עזרה בבקשה

• פותח הנושא NOO2
  • פורסם בתאריך

NOO2

New member
עזרה בבקשה

אני צריך עזרה בבחירת מגבר לגיטרה חשמלית יש לי כמה שאלות: 1 האם אפשר להשתמש ברסיבר במקום מגבר והאם כל סוג של רסיבר יתאים או שצריך רסיבר עם פונקציות מסוימות? (אם התשובה היא כן נא להסביר לי היכן לחבר את הכבל של הגיטרה ברסיבר לאיזה שקע) 2 מה ההבדל בין מגבר 10 W לבין 20+W אני יודע שהעוצמה אבל האם האיכות במגבר 10W טובה מספיק לשימוש ביתי ? אם לא אז נא להמליץ לי על מגבר איכותי לשימוש ביתי במינמום W (כדי לא להפריע לשכנים אבל שיאפשר להנות מאיכות הצליל ויפיק את המקסימום מהגיטרה) תודה מראש

Aviraman

New member
בעיקרון

אפשרי לנגן על רסיבר, אבל אין כמו מגבר של גיטרה. רסיבר ייתן לך סאונד נורא בסיסי ובנמוכים הוא יגיע לקליפ (מן גבול ששומעים תקיעה של הסאונד), אתה תשמע סאונד נורא נורא בסיסי של הגיטרה... מגבר לגיטרה בנוי גם לנמוכים האלו וגם יש לו יותר פונקציות שיתאימו לגיטרה. בעיקרון 10 וואט יישמע אחלה, עם כל מגבר אתה יכול לא להפריע לשכנים, פשוט ככל שההספק גדל הווליום שאתה צריך לנגן בו כדי לא להפריע יהיה נמוך יותר. הבדל באיכות? בווליומים שאתה רוצה לנגן עליהם לא יהיה הבדל ממש.

yoni162

New member
תשובות

אם אתה מתכוון לרסיבר שמתוכנן לשימוש במערכת סטריאו, רד מזה. אתה פשוט תקבל סאונד חרא במקרה הטוב, ותהרוס אותו במקרה הרע. הוא לא מיועד לזה. ההבדל בין שני המגברים הוא הכוח שהם מייצרים, מה שעובר בסופו של דבר לרמקול. פחות משנה ה-wattage של המגבר, ויותר הפיצ'רים שלו. לדוגמא, רמקול 10'' במגבר 15 וואט ישמע לרוב יותר טוב מרמקול 8'' במגבר 20 וואט, סתם דוגמא..במקרה שלך אתה מחפש מגבר ביתי, אז יש לך מגברים בטווח שבין 15-30 אני מניח..פשוט לך לחנות ונגן על מה שיש להם, ואל תמשך ישר לדגמים של החברות המובילות (פנדר, מרשל), כי הדמיון היחיד ביניהם למגברים שבזכותם החברה ידועה מתחיל ונגמר לרוב בלוגו.

למעלה