עזרה בהתלבטות

yuvals7771

New member
עזרה בהתלבטות

קיבלתי ציון 72 בקורס של 3 נ" ז והמועד ב' תקוע שבועיים אחרי תחילת הסמסטר כשמסביב יש מטלות קריאה, עבודות ואפילו בחנים. מצד אחד, אם אני אלמד כמו שצריך למועד ב' אני יכול לשפר אבל מצד-שני זה כנראה יבוא על חשבון השבועיים הראשונים של סמסטר ב'..
רציתי לשאול אתכם, מה אתם הייתם עושים? כלומר, להשקיע בקורסים אחרים בתקווה ששם אני אקבל ציון גבוה בהרבה או שבכל זאת לגייס כוחות ולשפר או במילים אחרות מה האם יהיו השלכות בעתיד על הציון הזה שתקוע כ"כ לא טוב.
אשמח למייעצים :)

הכל תלוי

אם סגרת התמחות, שים את התואר על ניוטרל and let the chips fall where they may.
מצד שני, אני כותב את ההודעה הזו כדי לבדוק אם השם שלי עדיין יופי באדום כפי שהופיע באדום פעם, אז קח בערבון מוגבל.

Ariel aka Rel

New member
נראה לי שאני קיבלתי את שלך

:p
ונראה לי שדי הגיוני שמי ששואל שאלה כזאת הוא כנראה בשנה א', מקסימום ב'. אז אין כאן שאלה של סגירת התמחות.

lol65

New member
72 זה די נמוך

קורס של 3 נ"ז בהחלט משפיע על הממוצע. נראה לי שללמוד שבוע למבחן זה מספיק, לא צריך שבועיים.
הייתי נרשמת, מתחילה ללמוד למבחן, ורואה תוך כדי תחילת הסמסטר האם כדאי לגשת או לא. מקסימום, לא תיגש.

תלוי בציונים האחרים שלך

האם ספרה 7 בספרת העשרות היא חריג?
אם כן - תעשה מועד ב'. זה צורם בעין, וגורם לכל גליון הציונים שלך להיראות טוב פחות.
אבל אם הממוצע שלך הוא ממילא נמוך יותר, ויש לך לא מעט ציונים מתחת ל-80, אז ההבדל בין 78 ל-72 כבר לא כזה גבוה.

אני הייתי עושה מועד ב', אבל גם הייתי עושה מועד ב' על ציון 82 באותם הנתונים כמו שתיארת (אלא אם מדובר על קורס זוועתי). כך שקשה לתת עצה בלי לדעת מהם הציונים שלך באופן כללי.

Ariel aka Rel

New member
שטויות

אני יודע מניסיון שאפשר תמיד גם וגם..
צריך פשוט לתכנן נכון את הלמידה ואת לוח הזמנים ולעמוד בו.
אם אתה יודע מראש שלא יהיה לך מספיק זמן להכל, תוותר על זה. בעיקרון, תמיד אפשרי לדעתי, השאלה אם יש לך כוח לזה.

Saladin

New member
לא מבין מה השאלה בכלל.

תשקיע בלשפר את הציון במבחן, לא בקריאה של חומרים בשבועיים הראשונים בסמסטר או בבוחן ששווה אולי נקודה ולא ישפיע לך בכלל על הממוצע. ואני די בטוח שתוכל למצוא זמן ללמוד לבוחן בשבועיים האלה.

למעלה