עזרה בבקשה..

Black ice17

New member
עזרה בבקשה..

אפשר תשובות לשאלות האלה? תודה.. 1.איזה משחקני הישרדות נולד/ה בהונלולו, הוואי 2.איזה שחקנית חלתה בסרטן השד לאחר ההשתתפות שלה בהישרדות? 3.איזה קבוצה מצאה ראשונה דגים בעונה 6?- 5.כשג'וני סיפר את השקר על סבתא שלו בעונה 7-באיזה סדרה סבתא שלו צופה?- 6.כמה עופות קיבלו קבוצת קוצ'ה- 8.מי סידר את הקבוצות בעונה 14? 10.באיזה מקום היה מיועד לעשות את עונה 4?לפני מרקסס?- 11.מי מכול משתתפי הישרדות היו יהודים? 12.באיזה מחלה חלה דניאל אחרי שחזר מהישרדות 6?- 14.מדוע כול הקבוצה כעסה על קלרנס בתחילת המשחק?בעונה 3?- 15.בעונה 2-איזה מזון מצאו חברי קוצ'ה בתחילת המשחק והוא לא היה אכיל?- 17.חברי טאגי ראו חייה לא אכילה ורצו לאכול אותה..איזה חיה זאת הייתה?- 18.מה היה פריט המותרות של סוניה מעונה 1?- 24.איזה חטיף רצתה תמיד טינה? 25.רוגר נתן לאליזבת מתנה..באיזה צורה הייתה המתנה ומה הייתה המתנה? 26.מי התמודד נגד ג'רבס בעונה 1 במשימת החרקים-ראש בראש? 29.באיזה מקום הייתה עונה 11? 30. למי היה סרטן באשכים לפני שהוא השתתף בהישרדות- 31. איזה מנחה מפורסם היה אמור להנחות את הישרדות אך בסוף הוא לא התקבל ולמה? 33. . מה המשמעות של השם של קבוצת המיזוג בעונה 9 ומי הגה אותו? 35.למי מעונה 1 הוצא לבוא לעונות האלוסטאר והוא לא רצה? תודה

Black ice17

New member
../images/Emo3.gifחחחחח...יכולתי אבל רציתי שתראו

אתה יכול לענות בבקשה?

Mr Bing 16

New member
אבל אז כל מהות המשחק תיהרס!!!!!1

אתה צריך לענות לבד ולהיות המנצח הגדול של המשחק בכוחות עצמך !!!

Black ice17

New member
וואי וואי,כאילו ביקשתי ממכם לא יודע מה..

קיצר עזבו תודה בכל זאת

קצת באיחור וקצת מיותר

אבל אני עכשיו יודעת את כל התשובות . אם תרצה אשמח לענות לך עליהם , אתה יודע - בשביל הידע הכללי .. נ.ב - למי שנכנס לפה ותוהה - המשחק הופסק ע"י המנהל .

Sole Survivor

New member
מנסה לענות- כנראה ללא הצלחה....

.איזה משחקני הישרדות נולד/ה בהונלולו, הוואי 2 .איזה שחקנית חלתה בסרטן השד לאחר ההשתתפות שלה בהישרדות? ג'ן מעונה 10 3.איזה קבוצה מצאה ראשונה דגים בעונה 6?- קבוצת הבנות? 5.כשג'וני סיפר את השקר על סבתא שלו בעונה 7-באיזה סדרה סבתא שלו צופה?- 6.כמה עופות קיבלו קבוצת קוצ'ה- 8.מי סידר את הקבוצות בעונה 14? סילביה 10.באיזה מקום היה מיועד לעשות את עונה 4?לפני מרקסס?- 11.מי מכול משתתפי הישרדות היו יהודים? אני יודעת שאיתן מעונה 3 ואולסטארס היו עוד? 12.באיזה מחלה חלה דניאל אחרי שחזר מהישרדות 6?- 14.מדוע כול הקבוצה כעסה על קלרנס בתחילת המשחק?בעונה 3?- 15.בעונה 2-איזה מזון מצאו חברי קוצ'ה בתחילת המשחק והוא לא היה אכיל?- 17.חברי טאגי ראו חייה לא אכילה ורצו לאכול אותה..איזה חיה זאת הייתה?- 18.מה היה פריט המותרות של סוניה מעונה 1?- 24.איזה חטיף רצתה תמיד טינה? 25.רוגר נתן לאליזבת מתנה..באיזה צורה הייתה המתנה ומה הייתה המתנה? 26.מי התמודד נגד ג'רבס בעונה 1 במשימת החרקים-ראש בראש? 29.באיזה מקום הייתה עונה 11? גואטמלה 30. למי היה סרטן באשכים לפני שהוא השתתף בהישרדות- 31. איזה מנחה מפורסם היה אמור להנחות את הישרדות אך בסוף הוא לא התקבל ולמה? 33. . מה המשמעות של השם של קבוצת המיזוג בעונה 9 ומי הגה אותו? אלינטה? ןמי שהמציא זה אליזה? אין לימ ושג 35.למי מעונה 1 הוצא לבוא לעונות האלוסטאר והוא לא רצה? ולאן נעלמו שאלות 34 32 27 28 וכו'.....

Woogyman

New member
אם כבר, ../images/Emo110.gif

למי באמת הציעו לבוא לאולסטרס והוא לא רצה? לא רק מעונה 1, אם אני זוכר נכון היו שני שורדים (מכל העונות) שלא רצו. אני מניח שאחת היא אליזבת מאוסטרליה, כי קשה לי להאמין שהיא תרצה לבוא ולא יתנו לה. מישהו יודע אם זה נכון ומי השני?

LOVEtheMcMAHONS

New member
אם אני לא טועה

הציעו לכל הזוכים של עונות 1-6 ווספיה ובריאן לא רצו. בנוסף הציעו לקולין שלא רצתה ולאליזבת שלא יכלה להתחייב לצילומים עקב עבודתה בתכנית ה-VIEW.

Woogyman

New member
אה, מגניב, ../images/Emo110.gif

אני באמת תוהה איך יכלו לעשות עונת אולסטרס בלי הזוכה ואשפית האסטרטגיה ווספיה.

n l m

New member
לפי דעתי אתה טועה

כשעונת האולסטארס שודרה אני זוכר שקראתי איפהשהוא שסי בי אס אמרו שהם לא הציעו לברייאן להשתתף בגלל שהיה להם כבר את ריצ'ארד האטש והם לא רצו דמות כפולה, וספיה לא יכלה להגיע אבל לפי מה שאני יודע היא לא הייתה אופציה בכל מקרה לחצו על אליזבט וקולין להשתתף כי אלו היו אלו שהקהל הכי ביקש אלייהם כנראה אבל שתייהן סירבו אז סי בי אס לקחו את שתיי הסוויטהארט המשניות מהעונות שלהן כדי שיהיו לתחליף: אמבר וג'נה ולפי מיטב זכרוני גם פיירפליי היה אמור להשתתף אבל זה בוטל ברגע האחרון (לא יודע אם על ידו או על ידיי ההפקה)

Oukami Kun

New member
גן קן מעונה 5 וסנדרה, אבל הורידו אותם או משהו

למען האמת, קן בכיף היה יכול להחליף את אחד מהאנשים המשעממים מעונה 2...

Woogyman

New member
בגלל זה אני חושב ../images/Emo110.gif

שיש בהחלט מספיק חומר לעוד עונת אולסטרס. הייתי רוצה לראות את אלה שאמרת (קן וסנדרה) וגם את הלן מעונה 5.

Euroziv

New member
כול התשובות!

1.איזה משחקני הישרדות נולד/ה בהונלולו, הוואי-הלן 2.איזה שחקנית חלתה בסרטן השד לאחר ההשתתפות שלה בהישרדות? ג'ן (ג'ניפר) מעונה 10 3.איזה קבוצה מצאה ראשונה דגים בעונה 6?-הבנות 4.למי במהלך התוכנית הייתה נשירת שיער?-אליזבת 5.כשג'וני סיפר את השקר על סבתא שלו בעונה 7-באיזה סדרה סבתא שלו צופה?- ג'רי ספרינגר 6.כמה עופות קיבלו קבוצת קוצ'ה-3 7.מה היה שם של קבוצת המיזוג של עונה 4?-סולינטו 8.מי סידר את הקבוצות בעונה 14?סילביה 9.הביאו תמונה של החסינות האישית מעונה 9 10.באיזה מקום היה מיועד לעשות את עונה 4?לפני מרקסס?-ירדן 11.מי מכול משתתפי הישרדות היו יהודים?פרווטי (13) גונתן (13) ואיתן (3) 12.באיזה מחלה חלה דניאל אחרי שחזר מהישרדות 6?-סרטן 13.מדוע רופרט לבש חצאית במשך כול המשחק?-בגלל הגינס 14.מדוע כול הקבוצה כעסה על קלרנס בתחילת המשחק?בעונה 3?-בגלל קופסאת המזון 15.בעונה 2-איזה מזון מצאו חברי קוצ'ה בתחילת המשחק והוא לא היה אכיל?-תאנה 16.מה עשתה ג'רי במהלך המשחק כדי שקולבי יהיה לצידה?-התחילה איתו,עשתה מסא'ז 17.חברי טאגי ראו חייה לא אכילה ורצו לאכול אותה..איזה חיה זאת הייתה?-עכברוש 18.מה היה פריט המותרות של סוניה מעונה 1?-גיטרה 19.הביאו תמונה של אחד הלפידים מעונה 5 20.האם כריסטי השתתפה באולסטאר-לא 21.מה מיוחד בעונה 7 שלא קרה באף עונה נוספת?-כול המודחים חזרו כקבוצה חדשה 22.במה עוסקת סטפני מעונה 11?שדרת קווים בערוץ הספורט 23.איזה פרי מצאה אריקה בעונה 14?אננס 24.איזה חטיף רצתה תמיד טינה?דוריטוס 25.רוגר נתן לאליזבת מתנה..באיזה צורה הייתה המתנה ומה הייתה המתנה?אבן בצורת לב 26.מי התמודד נגד ג'רבס בעונה 1 במשימת החרקים-ראש בראש?סטיסי 27.כמה קולות היו סך הכול לקולבי?8 28.איזה פרס מיוחד היה בעונה 6?מקרר 29.באיזה מקום הייתה עונה 11?גוואטמלה 30. למי היה סרטן באשכים לפני שהוא השתתף בהישרדות- ג'ונת'ן ליבי מעונה 10 31. איזה מנחה מפורסם היה אמור להנחות את הישרדות אך בסוף הוא לא התקבל ולמה? פיל קוגן המנחה של המירוץ למיליון, לא קיבלו אותו בגלל שהוא ניו-זילנדי. 32. מי הם המנצחים שלעולם לא קיבלו קול נגדם? טינה (2) , אית'ן (3), בריאן (4), סנדרה (7), טום (10). 33. . מה המשמעות של השם של קבוצת המיזוג בעונה 9 ומי הגה אותו? סקאוט הגתה אותו- אלינטה, והמשמעות היא אנשי האש 34.כמה מתמודדים נכנסו לכלא ולמה?בראין (5)-בגלל חיות ריץ (1) בגלל מיסים,קאתי(4)נהיגה בשיכרות 35.למי מהמתמודדים הוצא לבוא לעונות האלוסטאר והוא לא רצה?קולין נכון או לא נכון 1. גף המנחה בן 47-לא נכון 2. שנחתמו 18 עונות של הישרדות עד כה-לא נכון 3. האם העונה של הישרדות ישראל תצולם באיי הקריבים-נכון 4. על כך שריץ מעונה הראשונה היה בכלא-נכון 5. על כך שלכריסטי יש תוכנית ילדים בטלוויזה-נכון

Oukami Kun

New member
היו עוד יהודים בתוכנית...

איך קוראים לה, המעצבנת, מעונה 10, קארן, קורין, משהו כזה. פרווטי יהודיה...?

LOVEtheMcMAHONS

New member
אם אני זוכר נכון

דניאל מאמזונס חלה במלריה שחזר מהצילומים ולא בסרטן.

Mr Bing 16

New member
../images/Emo207.gif=ביד בראדר אוסטרליה

אני מתלבט אם להתחיל לראות, כי מצד אחד אין תוכנית מציאות שאני יותר אוהב מביבי האמריקאי, אבל מצד שני הגרסא הבריטית לא משהו.. רגע לפני שזה מתחיל-מישהו יכול בבקשה להסביר לי לאיזה גרסא זה יותר קרוב וכמה זה שונה מהאמריקאי?

למעלה