עזרה במאמר: מבחן Wada

חגי ש

New member
עזרה במאמר: מבחן Wada

שלום וברכה, גם הפעם אני מתרגם מאמר שקשור לאפילפסיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי במספר משפטים שסתמו את הבנתי: 1. I was told of representations of past experiences, residing in the left side, which make an individual unique. .2 graduate school - איזה בי"ס זה? 3. the findings show whether there is adequate memory to sustain memory functions Essentialy, whether the patient is going to *miss out on having this part of the brain* 4. Mesial temporal lobe - אונה רקתית X.? הרבה מאוד תודה,

august west

New member
2. graduate school

לימודים באוניברסיטה מעבר לתואר ראשון בד"כ לא ברפואה שזה medical school או משפטים law school

חייםלוי

Member
מנהל
ד"ר שילר כותב בספרו אפילפסיה

mesial temporal lobe - אונה טמפורלית אמצעית. אפשר לתרגם אונה רקתית אמצעית
the surgery. Essentially, whether the patient is going to miss out on having this part of the brain.​
בעיקר אם החולה עומד לאבד חלק ממוחו

יפתח ב

New member
ניסיונות

1. סיפרו לי שבצד השמאלי [של המוח מן הסתם] שוכנים ייצוגים של חוויות מן העבר, המקנים לכל אדם את ייחודו. 2. כפי שנאמר - בי"ס לתארים מתקדמים ("בי"ס" הוא הגדרה מנהלתית, הוא יכול לשכון באותו בניין שבו לומדים סטודנטים לתואר I). 3. הממצאים מראים אם קיים די זיכרון כדי לאפשר את תפקודי הזיכרון (כך אני מבין בהיעדר ידע פיזיולוגי מקצועי).

חגי ש

New member
בעיות ניסוח קונקרטיות, שוב תודה

I spoke with neuropsychologist Dr. William Barr of the New York .1 University Comprehensive Epilepsy Center. While in graduate school, Dr. Barr found the Wada test to be an interesting angle to study and measure the behavior of the brain. דיברתי עם ד"ר ויליאם באר, נוירופסיכולוג מהמרכז לאפילפסיה באונ' נוי-יורק. כשהיה בלימודי דוקטורט / במהלך לימודי הדוקטורט מצא באר שמבחן Wada הוא אמצעי מעניין ללימוד ההתנהגות של המוח. 2. We communicate to the epilepsy surgery team. We take these findings and show whether there is adequate memory to sustain memory functions after the surgery. Essentially, whether the patient is going to miss out on having this part of the brain. אנו יוצרים קשר עם צוות ניתוחי האפילפסיה. אנו לוקחים את הממצאים ומראים אם יש זיכרון adequate כדי לשמור על תפקודי הזיכרון. essentially, whether there is adequate memory to sustain memory functions

נסיון לעזור...

קודם כל הייתי שוקל לכתוב "במהלך לימודי המחקר" - adequate מספק או מספיק

חייםלוי

Member
מנהל
בהייתי משנה קצת את מס' 2

אנו יוצרים קשר עם צוות ניתוחי האפילפסיה. אנו לןקחים את הממצאים האלה ומראים האם יש מספיק זיכרון על מנת לשמר תפקודי זיכרון אחרי הניתוח. בעיקר לאחר שהחולה עומד לאבד חלק זה ממוחו.

למעלה