תקדים ללכת לקראתם (ולקראתי) ולמצוא פתרון ידידותי לסביבה. כמובן שדבר ראשון חשבתי על אוזניות, ועכשיו מגיעות כמה שאלות: 1-האם אתם מכירים או שהתנסתם עם אוזניות טובות שיעלו ככה עד 200 ש"ח, עם שאיפה לאזור ה-100? ואם כן, איפה אני משיג כאלו? 2-שמתי לב שאין לי במגבר יציאה לאוזניות, האם אני אמור לחבר אותן מהיציאה של הרמקולים או שיש איזה מתאם או קומבינה אחרת? 3-האם אתם מכירים איזשהוא מתאם/מכשיר שמאפשר לי לחבר את האוזניות לשני מכשירים (מגבר ומערכת, מגבר ומחשב) בו-זמנית ושהסאונד גם ישמע סביר? אנא עזרו לי ולרחוב שלי לחיות בשלום... תודה.
שלום חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנושא שהתחיל מאוד להציק לי לאחרונה. אני גיטריסט, ויש לי מגבר Marshall Valvestate שמספק 200 וואט של רעש מבורך...הבעיה היא שאני גר בדירה קטנה להפליא, בבניין קטן להפליא, ברחוב צפוף ועם מלא מלא מלא אנשים שמסיבה שאני לא מצליח להבין מכנים את המוזיקה הנהדרת שלי "רעש" וכל הזמן רוצים שאני אחליש אותה-ולך תסביר להם שהמגבר לא נשמע טוב כשנובים שלו זזים בין 0 ל-1 מתוך 10