עזרה במציאת עדשות

HetareFlora

New member
עזרה במציאת עדשות

האם קיימות עדשות שמכסות את כל קרנית העין? [מסביב למעגל הצבע הזה], ואם כן, בצבע שחור? אני לא רוצה להאמין שכל זה פוטושופ, אבל אם כן.. .0. תודה מראש

Apushu

New member
האמת ש;

אני לא יודעת בקשר לעדשות, אבל התמונה הזאת יותר מדי פוטושופית. האף כל כך מרוח לול.

Didsy

New member
אומייגוד O_O

אני לא יודעת אם בכלל מוכרים עדשות כאלה, נגיד, בחנויות משקפיים או אופטיקה.. וגם אם כן, זה פשוט זוועה לשים אותן. באמת שזה נורא. ;_;

saarshemer

New member
לא יודע אם זה יעודד אותך או לא......אבל....

העדשות קיימות......גם אם לא בגוון הספציפי הזה ניתן להזמין אותן באתר הזה: http://02a5349.netsolstores.com/darkangel.aspx רק יש מכשול קטן שצריך לעבור... הן עולות 149$ לאחת.....כלומר לשני העניים ~300$ מקווה שלא פוצצתי לך חלום......אבל זו המציאות

innocence

New member
כי זה ענקי.

זה לא כמו עדשה רגילה. קשה לי להאמין שזה לא מפריע בכלל לתנועה של העין.

innocence

New member
אבל זה ענקי!

גם יש שם כמה מידות, לפי הגודל של העין XD קשה לי להאמין שהז לא מפריע לתזוזה של העין בשום צורה. גם עדשות רגילות מפריעות יחסית (עד שמתרגלים אליהן..) והן יחסית קטנות.

HetareFlora

New member
האמת שזה בול הגוון שאני צריכה

אבל המחיר ממש קטסטרופלי... X: תודה רבה בכל מקרה, מקסימום בשביל זה יש פוטושופ.

innocence

New member
זה לגמרי נראה פוטושופ,

כל התמונה הזו לגמרי מלאה פוטושופ.. לא הגיוני שתהיה עדשה כזו מבחינה אנטומית. לכל אדם יש גודל עין שונה וגודל אישון שונה ובאופן כללי, עדשה ששמים על כל העין מונעת מהעין שלך לזוז @_#

Didsy

New member
אפשר לראות את זה במאחורי הקלעים של שודדי

הקאריביים :) לאחד מהרעים (ששכחתי את שמו) יש עדשות צהובות-שקופות שתופסות חצי מהעין... וממש רואים שם איך שמים לו את זה~ באמת שזה עינוי. x_x

Serf SaN

New member
אכן יש.

לא בחנויות בארץ, לדעתי, אבל אפשר להזמין מחו"ל. בקוסקום הם מפרסמים אתר שמוכר כאלה במלא סוגים. הבעיה היחידה - הם עולים בסביבות ה300 דולר. ג'יז. מיכל רצתה לקנות עדשות אדומות לכלל העין בשביל הקוספליי צ'זה שלה לקאסט וולפס ריין שלנו, אז בדקתי. XD משתמשים בעדשות כאלה לסרטים בהוליווד. ואני מרחם על השחקנים שצריכים ללבוש את זה.

שאלה בקשר לעדשות שונות

ראיתי את השרשור הזה והחלטתי לקפוץXD; אני די בטוחה שכל הקוספלייז שלי עד עכשיו היו של דמויות עם עיניים חומות, ככה שעכשיו פעם ראשונה שאני צריכה עדשות ואני לא מבינה בזה בכללX_X להשיג עדשות אדומות בארץ בתקופה הזו של השנה אמור להיות בעייה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג ומה טווח המחירים?^^'' תודה מראש!

HetareFlora

New member
אני לא מבינה גדולה אבל

ישמצב שאם תחפשי טוב יהיו עדשות אדומות, אבל תכיני את הארנק כי זה יעלה בסביבות מאתיים-שלושמאות שקל. גם ממה שהבנתי יש עדשות שמשתלבות עם הצבע של העין ואז בקושי רואים אותן. X:

Apushu

New member
לפי זכרוני

עוז פעם קנה עדשות אדומות באופטיקה הלפרין בסנטר, וזה עלה לו עם תמיסה משהו כמו 150 שקל...והעדשות תפסו טוב על העין שלו, הן לא נראו כל כך טבעיות אבל מצד שני - זה מה שטוב לקוספליי.

למעלה