עזרה במציאת משרה חדשה

ThreadPool

New member
עזרה במציאת משרה חדשה

אני עובד במחברת שבבים מובילה בפיתוח ווב בסביבת NET. כבר שלוש שנים ואני מנסה למצוא משרה חדשה ומעניינת.
התואר הראשון שלי הוא ממכללת בראודה ואני משקיע במיתוג עצמי עם קורות חיים מקצועיים ובלוג.
אני מתלבט מהם הדרכים הכי טובות למצוא משרה ישירות במבלי להתעסק עם חברות השמה (יש לי נסיון לא טוב איתם).
ניסיתי לשלוח קורות חיים למשרות בצורה ישירה דרך האתר ואף אחד לא חזר אליי).
עכשיו אני מנסה לפנות למגייסים ישירות בלינקדאין.
אני מנסה להבין אם הבעיה היא ברקורד שלי או הצורה שבה אני מחפש את המשרה.
התחושה שלי היא שהשוק ממש מוצף עכשיו ורק אלה שבטופ, יוצאי אוניברסיטאות מובילות ועם הרבה שנות נסיון יכולים למצוא את המשרות הטובות

יבגניי34

New member
ראשית תחושתך נכונה - השוק מוצף, החגיגה שמורה לטופ 10%

שנית - אם יש בסביבתך חממות או חללי עבודה משותפים - גם לשם ודבר ישירות עם חברות.

בהצלחה.

ThreadPool

New member
מה זה חממות או חללי עבודה משותפים?

אני גר באיזור חיפה

cbr7

New member
גם לא בטופ השוק מוצף

אני עם 6 שנות נסיון בפיתוח והשאיפות שלי הם יותר צנועות מבחינת התפקיד ואוטוטו מתחיל החודש ה-7 שאני מחפש עבודה לאחר פיטורים

Astroo

New member
מוזר... החוויה שלי שונה

בשנתיים האחרונות החלפתי עבודה פעמיים, וכל פעם התהליך לקח לי כחודש. ואני מעל גיל 40.

ipv6

Member
אין לסיפור שלך משמעות בלי

שמכירים אותך אותך ומכירים את המקומות שדילגת בינהם.

אם אתה מצטיין נשיא שעבד בחברות המובילות ועבר בין חברת קבלן אנונימית אחת לחברה אחרת מהסוג הנ"ל זה אומר משהו אחד על השוק.

אם אתה בעל רקע "לא מזהיר" שעבר מאפל לפייסבוק זה אומר משהו אחר על השוק

Astroo

New member
התייחסות

בוגר אוניברסיטה (לא הכי יוקרתית), תחום: ג'אווה, דילגתי בין חברות בעלות שם (אבל לא חברות עילית).

cbr7

New member
שני הסנט שלי

עבדתי בכמה סטארטאפים עלומי שם, חברה קטנה ואנטרפרייז בתחום המערכות מידע. אף אחת מהחברות היא לא בטופ של הטופ אלא בסך הכל עסקים שמנסים\ניסו להרוויח כסף. סה"כ 5 חברות. הכיוון שלי הוא לא לטופ של הטופ דווקא בגלל תחרות מוגברת, אני חושב שאפשר להתפרנס טוב ( כי זה המטרה בסה"כ, העובדה שאני אוהב תכנות רק עוזרת ) גם בעבודה בחברה רגילה.
מה יכולה להיות התובנה שלי על השוק ?

אם עבדת ב 5 חברות ב 6 שנים
זה יכול בהחלט להרתיע מעסיקים פוטנציאליים. כדאי לחשוב איך עורכים את קורות החיים על מנת להצניע את העובדה הזו.

hadooper

New member
להצניע?

מה הטעם להצניע? זה אולי יגרור זימון לראיון, אבל גם השקעה מיותרת של זמן ומשאבים ובסוף המגייסים יבינו זאת באופן כזה או אחר, או שיגלו זאת דרך הממליצים.

cbr7

New member
זה תלוי לאיזה מעסיק פוטנציאלי אני מכוון

כמובן שיש מעסיקים שמעניין אותם גם איפה למדת ביסודי וכמה סתימות יש לך בפה.
מעסיקים מהסוג הזה גם כנראה לא יפנו אליי. מבחינתי, עבודה בחברה שהיא לא בטופ של הטופ גם מספקת. לא כולם רוצים לעבוד בעלית של העלית..

כן, אבל כל מעסיק נרתע מעובדים בלתי יציבים
אף אחד לא רוצה מישהו שבסבירות גבוהה יעזוב תוך שנה. אם אפשר לשפר ולטייב קצת את קורות החיים, אז בראיון כבר תהיה לך הזדמנות להסביר ולהציג את העמדה שלך.

רוב החברות היום מגייסות באחת משתי דרכים בלבד
דרך חברות השמה, ודרך "חבר מביא חבר". דבר ראשון, אם היה לך נסיון שלילי עם חברות השמה, נסה לעבוד עם חברות אחרות, יש לא מעט. ודבר שני, נסה להפעיל קשרים, חברים ומכרים. תחפש בלינקד-אין ובפייסבוק אנשים שלמדו איתך, שעבדו איתך בעבר ועברו מקום, כל אחד שיש סיכוי כלשהו שיכול להכניס את קורות החיים שלך ל HR המקומי שלו עם המלצה.

ThreadPool

New member
יש לך חברות השמה מומלצות?

שעובדות עם חברות גדולות?
בעבר רוב חברות ההחשמה שלחו אותי למשרות אאוט סורסינג או חברות ברמה בינונית

מצטער, אין לי
הפעם האחרונה שחיפשתי דרך חברות השמה היתה בשנת 2005. אבל בפעם הקודמת שאתה חיפשת דרך חברות השמה כנראה היית בוגר בראודה ללא נסיון, שזה מאוד נמוך בשרשרת המזון של ההיי-טק הישראלי, ולכן שלחו אותך למקומות גרועים. בינתיים שיפרת את הרזומה שלך, וייתכן שכיום היחס אליך יהיה טוב יותר. אין מה להפסיד.

royagol

New member
המצב לא פשוט בכלל גם עבור הטופ 10%

בוגרי אוניברסיטאות מובילות, עם ציונים מאוד גבוהים ו-4 שנות נסיון (בטכנולוגיות חדשות ולכאורה הכי מבוקשות), כמוני למשל, שמחפשת כבר חודשיים וחצי.

user32

Well-known member
מנהל
אם אפשר לשאול איזה טכנולוגיות? אולי אוכל לעזור

ThreadPool

New member
...

פיתוח כלים ב NET ASP.NET. MVC בסרבר ובקליינט אנגולר 1 ו 2/4/5.
שפות :
#C
JavaScript
DB: SQL, MONGODB

למעלה