עזרה בבקשה!!!

idan19971

New member
עזרה בבקשה!!!

אני מפתח כמה מוצרים שקשורים לשירותים כימים אני מעוניין לדעת אילו כימיקלים דרושים להמסת צואה, אילו כימיקלים יכולים לפרק זאת במהירות תודה על העזרה [email protected] מי שמעוניין לעזור שישלך לי תשובה לאימייל תודה רבה.

DIKZ

New member
ב"ש

שלום. המידע שאתה מבקש הינו בדר"כ סוד מקצועי \ מסחרי של היצרנים. בתי שימוש כימיים מתאפיינים בשלוש קטגוריות עיקריות - ב"ש זמניים\ארעיים באתרים שונים. במקלטים. במטוסים. לכ"א מאלה, המאפיינים הכימיים משלו. בסוגי ב"ש הנ"ל יש כאלה המכילים מים בסחרור וסוג אחר ללא מים, או - ו ביניקת אוויר. ------------------------------------------------- המוצרים הכימיים לשרותים כימיים, משווקים בנוזל או באבקה ואף בגלולות. אין הם "ממיסים" את הצואה , כפי ששאלת. לכימיקלים המיועדים, יש בדר"כ 3 פונקציות תפעוליות- ביו-צידים לפרוק מיקרואורגניזם שונים, אסנס ריחני לסתירת סרחון, וצבע ( DYE ) כחול בדר"כ להסתרת צבעים "לא אסטטים". dikz.

idan19971

New member
פירוק צואה

תודה על התשובה נראה לי שלא כל כך הבנת מה שאני מחפש הוא רק נוזל לשם פירוק הצואה, אני מכיר את השיטות ואיך זה עובד. משהו שהופך אותה לנוזל או ממיס או מפורר אני לא חושב שזה כל כך מסובך אולי אפילו כלור או חומצה רגילה עושה את העבודה למרות שהייתי מעדיף משהו פחות רעיל, אם אתה יכול לרשום לי חומר כזה אודה לך מאד...

DIKZ

New member
פירוק?

שלום. להערכתי אין כימיקלים "המפרקים" או ממיסים צואה. בצבא, במחראות הפרימיטיביות של פעם, השתמשו בסיד כדי להתגבר חלקית על בעיות הסניטציה. במידה ואכן היה מוצר "מהפכני" לפי הרעיון שלך, הוא היה הופך ללהיט בבתי שימוש ציבוריים ובמטוסים. מטוס ג'מבו לדוגמה מכיל 15-20 ב"ש, ולאחר כל טיסה מנקזים, מנקים וממלאים מחדש במים + כימיקלים. אין במטוסים, בוודאות, "ממיסי צואה" למינהם. חג שמח.

למעלה