עזרה-ביאליק מישהו יכול אולי להעלות לפה את המילים של בעיר ההריגה של ביאליק? תודה.
G G2266 New member 20/4/03 #1 עזרה-ביאליק מישהו יכול אולי להעלות לפה את המילים של בעיר ההריגה של ביאליק? תודה.
ן ןןוויי עידן ייווןן New member 20/4/03 #2 זה בדיוק מה שגם אני צריך../images/Emo70.gif התכוונתי לכתוב הודעה... אז אני מצטרף לבקשה. תודה מראש
כ כחול שמיים New member 20/4/03 #3 קצת ביאליק הבאתי את כל הקישורים כבר לפני שעתיים אבל התפוז עושה קצת בעיות ולא עברה ההודעה, מנסה שוב הכל מהתחלה. בעיר ההריגה - סיכום. ללמוד לבחינת הבגרות בספרות. תוכן הפואמה. כמו כן מומלץ לבדוק בקישורים של הפורום יש שם חומר בקטגורית ספרות.
קצת ביאליק הבאתי את כל הקישורים כבר לפני שעתיים אבל התפוז עושה קצת בעיות ולא עברה ההודעה, מנסה שוב הכל מהתחלה. בעיר ההריגה - סיכום. ללמוד לבחינת הבגרות בספרות. תוכן הפואמה. כמו כן מומלץ לבדוק בקישורים של הפורום יש שם חומר בקטגורית ספרות.
ן ןןוויי עידן ייווןן New member 20/4/03 #4 תודה רבה, אבל אני צריך את המילים של הפואמה. בסיכומים עליה אני כבר טובע, אבל זה לא עוזר לי בלי המילים עצמן. תודה בכל מקרה,
תודה רבה, אבל אני צריך את המילים של הפואמה. בסיכומים עליה אני כבר טובע, אבל זה לא עוזר לי בלי המילים עצמן. תודה בכל מקרה,