עזרה בבקשה :\

עזרה בבקשה :\

נרשמתי עכשיו למשחק, אני בשלב הראשון, עם רוג'ר, רשום לי שאני צריכה לדבר איתו, דיברתי איתו, וזה עדיין לא נותן לי לעבור שלב.. המשחק הזה דיי מטריף אותי.. אני מנסה איזה חצי שעה לעבור ת'שלב הזה, אשמח אם תוכלו לעזור לי
[ואם יש פה עוד מדריכים מפורטים לשלבים הבאים זה יהיה ביכלל מצויין
]

nanab2

New member
אין שם שלבים

יש שם רמות משימות אתה עדיין במייפל איילנד כמדומני תלחם במפלצות תעלה רמות ואחרי זה יש עיר שם ספינה אתה מדבר עם shanks נראה לי ותבים ככה ואתה טס לעיר אחת ויכול להיות שלא הבנתי אותך טוב

../images/Emo207.gifאיך מתחזקים?

זה תלוי ברמות? [ד"א, בקשר לשאלה הראשונה הבנתי כבר... פשוט הייתי ממש חדשה.. חח..]

nanab2

New member
כן זה קשור ברמות

ככל שהרמה שלך ואיך שאתה משפר את הסטאטים שלך לעבודה שאתה רוצה אתה נהיה חזק יותר

nanab2

New member
ומתחזקים כשהורגים מפלצות

ועולים רמות. מייפל סטורי זה משחק שאני קורא לו "מרובע"
הורגים מפלצות עולים רמות, מחזקים אותם סטאטים ועושים קוסטים ויש גם מכירות וחיי חברה אבל אני לא מחשיב את זה.

nanab2

New member
איזה גן עדן ואיזה נעליים

ואני לא מחשיב את זה כי זה כאילו מחוץ לכול הלחימה. אני לא יודע כל כך להסביר זה כאילו יש 3 דברים שאפשר לעשות במשחק רשת "מרובע"הראשון:הראשון שזה מה שמגדיר את המשחק ה
הלחימה לעלות רמות וקוסטים השני, זה לדבר עם חברים וחיי חברה במשחק. והשלישי, ואפשר עדיין להגדיר אותו לשני שזה מכירה/קנייה של חפצים. וזה נראה יש את זה ויש את זה יש לחימה ויש חברים ואני לא מגדיור את חיי החברה כי יש את זה ברוב משחקי הרשת אפילו הלא "מרובעים"

nanab2

New member
אהה

אז למה אמרת גן עדןאחרי שמתים לא מגיעים לשום מקום אלה רק לער הכי קרובה

miss_t

New member
אם יש גן עדן

העיר שנראת כמו גן עדן היא אמוריה אפשר לבקר שם דרך hensys - הבחורצ'יק עם החליפה- מדברים איתו והוא מעביר אותך לגן עדן!

nanab2

New member
זה לא גן עדן

זה עיר חתונות שם אתה יכול להתחתן ולהתארס אפשר להתחתן רק עם קאש

לא בטוח.

נתקלתי באיזה אתר שמסביר שאפשר, אבל אני לא חושב שזה חוקי. אולי כן, לא יודע. אבל העניין שגם עם זה אכן חוקי, זה די ארוך ומסובך וכבר עדיף בלי.

למעלה