עזרה..בידוד !

עזרה..בידוד !

אני לא יודע אם זה הכי קשור.. אבל ככה, אני מתופף ואני צריך לאטום חדר. עכשיו, אני מחפש מקום שאפשר להשיג בו דלתות מעופרת, וכמו כן גם יריעות עופרת בכדי לשים על הקירות. המטרה שלי היא בידוד החדר ולא אקוסטיקה ! באקוסטיקה אני אטפל בנפרד. אבל קודם כל, שהחדר יהיה אטום מרעשים החוצה. זה הכי חשוב ! אז אם יש לכם טיפה מידע, או אפילו מידע חדש שיכול לעזור לי, אני אשמח מאוד לשמוע ! תודה רבה ! רועי.

SpiceMan

New member
מה הקשר לעופרת ?

אתה מתכוון לצלם את עצמך ברנטגן תוך כדי תיפוף? (זה רעיון טוב לקליפ).

atheist22

New member
הדלת תהיה קצת כבדה, לא?

איך בכלל הגעת לרעיון שאתה צריך עופרת? ועוד פרסמת את ההודעה ב-5 פורומים בו זמנית? עכשיו בחמישה פורומים יצחקו עליך. בעופרת משתמשים כדי לבודד מקרינת רנטגן וקרינת גאמה. אין לה שום קשר לבידוד קול.

ehudt

New member
תקשיב

קודם כל, אם אתה רוצה בידוד קול, אני מציע לך לשאול מומחה לאקוסטיקה, או לחפש בגוגל - אני בטוח שיש שם הרבה מאד פתרונות לבעלי תקציב, ואם תחפש טוב גם לבעלי תקציב פחות. בעיקרון, מה שאני יכול להמליץ ככה (בתקציב מקסימלי) זה לשים על הקירות ספוג אקוסטי (סוניקס), לאטום את החלונות ואת הסגירה שלהם עם גומי (וגם את הדלת), וגם ראיתי מישהו שמילא את הדלת במין ספוג וזה נתן לו עוד בידוד. כמו כן, מומלך להדביק ספוג אקוסטי גם על החלונות עצמם (על כל חלון זכוכית שבחדר). זה פתרון פשוט לוגיסטית, אך יקר מאד. בכל מקרה, אני מציע לך לחפש אתר שעוסק בזה - ויש הרבה.

אבל אמרו לי

שהספוגים של סנונקס הם מיועדים לאקוסטיקה, לא לבידוד ! אמרו לי שהם רק אקוסטיים, אבל לא יימנעו בריחת רעש החוצה.. לא ?

ehudt

New member
תקשיב

קודם כל, אם אתה רוצה בידוד קול, אני מציע לך לשאול מומחה לאקוסטיקה, או לחפש בגוגל - אני בטוח שיש שם הרבה מאד פתרונות לבעלי תקציב, ואם תחפש טוב גם לבעלי תקציב פחות. בעיקרון, מה שאני יכול להמליץ ככה (בתקציב מקסימלי) זה לשים על הקירות ספוג אקוסטי (סוניקס), לאטום את החלונות ואת הסגירה שלהם עם גומי (וגם את הדלת), וגם ראיתי מישהו שמילא את הדלת במין ספוג וזה נתן לו עוד בידוד. כמו כן, מומלך להדביק ספוג אקוסטי גם על החלונות עצמם (על כל חלון זכוכית שבחדר). זה פתרון פשוט לוגיסטית, אך יקר מאד. בכל מקרה, אני מציע לך לחפש אתר שעוסק בזה - ויש הרבה.

אבל אמרו לי

שהספוגים של סונקס הם מיועדים לאקוסטיקה, לא לבידוד ! אמרו לי שהם רק אקוסטיים, אבל לא יימנעו בריחת רעש החוצה.. לא ?

אתה צודק בזה

אם אתה רוצה בידוד אז דבר ראשון יש כזהדבר חלון כפול זה זכוכית ווקום זכוכית דרך וקום (ריק) הקול לא עובר עכשיו הספוג הזה הוא כן יעזור לך לבידוד , הם בולעים את הSOUND למרות שאם אני לא טועה זה לא יעודם

2_be

New member
ברוך הבא רועי../images/Emo140.gif

אחד הדברים היותר מבודדים הוא קיר גבס שבמרכזו צמר סלעים. חוץ מזה תסתכל כאן ופה. חיפוש בגוגל יכול להועיל.

למעלה