עזרה בבקשה

נתיב37

New member
עזרה בבקשה

ב"ה שלום לכל באי הפורום נראה שאני זקן כאן ולא ממש שייך אך בכל זאת בגילי כבר מבינים שלמידה היא דבר שלכל החיים עסוקים בו ואכן החלתי ללמוד ערבית באופן עצמאי יש דברים שהאהבה מחישה מכל מקום אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מילון ערבי עברי למחשב שאוכל לרכוש זה מאוד חשוב לי תודה מראש על העזרה התמיכה ותשומת הלב נתיב

נתיב37

New member
עזרה בתרגום

ב"ה עזרה בתרגום דחוף قدسيَّ النظرات- ألا تعلم يا قدسيَّ النظراتِ أنك رجلي.. وأني اهواك واحبك من الأزل ِ أرى البحر في عينيك وفي الشعر رفة مُخمل ِ ألا تعلم يا قدسيَّ النظراتِ أنك أملي وأنك ساجني وجلادي واني راضية بقتلي واخاف يا نجمتي من تبدد الليل ِ ومن النورِ ِ ان يُظهر اساسا من الرمل ِ أراك في الصيف ِ.. شَمساً وفي الشتاء.. مطراً فصرتُ.. أعشقُ الحَرَّ وأبحث عن البلل ِ واحترت يا نجمتي فيم أَسَميكَ أو ادعوك.. يا من اهواكَ واحبك َ من الأزل ِ!

מילון ערבי עברי למחשב

נכון לעכשיו אני יכולה להמליץ לך על מילון מקוון ומאוד יעיל שמבוסס על המילון של איילון ושנער. http://www.arabdictionary.huji.ac.il/ אין לי היכרות קודמת עם מילונים למחשב ולכן אני יכולה רק להציע לך לגשת לחנויות שמוכרות ספרים ולומדות, ולחפש שם אם בכלל קיים כזה מילון. בהצלחה

למעלה