עזרה בנושא צמחים

dopey_wizard

New member
עזרה בנושא צמחים

טוב, תראו, אין לי אינטרנט כרגע ואני נאלץ לכתוב הודעה זו מהבית ספר המפגר שלי, אז ככה, אני צריך עזרה בכמה צמחים או שמנים...: קיסוס- איך זה נראה?, איפה אני יכול לקנות/להשיג את זה? האם יש שמן קיסוס? יש סוג של עץ שקוראים לו סנדלווד (אלמוג/ אלגום/ sandalwood).. איך זה נראה, איפה אני יכול להשיג אותו, איפה אפשר להשיג שמן עם יש בכלל.. עכשיו, זה כבר משהו מצחיק, אני לא יודע להבדיל בין ברוש, עץ אלון ואורן.. כאילו, אני מכיר כמה סוגים ואני לא יודע מה זה מה, בקיצור, למי שיש תמונות, או להגדיר איך זה צומח ונראה יעזור לי מאוד.. עוד שאלה שלא קשורה... מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות מודם adsl?? כי שלי נשבר.. ולחוגגים, ב21 במרץ את יום שויון האביב... תתנו קצת פרטים.. רעיונות והסברים.. זה יעזור.. עוד אני רוצה להגיד שאני מתגעגע ואני כבר מת לחזור לפורום רק שאני לא יודע איפה אפשר להשיג מודם אי די אס אל.. אז ביי ביי בנתיים... שכוחות הטבע יהיו עמכם.. ויום טוב! דוד.. עוד משהו... בבקשה בבקשה.. מי שיכול שישלח לי את התשובות במסרים בגלל שאני באינטרנט רק בשעה הזאת פעם בשבוע ויקח זמן עד שאני יקרא את התשובות.. או שתשלחו לאי מייל שלי: [email protected] תודה מראש..!

dopey_wizard

New member
תוספת...

כשאני שואל איפה אפשר להשיג את זה- אני מתכוון להאם אפשר להשיג את זה בחניות טבע ואם כן באיזה רשתות, או האם אפשר להשיג בסופר, אז באיזה מחלקה והאם יש לזה איזה שם אחר...

young wolf

New member
אז ככה

סנדלווד (או עץ האלמוג)אתה יכול להסיג בכימעט כל חנות טבע רצינית בברשית אולי(בצורה של שמן או קטורת בלבד) . זה שמן די מסריח ודביק וגם די יקר 50-100 שקל ל 10מל בקשר לקיסוס אני באמת לא יודע ובקשר לשאר תפתח מגדיר עצים של ישראל זה הכי בטוח

Moon Stone

New member
תוספת לתוספת

פשוט כי לא היה לי רעיון מקורי לכותרת... סנדלווד כנאמר אפשר להשיג כמעט בכל חנות טבע (והוא באמת מסריח), כמו שאני זוכרת כנ"ל לגבי קיסוס... את שלי מצאתי בחנות טבע (בתור צמח, לא שמן... אבל נראה לי שגם את זה יש שם).

למעלה