עזרה בבקשה..

LOVEtheMcMAHONS

New member
זה הרבה יותר דומה לבריטי

מכל בחינה שהיא. אין שום ביג בראדר שהוא כמו האמריקאי כי האמריקאי זה אילתור שלהם אחרי שהעונה הראשונה שהייתה במתכונת המקובלת בעולם לא ממש תפסה אז הביאו מפיק חיצוני שיעשה את השינויים הדרושים להתאים למה שהאמריקאים אוהבים.

De fire

New member
זה נכון ולא נכון

אמנם הפורמט יותר דומה ליו קיי מאשר ליו אס, אבל מבחינת רמת העניין וההפקה אוזי הצליחו, לפחות בעונה הבודדת שראיתי, לעשות את התוכנית הרבה יותר טובה זורמת ודינמית. יכול להיות שזה גם קשור לפריק שואו שהרכיב את הבית בעונה היו קיי היחידה שראיתי, אבל אחרי שניסיתי גם את סלביבי יו קי השנה זה נראה שהם פשוט לא יודעים להוציא מהפורמט את מלוא הפוטנציאל שלו. היו קיי משעמם. נקודה. אוזי זה הביבי היחיד שראיתי שבו ביג בראדר באמת מייצג את מה שעומד מאחורי השם (שאמור להיות) המאיים הזה. בקיצור- נכון שזה מאוד Demanding כי יש המון פרקים להוריד, אבל אני ממליץ לתת לזה צ'אנס. מקסימום תפרוש אחרי כמה פרקים, גם ככה אין עכשיו שום תוכנית ריאליטי נורמלית חוץ מאנט"מ, וגם זה הולך להגמר אוטוטו.

Mr Bing 16

New member
בינתיים זה דווקא ממש נחמד..../images/Emo58.gif

אהבתי מאוד את רעיון החדר הלבן, ואני ממש אוהב את גרטל

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא ספוילר

אני עוקב אחרי הגרסא האוסטרלית בערך מהעונה ה-2 ופשוט אין על גרטל. משתבחת משנה לשנה והיא פשוט אמן באינטרקציה עם הקהל והמתמודדים ורואים עליה כמה היא מחוברת לסדרה וכמה היא אוהבת את מה שהיא עושה. האוסטרלים מצליחים כל שנה לשמור פחות או יותר על אותו פורמט עם הטוויסטים המשתנים שמייחדים כל עונה ובדרך כלל מחזיקים את השבועות הראשונים עד שלומדים להכיר את הדיירים ולהתחבר עליהם.

למעלה