עזרה בבקשה!

Decay Dance

New member
עזרה בבקשה!

שלום קוראים לי מיטל אני רוצה להתחיל ללמוד על גיטרה. אני מתלבטת בין גיטרה קלאסית לאקוסטית...מה עדיף לי? וכמה בערך תעלה לי גיטרה כזאת שלא תהיה גרועה אבל גם לא ממש יקרה ויש לכם איזה המלצות מאיזה חברה כדי לי לקנות? אני לא הכי מבינה בנושא כמו ששמים לב אז אשמח לעזרה! תודה :)

Decay Dance

New member
תודה רבה :)

קראתי. איזה קלאסית אתה ממליץ לי? יש אחת טובה שאני יכולה לקנות בסביבות ה-600 700 שקל? וצריך ללמוד תווים כדי לנגן?

התשובה הרגילה, מה את רוצה לעשות עם זה?

אם לנגן עם חברים מסביב למדורה (או מסביב לנרגילה, עם הנוער של היום...), אז את לא צריכה לדעת תווים. אם לנגן בלהקה, מומלץ מאוד לדעת לפחות קריאה בסיסית ותאוריה בסיסית. אם הכיוון הוא מקצועי, לדעת כמה שיותר זה יותר טוב, אבל גם מצריך המון השקעה. בנוגע לגיטרות בתקציב שלך, יש את אדמירה, לא מת עליהן. הייתי הולך דווקא על קורט, לא יודע אם יש בדיוק בתקציב הזה, אבל זכור לי משהו באיזור.

Decay Dance

New member
לא משהו מקצועי

בכללי לדעת לנגן...ואם אני ארצה לנגן שיר של להקה שאני גם הצליח לעשות את זה

הייתי הולך על האמצע של האפשרויות הראשונה ו

השניה. תצטרכי להשקיע, לא יותר מידי, אבל מספיק בשביל להכיר קצת מוזיקה. לטעמי צריך ללכת למורה במקרה כזה (או לרכוש ספר ממש ממש טוב, מה שלא קיים בעברית)

Im already here

New member
ממליצה לך על גיטרה קלאסית-

אדמירה פאלומה. לפני 4 שנים היא עלתה 750 (כלי זמר), שווה כל שקל! לא יודעת כמה עולה היום אבל שווה לבדוק

למעלה