עזרה במשחק Jedi.Knight.II.....

james bond 1

New member
עזרה במשחק Jedi.Knight.II.....

אממממ מקווה שזה מתאים לפה........ אני הורדתי את המשחק Jedi.Knight.II.-.Jedi.Outcast ירד וזה אחלה משחק שבעולם ועכשיו ניתקעתי מישהו ומישהו שסיים את המשחק יכול לעזור לי??? אני קיבלתי את הלייטסייבר ועכשיו היגעתי לבר שמה למי שחוזר הרגתי את כולם ועכשיו אני לא יודע מה לעשות.... מישהו שסיים את המשחק יודע זוכר אולי מה צריך לעשות מפה?? יצאתי מהבר הרגתי את כולם ואני תקוע לא יודע מה לעשות......

panterist

New member
שמע

תחפש כל הזמן עד שתמצא פיתרון אין ברירה... אם אני זוכר נכון יש כמה קומות מעל הבר אז תחפש איזה דרך לעלות דרך אחד החדרים שלמטה ותעלה למעלה ותלחץ על איזה כפתור. וככה תמשיך אם תתן נקודה יותר ספציפית אני יוכל לעזור לך.

the sith

New member
חוץ מזה שאסור לדבר פה על הורדות..

לא חוקי בפורום הזה

the sith

New member
כן אבל הוא אמר הורדתי את המשחק שזה

כבר נחשב משפט על הורדה מסוימת.

KingpinEX

New member
השרשור לא מדבר על איך להוריד

או מאיפה או איך, הוא מדבר עז זה שהוא רוצה עזרה במשחק.

james bond 1

New member
שיט פעם שניה שאני עושה את זה.......

צודק אני חבל אי אפשר לערוך את ההודעות חחחחח פעם שניה שזה קורה לי... אני יצאתי מהבר היתחלתי ללכת לכיוון הקומות שמה טיילתי בכמה חדרים ויש שמה מעלית שמובילה אותי למין משהו כזה באמצע מי תחנה קטנה באויר שמע הכול סגור אין לי מושג מה לעשות ויש שמה איזה המשך אבל הוא רחוק מידי ואני לא מצליח להגיע אליו........ בנינו אני מבין אותך גם אני לא הייתי מבין ממש מה שרשמתי טוב לא נורא ננסה בכול זאת לעבור לימצוא

אני גם צריך עזרה

אני תקוע...הצלתי את לנדאו מהכלא ורצנו כזה ביחד ורואים את הספינה שלו ושניים ששומרים עליה. ירדתי במעלית הזו ,הרגתי את כל מי שבדרך ואין לי מושג לאן ללכת עכשיו... מישהו יודע מה אני צריך לעשות?

james bond 1

New member
אחי אם אתה בלנדאו זה אומר שאתה

עברת את הבר לא???? כי אני עדיין לא היצלתי את לנדאו, אז איך עוברים את הבר ככה אני יתקדם גם מהר מהר יגיע לקטע עם לנדאו ואולי יוכל לעזור לך.......... אני תקוע פה בקטע אחרי הבר יצאתי החוצה הרגתי את כולם עליתי למעלה קצת וזה ואני תקוע לא יודע לאן ללכת.

הגעת ל?..

עלית למעלה ולחצת על משהו שיפתח את הבר? אם כן תרד חזרה לבר ותכנס ותלחץ על משהו בפנים ואז זה יפתח לך סרטון כזה שהזה שנעל את הבר (הכחול הזה) אחרי זה תעלה למעלה תפתח לך דלת ו..חחח תשמור לפני זה מתתי דיי הרבה פעמים אחרי זה תמשיך להרוג בלה בלה תתקדם ואתה צריך להגיע למכולה של זבל כזה והיא תתחיל לנוע ואתה צריך להשתמש בפורס כזה וללחוץ על רמזור אחרי זה זה ימשיך ותלחץ על עוד רמזור ואז על עוד אחד ועברת שלב. אחרי זה תגיע למזבלה של נרשדה ושם תפגוש את לנדאו כבר.

Another Girl

New member
למה לא לשרשר ל"משחקים-שאלות

ובקשות"?

יויוני

New member
תשמע

תעשה מה שאני עשיתי: תלך לGAMESPOT תכנס לצ'יטים (של המשחק כמובן) ותרד עד למטה בעמוד ושם תראה walkthrough כנס ותראה מה עושים בשלב שלך

יויוני

New member
לבצפר מכלל

אתה צריך ללכת לחדר הזה שיש בו חור ענק באמצע עם כל מיני דברים אדומים ואז יש בהמשך חדר חשוך כזה ואז אתר צריך לקחת מהאינבנטורי (inventory נראה לי שככה כותבים את זה) משהו שהשם שלו הוא עם googels ולהשתמש בו בתוך החדר החשוך שיהיה כבר מואר וללכת שם מהר כי אם לא הסוללה תיגמר וכשאתה מצליח לצאת תכבה אותו.

תודה איש!!!חח אני צריך עזרה קטנה...

תודה אחי!!! הגעתי לקטע שאני כבר בספינה של לנדאו וכתוב לי שנשאר לי pump the fuel מה אני צריך לעשות?

יויוני

New member
טוב זה טיפה מסובך להסביר

תראה תצא מהספינה ותלך לצד ימין (אם אני לא טועה) ואתה תראה מין כאלה צינורות שמחוברים לתיבות כאלה עם סימנים עליהם. אחת כחולה ואחת אדומה/צהובה. עכשיו תזכור לאיזה סימן שייכת כל תיבה. תלך מהמקום הזה שהספינה נמצאת בו ותחפש מין זאת תיבה ענקית שמחוברים אלייה שני צינורות גדולים ועלייה יש גם מין שתי תיבות כאלה אחת אדומה ואחת כחולה. תעלה לשם ותעביר את הסמלים עד שיהיה כמו בשתי תיבות שבהתחלה.

אני שוב תקוע=/

אני בספינה של דסאן ויש כזה חדרים קטנים כאלו עם צורות בצבעים אדום כחול וירוק ואפשר ללחוץ עליהם.... מה עושים שם??

למעלה